Glamorous Glow - Natural Spirit

De nieuwe Limited Edition Make-up van Dr. Hauschka: een glamoureuze look voor bijzondere aangelegenheden

Diepbruin, zacht rozé en intens donkergroen: onze nieuwe Limited Edition Make-up Natural Spirit brengt een ode aan de kleuren van de natuur. De aardse kleuren van Eyeshadow Palet geven je ogen diepte en expressie, met Blush Duo en Lipstick zorg je voor een natuurlijk accent. Het krachtige, intens mosgroene van onze Volume Mascara en Eye Definer staat garant voor stralende momenten.

Onze internationale make-upartiest Karim Sattar vertelt je hoe je je moet opmaken met de nieuwe look.

 1. 

Verdeel de beige tint van het Eyeshadow Palet 01 over het gehele ooglid.

2.

Breng de donkerbruine tint van het Eyeshadow Palet 01 aan op het stuk van je ooglid tussen je wenkbrauwbot en je bewegend ooglid in en de buitenste ooghoek en strijk deze zachjes uit naar de wenkbrauw toe.

3.

Breng een goede laag Volume Mascara 05 aan op de bovenste en onderste wimpers. Accentueer de wenkbrauwen naar wens met het Eye & Brow Palet en fixeer met de Brow & Lash Gel.

Voorbereiding

Breng als basis de bij je huidskleur passende Dr. Hauschka Foundation aan. Breng waar gewenst Concealer aan, tik deze zachtjes in de huid en blend de overgangen. Matteer en fixeer met Compact Powder.

4.

Accentueer de wangen met tinten van het Blush Duo 04. Stem de twee tinten apart af op de vorm van het gezicht en breng ze ook op de slapen, het voorhoofd en de neus aan.

5.

Geef je lippen extra kleur met Lipstick 20.