Reinigen, versterken en verzorgen
Huidverzorging voor de vochtarm droge huid

Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid.  De 100% natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke ritme van je droge huid met het verzorgingsconcept reinigen, versterken en verzorgen. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging. Ontdek hier wat jouw huid nodig heeft.

Je hebt een vochtarm, droog huidbeeld. Dan heeft je huid fijne poriën, is vet- en vochtarm en heb je vroegtijdige rimpelvorming en een gespannen huidgevoel. Ons verzorgingsritueel bestaat uit 3 stappen en is erop gericht het zelfherstellend vermogen van je huid te ondersteunen en je huid weer in balans te brengen.

 

 

 

Stap 1 is reinigen

 

Dit kan je doen met onze Reinigingscrème en/of -melk en eventueel onze Oogmake-up Remover als je oogmake-up draagt. Voor jou raden we de Reinigingscrème aan. Goed om bij de Reinigingscrème te weten is dat je deze niet als scrub gebruikt. De crème is wellicht een beetje wennen, maar hij doet wonderen en geeft een fantastische glow!

 

 

 

Stap 2 is versterken

 

Dit doe je met de Gezichtslotion. Deze spray je over je gezicht en druk je in. Je kan deze stap eventueel nog een keer herhalen als je merkt dat je huid hier behoefte aan heeft. De Lotion stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid op een zachte manier en zorgt voor een rozige teint met een frisse uitstraling.

 

Stap 3 is verzorgen

Overdag raden we voor jou onze Vloeibare Dagcrème aan. Ideaal voor de vochtarme, doffe huid. Deze dagcrème is vochtinbrengend en laat je huid weer stralen, zelfs als ze dof is. Ook hebben we een Oogcrème die je overdag kunt gebruiken en fijne lijntjes rond je ogen vermindert.

 

 

Maak jouw verzorgingsritueel compleet