Reinigen, versterken en verzorgen
Huidverzorging voor de gemengde huid

Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid.  De 100% natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke ritme van je gemengde huid met het verzorgingsconcept reinigen, versterken en verzorgen. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging. Ontdek hier wat jouw huid nodig heeft.

Je hebt een gemengd huidbeeld. Dan heeft je huid een onzuivere T-zone, grove poriën, droge wangen en wordt snel vet. Ons verzorgingsritueel bestaat uit 3 stappen en is erop gericht het zelfherstellend vermogen van je huid te ondersteunen en je huid weer in balans te brengen.

 

 

 

Stap 1 is reinigen

 

Dit kan je doen met onze Reinigingscrème en/of -melk en eventueel onze Oogmake-up Remover als je oogmake-up draagt. Voor jou raden we de Reinigingscrème aan. Goed om bij de Reinigingscrème te weten is dat je deze niet als scrub gebruikt. De crème is wellicht een beetje wennen, maar hij doet wonderen en geeft een fantastische glow!

 

 

 

Stap 2 is versterken

 

Dit doe je met de Gezichtslotion Speciaal. Deze spray je over je gezicht en druk je in. Je kan deze stap eventueel nog een keer herhalen als je merkt dat je huid hier behoefte aan heeft. De Gezichtslotion Speciaal stimuleert het zelfherstellend vermogen en kalmeert de vette, onzuivere huid en brengt haar in balans.

 

Stap 3 is verzorgen

Overdag raden we voor jou aan om de Gezichtsolie en Vloeibare Dagcrème te mengen. Wij behandelen een vette huid met olie, om de talgproductie te reduceren. De Vloeibare Dagcrème zorgt voor hydratatie die een gemengde huid nodig heeft. ‘s Avonds gebruik je voor stap 3 niet je dagcrème, maar juist een vetvrije nachtverzorging. Hiervoor hebben we ons Nachtserum.

 

 

Maak jouw verzorgingsritueel compleet