Dr. Hauschka Regeneratie Intensief:
stevigheid & goede weerstand voor de rijpe huid van vrouwen vanaf 50 jaar

Je bent erg actief en hebt al veel meegemaakt. Je hebt genoten van de hoogtepunten van het leven en je wist ook weer uit diepe dalen te klimmen. Je bent nu op het punt aangekomen waarop het om jezelf draait. Je levenservaring is een waardevolle schat waar je tegenwoordig uit put.

Maar naarmate je ouder wordt, gaan de levensprocessen in het lichaam ook trager werken. Dit is ook te zien aan de huid. Lijntjes en rimpels zijn nu deel van je persoonlijkheid. De huideigen beschermingsbarrière wordt zwakker, het bindweefsel is minder elastisch en de huid wordt droger, dunner en gevoeliger. Dit gebeurt vaak na de overgang, zo rond de leeftijd van 50 jaar.

De huid heeft nu vooral langdurige bescherming en rijke verzorging nodig. Bij de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka wordt rekening gehouden met deze speciale behoeften. De producten zijn zeer rijk, verzorgen intensief en bieden langdurige bescherming. Ze maken de huid ook aantoonbaar steviger, versterken de huidbarrière, verhogen de weerstand en ondersteunen bij verminderde elasticiteit.

 

Sleedoorn: meester in het behouden van kracht en vitaliteit

Het is al eeuwenlang bekend dat sleedoorn de weerstand verhoogt. Zelfs de Grieken en Romeinen gebruiken sleedoorn al als heilzame plant. De sneeuw is nog niet weg of de eerste bloemen komen al tevoorschijn en ook de vruchten hebben kou nodig om zoet te worden. De sleedoorn weet hoe deze een beschermende laag moet opbouwen en vitaal kan blijven en is daarom een belangrijk bestanddeel in de producten van de lijn Regeneratie Intensief.

We gebruiken WALA-eigen extracten uit de bloesem en vruchten van de sleedoorn: de essence uit de sleedoornvruchten zijn rijk aan looistoffen en antioxidanten en geven de huid intensieve bescherming. Het extract van met de hand geplukte sleedoornbloemen versterkt en verstevigt de huid. De dagcrème en het olieserum bevatten bovendien waardevolle oliën. Ze maken de huid soepel, laten haar glad aanvoelen en geven haar langdurige bescherming.

 

 

Dr. Hauschka Regeneratie Intensief

 

Bewezen effectief*

Maakt de huid steviger.
Verhoogt de weerstand.
Biedt langdurige bescherming.
Houdt het vocht vast.

 

*In wetenschappelijke onderzoeken van onafhankelijke instituten aangetoond en door proefpersonen in veldonderzoeken bevestigd.

Individuele verzorging voor individuele behoeften

Afhankelijk van het huidbeeld of seizoen kan vooral de veeleisende, droge huid intensievere verzorging nodig hebben. Pas uw verzorgingsroutine met de nieuwe producten uit de lijn Regeneratie Intensief aan uw eigen behoeften aan.

Regeneratie Olieserum Intensief is helemaal op Regeneratie Dagcrème Intensief afgestemd en versterkt de werking ervan. U bepaalt zelf waar uw huid behoefte aan heeft: meng het serum met de dagcrème om de verzorgende werking te versterken. Als u extra bescherming nodig heeft, kan het serum ook direct over de dagcrème worden aangebracht: eerst de dagcrème, dan het olieserum.

 

 

Amandel: vol opbouwende voedingsstoffen

De amandel is een van de oudste gekweekte planten ter wereld. We gebruiken in de dagcrème een nieuwe WALA-eigen extract: amandelmelk. De amandelen worden kleingesneden en met water verwarmd. Zo ontstaat smeuïge, kostbare amandelmelk waarbij het vet en water een uitgebalanceerd en voedend geheel vormen. Het hoogwaardige extract voedt de huid en bouwt haar op. In het olieserum gebruiken we de milde olie uit het zaad van biologische amandelen. De olie vult het tekort aan lipiden aan, zorgt voor een huid die glad aanvoelt en maakt haar soepel.

 

Meer informatie