Monique V.
9 Reviews 1 Helpful Votes
Juni 2022

Aangenaam en zacht

Ik had geen make-up kwasten anders dan de kleine kwastjes meegeleverd, maar ik heb mezelf gewoon verwend met deze poederkwast. Hij is superzacht, lekker groot en je kan snel de poeder heel mooi over je gezicht verdelen om je make up routine af te maken. Geen geknoei meer met kleine kwastjes. Hopelijk kan ik er lang plezier van hebben.

Juni 2022

Heerlijk en zacht voor je lippen

Ik heb de stick altijd in mij tas, het is zacht en verzorgend voor mijn lippen en voelt niet vettig aan zoals andere producten die ik wel eens heb gebruikt. Je lippen moeten zelf voor de juiste balans zorgen en als je chemische producten erop smeert kan het juist droger worden. Dit is zeker niet het geval bij deze natuurlijk stick, het voelt aan als een natuurlijk hulpmiddel. Ik gebruik hem ook soms ook op andere schrale plekjes, loving it.

Juni 2022

Fijne foundation

Ik heb een zeer gevoelige huid en deze foundation werkt goed voor mij. Ik heb maar weinig nodig om mijn tint te egaliseren en het voelt zacht en prettig aan. Wat ik ook belangrijk vind, is dat ik een product op mijn huid smeer dat 100% natuurlijk is en niet op dieren is getest. Behalve dat het dus een goede werking heeft, krijg ik er een goed gevoel bij:)

Juni 2022

Poeder doet wat het beloofd

Eerst begreep ik niet dat dit kleurenpallet je tint kan egaliseren. Ik heb de poeder gisteren ontvangen en ben er blij mee want het is inderdaad een finishing touch na je foundation. Je hebt maar heel weinig nodig maar je huid wordt mooi egaal en niet droog.

Juni 2022

Een hele fijne blush

Een hele subtiele blush die warmte aanbrengt. Het ruikt heerlijk en voelt zijdezacht op de huid aan.

Mei 2022

Feest!

Ja, het was feest vandaag want ik heb dit masker voor het eerst gebruikt. Ala cadeautje kreeg ik een schaaltje en kwastje erbij. Het masker reiningt je huid grondig zonder het uit te drogen en het voelt heerlijk aan. Ik had de vorige reviews gelezen en heb nu zelf ervaren dat het meeeters verwijderd. Na afloop heb ik het met de Dr. Hauschka spons verwijderd, dat ging ook makkelijk. Het was net een eigen mini facial. Ik ga het over een paar dagen weer gebruiken. Staat nu ook op mijn vaste lijst van producten.

Mei 2022

Oogverzorging

Ik dacht altijd dat oogverzorging niet zou uitmaken. Na de afgelopen 2 jaar veel meer achter het scherm gewerkt te hebben merkte ik dat de huid onder mijn ogen achteruit ging, De oogbalsem verzorgt mijn huid goed, ik gebruik hem in de avond en merk dat de huid steeds beter eruit gaat zien, minder kringen en minder vermoeid. Zoals ik gewend ben van Dr. Hauschka is het een (h)eerlijk product en lekker zacht voor de huid onder je ogen. Geef het even de tijd om de algehele vooruitgang te zien.

Mei 2022

Balans gevonden

Ik ben met mijn eerste flesje gezichtsolie bezig, waarbij ik eerst sceptisch was omdat ik een gecombineerde huis heb. Ik kan oprecht zeggen dat mijn huid nu veel beter in balans is, de gezichtsolie doet wat het belooft. Mijn poriën zijn inmiddels rustiger en mijn huid minder vet. De olie is daarnaast gewoon weldadig, van de kleur tot de geur maakt het je gewoon blij omdat je voelt dat je een natuurlijk product op je gezicht smeert en maakt je huid heerlijk zacht. Met de pipet kan je goed doseren zodat je niet verspilt. Wij zijn onafscheidelijk geworden;)))

Mei 2022

Super Spons

Ik ben heel blij met dit sponsje. Na het nat maken zwelt de spons op. Hij is zeer prettig in gebruik en haalt bijvoorbeeld je make-up of je masker goed eraf . Hij is zacht voor de huid en effectief ij gebruik. Je voelt dat je een natuurproduct gebruikt als het contact maakt met je huid. Na gebruik eenvoudig af te spoelen en droogt snel voor de volgende keer. Hij ziet er ook nog eens mooi uit in je badkamer:)) Mijn zus kreeg hem cadeau hierna.