Reinigen, versterken en verzorgen
Huidverzorging voor de normale huid

Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid.  De 100% natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke ritme van je normale huid met het verzorgingsconcept reinigen, versterken en verzorgen. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging. Ontdek hier wat jouw huid nodig heeft.

Je huid is soepel en zacht, je hebt fijne poriën en een egale, gezonde teint. Je huid is niet te droog en niet te vet. Dit betekent dat je een normaal huidbeeld hebt. Ons drie stappen verzorgingsplan van 100% natuurlijke cosmetica met zuivere ingrediënten, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten ondersteunen jouw huid.

 

 

 

Stap 1 is reinigen

 

Dit kan je doen met onze Reinigingscrème en/of -melk en eventueel onze Oogmake-up Remover als je oogmake-up draagt. Voor jou raden we de Reinigingscrème aan. Goed om bij de Reinigingscrème te weten is dat je deze niet als scrub gebruikt. De crème is wellicht een beetje wennen, maar hij doet wonderen en geeft een fantastische glow!

 

 

 

Stap 2 is versterken

 

Dit doe je met de Gezichtslotion. Deze spray je over je gezicht en druk je in. Je kan deze stap eventueel nog een keer herhalen als je merkt dat je huid hier behoefte aan heeft. De Lotion stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid op een zachte manier en zorgt voor een rozige teint met een frisse uitstraling.

 

Stap 3 is verzorgen

Overdag raden we voor jou onze Kweepeercrème aan. Ideaal voor de normale huid. De was uit de schil van de kweepeer beschermt je huid optimaal tegen invloeden van buitenaf. ‘s Avonds gebruik je voor stap 3 niet je dagcrème, maar juist een vetvrije nachtverzorging. Hiervoor hebben we ons Nachtserum

 

 

Maak jouw verzorgingsritueel compleet