Marieke de B.
6 Reviews 0 Helpful Votes
Oktober 2022

Prachtige kleur!

Al ruim 15 jaar gebruik ik met veel plezier de dr.Hauschka producten, inclusief de cosmetica. Deze oogschaduw had ik nog niet en combineert prachtig met de overige kleuren die er zijn. Vooral met golden topaz: een top-duo! En met de bruine eyeliner is het helemaal af.

Oktober 2022

De meest zalige reiniging

Ik vind deze balsem echt de meest zalige reiniging! De reinigingsmelk gebruik ik graag 's avonds, ook om mijn oogmake-up te verwijderen, maar sinds kort heeft deze balsem mijn hart gestolen voor de ochtend. Heerlijk om de dag mee te beginnen, ga deze nooit meer loslaten. Lekker zacht en romig en de geur is onweerstaanbaar lekker.

Mei 2022

Lekker verwenmasker

Graag wissel ik de maskers af, maar dit is wel een favoriet. Echt een lekker verwenmasker, mijn huid voelt lekker gevoed en zacht aan en houdt dat ook lang vast. Heel fijn!

Mei 2022

Fijne all-in reiniging

Mijn all-time favorite al zo'n 15 jaar! Een hele fijne reiniging, zowel voor mijn ogen als mijn huid. Lekker zacht en een heerlijke geur.

Mei 2022

Fijne reiniging

Mijn favoriet om mijn huid net iets extra te reinigen. Hierna voelt de huid lekker zacht aan, vooral op en rondom de neus. Gebruik deze reiniging om de dag en dan het liefst 's avonds.

Mei 2022

Een heerlijke, zachte creme

Ik merk dat in deze tijd met warmere dagen mijn huid iets anders nodig heeft dan de rozencreme. De rozencreme light is echt de perfecte keuze, ben er heel blij mee. En mijn huid ook, voelt de hele dag zacht en gehydrateerd. Superfijn! De geur is ook heerlijk.