Reinigen, versterken en verzorgen
Huidverzorging voor de rijpere huid

Je zit vol levensvreugde en dit is ook te zien aan jouw huid. De eerste lijntjes en rimpels dienen zich aan. Maar dat hoort erbij en is een teken van wijsheid. Dit gebeurt vaak rond de leeftijd van 40 jaar. Jouw huid heeft de juiste huidverzorging nodig om stevig en levendig te blijven en mooi oud te worden. We raden jou de volgende producten aan:
- Reinigingscrème
- Gezichtslotion of Regeneratie Serum
- Regeneratie Dagcrème of Regeneratie Dagcrème Egaliserend
- Regeneratie Serum

Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid: de 100% natuurlijke huidverzorging van Dr. Hauschka. Kostbare samenstellingen van natuurzuivere ingrediënten, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten ondersteunen jouw huid. De huidverzorging van Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke ritme van je huid met het verzorgingsconcept reinigen, versterken, verzorgen en vitaliseren. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging.

Ontdek hier de drie stappen van het Dr. Hauschka verzorgingsconcept die geschikt zijn voor jouw huidbeeld.

 

 

 

Stap 1 is reinigen

Besteed jij genoeg aandacht aan het reinigen van je huid? Dit is de eerste stap in het Dr. Hauschka verzorgingsritueel en is de basis voor een mooie huid die in balans is. Gun jezelf en je huid een frisse start van de dag en een goed herstel tijdens de nacht met de Reinigingscrème. Met deze diepte reiniging wordt de huid op een zachte wijze gereinigd en voorbereid op de volgende stappen van het verzorgingsritueel.

Het is goed om te weten dat je dit product mengt met een paar druppels water zodat je een romige textuur krijgt. De crème wrijf je niet over de huid, maar druk je zacht van binnen naar buiten in de huid (anders lijkt het te veel op een peeling of een scrub). Wij geloven in ritme en jouw huid heeft haar eigen ritme, dode huidcellen worden vanzelf afgevoerd. Met scrubben op peelen verstoor je het eigen ritme. Bovendien hebben dode huidcellen ook een beschermende functie.
De zachte geur en de romige structuur van de Reinigingscrème geven een natuurlijk fris gevoel en een fantastische glow.

 

 

Stap 2 is versterken

Oppeppen en versterken, daar is stap twee in het verzorgingsritueel van Dr. Hauschka voor bestemd. De Gezichtslotion versterkt, hydrateert en vitaliseert je huid. Spray de lotion over je gezicht en druk deze vervolgens met de vingertoppen zacht in je huid. Dit product is geschikt voor ’s ochtends en ’s avonds en wanneer je gedurende de dag merkt dat je huid een oppepper kan gebruiken, kun je deze stap gerust herhalen.
Heilzame plantenextracten, zoals toverhazelaar en wondklaver, activeren de stofwisseling van je huid en zorgen voor een gezonde teint.
Tip: Deze fijne toners zijn ook perfect om te gebruiken als setting spray voor je make-up look of voor mannen met een geïrriteerde huid na het scheren.
Het Regeneratie Serum Vitaliseert en verstevigt de rijpere huid en stimuleert haar natuurlijke zelfherstellende vermogen. Kweepeerzaden, bryophyllum, rode klaver en honingklaver geven de huid wat ze op rijpere leeftijd nodig heeft. Het serum verfijnt dunne rimpeltjes en lijntjes die door droogte zijn ontstaan, versterkt de huidfuncties en reguleert het vochtgehalte. De huid wordt voelbaar fijner en steviger.

 

Stap 3 is verzorgen

Ochtend - verzorgen
De laatste stap in het Dr. Hauschka verzorgingsritueel is verzorgen. Voor jouw huidbeeld raden wij de Regeneratie Dagcrème aan. Deze dagcrème geeft jouw huid een glad en stevig gevoel. De versterkende dagcrème stimuleert het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid. De samenstelling van bryophyllum, rode klaver, akkerpaardenstaart, West-Indische kers, rozenbladeren, avocado-olie, frambozenzaadolie en sheaboter heeft een beschermend, stabiliserend en opbouwend effect.
Ben je op zoek naar een dagverzorging die lichte pigmentatie egaliseert? Dan raden we jou de Regeneratie Dagcrème Egaliserend aan. Deze dagcrème bevat lichtreflecterende pigmenten die zorgen voor natuurlijke colour correcting. De plantaardige oliën en heilzame plantenextracten zorgen voor gladmakende verzorging voor de gezichtshuid en stimuleren de vochtregulatie van de huid.
Avond - vitaliseren
Wanneer jij ‘s nachts tot rust komt en alles wat je overdag hebt meegemaakt verwerkt, is je huid volop in de weer om te herstellen. Daarom raden wij ook voor ’s avonds het Regeneratie Serum aan. Dit vetvrije serum geeft impulsen af die dit nachtelijk herstelproces stimuleren. Het helpt jouw huid om te regenereren en herstelt haar natuurlijke evenwicht met als resultaat een stralende huid in de ochtend.

 

 

Bestel de producten voor jouw huidverzorging

 

 

 

Maak jouw verzorgingsritueel compleet


Wil jij jouw huid extra verzorgen en jezelf verwennen? Maak jouw verzorgingsritueel dan compleet met de Regeneratie Bodymilk. Deze bodymilk is door zijn zachte geur van rozen, sinaasappels, hout en vanille niet alleen een echt feestje is voor je zintuigen, maar zorgt er ook voor dat je huid zacht en stevig aanvoelt.