Detox your Shelfie

Het nieuwe jaar start met goede voornemens, zoals gezonde voeding en voldoende beweging. Voeding heeft een grote invloed op onze huidconditie. Maar wist je dat alles wat je op je huid smeert, ook invloed heeft op je gezondheid? Tijd dus voor een detox. Kies naast groente en fruit ook voor gezonde voeding voor je huid, en start het nieuwe jaar met een schoonmaak van je Shelfie. Stap samen met ons over op 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Dr. Hauschka. Om je alvast op weg te helpen ontvang je nu bij aankoop van de Reinigingsmelk, Reinigingscrème en Oogmake-up Remover een Mini Gezichtslotion cadeau!

#detoxyourshelfie winactie

Stuur van 13 t/m 27 januari 2022 je beste foto in van je 100% natuurlijke Shelfie van Dr. Hauschka. Wij zien graag op deze foto terug, welke producten van Dr. Hauschka jouw favoriet zijn!

  • Deel je foto in je Instagram stories met de hashtags #detoxyourshelfie - #drhauschkanl en tag @drhauschka.nl.
  • Naast het delen in je stories, kun je jouw foto ook insturen naar onze Instagram DM.

De drie mooiste foto’s winnen een huidverzorgingspakket op maat, bestaande uit het 3-stappenplan reinigen, versterken & verzorgen t.w.v. +/- €100,-.

Doe nu de Skincare-test

Wil je weten wat jouw huidbeeld is en welke producten je op dit moment het beste kunt gebruiken voor je huid? Doe dan nu de Skincare-test en ontvang een persoonlijk huidverzorgingsadvies!

 

 

Detox your Shelfie: Koop een reinigingsproduct en ontvang een mini Gezichtslotion cadeau