Reinigen, versterken en verzorgen
Huidverzorging voor de rijpere huid

Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid. De 100% natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke ritme van je rijpe huid met het verzorgingsconcept reinigen, versterken en verzorgen. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging. Ontdek hier wat jouw huid nodig heeft.

Je hebt een rijper huidbeeld. Dan heb je verminderde elasticiteit van de huid, rimpelvorming, toenemende droogheid, eventueel permanente roodheid op de wangen en neus (zichtbare adertjes) en mogelijk pigmentvlekken als gevolg van de menopauze. Ons verzorgingsritueel bestaat uit 3 stappen en is erop gericht het zelfherstellend vermogen van je huid te ondersteunen en je huid weer in balans te brengen.

 

 

 

Stap 1 is reinigen

 

Dit kan je doen met onze Reinigingscrème en/of -melk en eventueel onze Oogmake-up Remover als je oogmake-up draagt. Voor jou raden we de Reinigingscrème aan. Goed om bij de Reinigingscrème te weten is dat je deze niet als scrub gebruikt. De crème is wellicht een beetje wennen, maar hij doet wonderen en geeft een fantastische glow!

 

 

 

Stap 2 is versterken

 

Dit doe je met de Gezichtslotion of het Regeneratie Serum. Het serum voelt fijn aan op je huid, vitaliseert, maakt haar voelbaar strakker en verfijnt het huidbeeld. De gevoelige huid van je gezicht en decolleté knapt zichtbaar op.

 

Stap 3 is verzorgen

Overdag raden we voor jou de Regeneratie Dagcrème of Dagcrème Egaliserend aan. De licht reflecterende pigmenten in de Dagcrème Egaliserend maken de huid egaal en stralend. Ook hebben we een Regeneratie Oogcrème die je overdag kunt gebruiken en fijne lijntjes en rimpeltjes zichtbaar vermindert.

 

 

Maak jouw verzorgingsritueel compleet