Tips van de make-up artist
Internationale make-up artist Karim Sattar

International make-up artist Karim Sattar herkent het mooie en bijzondere in één oogopslag en probeert dit naar voren te laten komen. Hier verraadt hij zijn tips voor een perfecte look.

 

Eyeshadow-kleuren combineren

De drie tinten van de Eyeshadow Trio's vormen altijd een perfecte combinatie. Breng de lichtste kleur op het bewegende ooglid tot onder de wenkbrauwen aan. Breng dan de donkere tint aan van de buitenste ooghoek naar boven toe in de oogplooi, evenals op de onderste ooglidrand. Vervolgens de middelste kleur op het midden van het bewegende ooglid. Blend de overgangen zachtjes met een penseel voor een natuurlijke look.

Mooie lippen hebben tijd nodig

Je lippen opmaken? Begin met een glimlach! Door je lippen te spannen is het makkelijker om de kleur aan te brengen. Eerst komt de Lip Liner. Voor een zeer intense kleur breng je deze niet alleen op de lipcontouren aan, maar op de hele lippen. Vervolgens kleur je de lippen met de Lipstick van je keuze zorgvuldig in, bij voorkeur met een lippenseel.

Vier kleuren voor een gelijkmatige teint

Poeders zijn tegenwoordig meer dan een finish. Dat bewijst de Colour Correcting Powder van Dr. Hauschka met vier verschillende tinten, die elke teint matteren en egaliseren. Je huid voelt zacht aan en droogt niet uit. Ook ideaal bij hyperpigmentatie en couperose.

Lip Liner
Lip Liner
Inhoud 1,05 g
€ 14,95
Meer informatie