Reinigen, versterken en verzorgen
Huidverzorging voor een normale tot droge, gevoelige huid 

Je hebt fijne poriën en een egale, gezonde teint maar je merkt soms dat je huid gevoelig reageert, trekkerig kan aanvoelen en snel de neiging heeft om roodheden, zoals verwijde adertjes, te vertonen. Dit huidbeeld omschrijven we als een normale tot droge, gevoelige huid. Jouw huid heeft de juiste huidverzorging nodig die jouw huid hydrateert, harmoniseert en verzacht. We raden jou de volgende producten aan:
- Reinigingsmelk en/of Reinigingscrème
- Gezichtslotion
- Rozencrème Light
- Nacht Serum

Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid: de 100% natuurlijke huidverzorging van Dr. Hauschka. Kostbare samenstellingen van natuurzuivere ingrediënten, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten ondersteunen jouw huid. De huidverzorging van Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke ritme van je huid met het verzorgingsconcept reinigen, versterken, verzorgen en vitaliseren. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging.

Ontdek hier de drie stappen van het Dr. Hauschka verzorgingsconcept die geschikt zijn voor jouw huidbeeld.

 

 

 

Stap 1 is reinigen

 Besteed jij genoeg aandacht aan het reinigen van je huid? Dit is de eerste stap in het Dr. Hauschka verzorgingsritueel en is de basis voor een mooie huid die in balans is. Gun jezelf en je huid een frisse start van de dag en een goed herstel tijdens de nacht met de Reinigingscrème of de Reinigingsmelk. Deze producten kunnen in combinatie met elkaar of afzonderlijk worden gebruikt

De Reinigingsmelk verwijdert met het grootste gemak alle make-up resten en is zowel 's morgens als 's avonds aan te raden voor de zachte reiniging van je gezicht. Voor de (over) gevoelige huid is deze reiniging perfect als dagelijkse verzorging die ervoor zorgt dat je jezelf even helemaal reset voor de dag of nacht.
De Reinigingscrème is een diepte reiniging die de huid op een zachte wijze reinigt en voorbereid op de volgende stappen van het verzorgingsritueel.
Het is goed om te weten dat je dit product mengt met een paar druppels water zodat je een romige textuur krijgt. De crème wrijf je niet over de huid, maar druk je zacht van binnen naar buiten in de huid (anders lijkt het te veel op een peeling of een scrub). Wij geloven in ritme en jouw huid heeft haar eigen ritme, dode huidcellen worden vanzelf afgevoerd. Met scrubben op peelen verstoor je het eigen ritme. Bovendien hebben dode huidcellen ook een beschermende functie. De Reinigingscrème zorgt voor een natuurlijk fris gevoel en een fantastische glow.

 

 

 

Stap 2 is versterken

Oppeppen en versterken, daar is stap twee in het verzorgingsritueel van Dr. Hauschka voor bestemd. De Gezichtslotion versterkt, hydrateert en vitaliseert je huid. Spray de lotion over je gezicht en druk deze vervolgens met de vingertoppen zacht in je huid. Dit product is geschikt voor ’s ochtends en ’s avonds en wanneer je gedurende de dag merkt dat je huid een oppepper kan gebruiken, kun je deze stap gerust herhalen.
Heilzame plantenextracten, zoals toverhazelaar en wondklaver, activeren de stofwisseling van je huid en zorgen voor een gezonde teint.
TIP: Deze fijne toners zijn ook perfect om te gebruiken als setting spray voor je make-up look of voor mannen met een geïrriteerde huid na het scheren.

 

Stap 3 is verzorgen

Ochtend - verzorgen
De laatste stap in het Dr. Hauschka verzorgingsritueel is verzorgen. Voor jouw huidbeeld raden wij de Rozencrème Light aan. Deze dagcrème verzorgt je huid heel zacht en geeft haar tegelijk versterkende impulsen. Als je huid soms gevoelig reageert, brengt Rozencrème Light haar weer in balans. De samenstelling van heilzame plantenextracten als rozen, heemst en wondklaver versterkt de huid en geeft haar nieuwe energie. Dat zorgt voor een prettig gevoel op de huid en een goed begin van de dag.
Avond - vitaliseren
Wanneer jij ‘s nachts tot rust komt en alles wat je overdag hebt meegemaakt verwerkt, is je huid volop in de weer om te herstellen. Daarom raden wij voor ’s avonds het Nacht Serum aan. Dit vetvrije serum geeft impulsen af die dit nachtelijk herstelproces stimuleren. Het helpt jouw huid om te regenereren en herstelt haar natuurlijke evenwicht met als resultaat een stralende huid in de ochtend.

 

 

Bestel de producten voor jouw huidverzorging

 

 

 

Maak jouw verzorgingsritueel compleet

Wil jij jouw huid extra verzorgen en jezelf verwennen? Maak jouw verzorgingsritueel dan compleet met de Oogcrème die de gevoelige huid rondom de ogen verkwikt, hydrateert en gladder maakt of met het Vitaliserend Masker die intensieve verzorging biedt en iedere huid verstevigt en verfijnt.
Tip: Je kunt het Vitaliserend Masker traditioneel aanbrengen als gezichtsmasker of als dun laagje onder je dagverzorging.