Natuurlijk & Effectief
100% natuurlijke verzorging & make-up

Anders dan anderen

De Dr. Hauschka verzorgingsproducten helpen je huid op éigen kracht gezond en mooi te blijven. Anders dan je van andere merken gewend bent, pakken ze de oorzaak aan, in plaats van het probleem te camoufleren. De verschillende samenstellingen met heilzame plantenextracten geven elk huidbeeld iedere dag weer effectieve impulsen. Onze nachtverzorging is bijvoorbeeld vetvrij, zodat de huid kan ademen en herstellen terwijl je slaapt. We hebben een doeltreffend 3-stappen plan: 1. Reinigen 2. Versterken 3. Verzorgen. Voor elke stap bieden we een product dat het beste bij jouw huidbeeld past.

Puur natuur
Geen synthetische producten op je huid. Onze verzorgingsproducten bevatten 0% minerale oliën, siliconen, PEG of synthetische conserveringsmiddelen. Onze huidverzorging en make-up zijn puur natuur. We maken alles van 100% natuurlijke grondstoffen uit onze eigen biodynamische tuin in het Duitse Eckwälden, onze Demeter- of fairtrade boerderijen. Onze producten zijn NATRUE gecertificeerd, dat is de internationale standaard voor natuurlijke verzorgingsproducten.

Heilzaam & Effectief
Dr. Hauschka gebruikt dezelfde heilzame planten als ons moederbedrijf WALA doet voor geneesmiddelen. Elke heilzame plant heeft unieke eigenschappen die in de juiste samenstelling zorgen voor de effectiviteit van onze producten. Bij het zaaien, kweken en oogsten van onze planten houden we rekening met het ritme van de natuur, dus met de invloed van warmte en kou, rust en beweging, duisternis en licht. Hiermee benutten we optimaal de kracht van elke plant. Dit is wat onze producten zo effectief maakt.

 

Welke verzorging past bij jou?

Nu ontdekken wat jouw huid nodig heeft?

Doe de Skincare-test en ontdek welk huidbeeld jij op dit moment hebt. Je ontvangt advies over de 100% natuurlijke producten waarmee jij jouw huid effectief reinigt, versterkt en verzorgt.

Weet jij al welk huidbeeld jij hebt?
Lees hier welke 100% natuurlijke verzorgingsproducten het beste passen bij jouw huidbeeld op dit moment.