Singles Day staat voor ons in het teken van natuurzuivere cosmetica, waarvan elk product 100% natuurlijk ingrediënten bevat zonder synthetische toevoegingen. Of je nou jong, oud, verliefd of happy single bent, wij maken deze producten voor jou. Zodat jij je huid kunt voeden met de producten die passen bij jouw huidbeeld. Speciaal voor Singles Day hebben we sets samengesteld waarbij je bij aanschaf van twee geselecteerde producten, één product gratis krijgt.  Ontdek de bundels hieronder.

Tip: Gun jezelf vanavond een moment waarop je de tijd neemt om te ontspannen, je huid en zintuigen te verwennen en bewust te zijn van hoe bijzonder je bent.

PS: de Single Day actie loopt van zondag 8 tot en met woensdag 11 november

 

 

Reinigingsset

First things first! Start en eindig je dag altijd met de juiste reiniging voor jouw huid. Zo geef je jouw huid een frisse start van de dag en een schoon herstel voor de nacht.  Onze Oogmake-up Remover laat de tere huid rond je ogen zijdezacht voelen.  Met de Reinigingsmelk haal je alle overige make-up in een handomdraai van je gezicht. Voor een hydraterende dieptereiniging ben je bij ons ultieme ‘beauty hero’ Reinigingscrème aan het juiste adres. In de reinigingsset krijg je de Reinigingscrème ter waarde van €15,50 cadeau.

 

BESTEL VOOR € 49,90

 

 

Regeneratieset

Het gaat er niet om er steeds jonger uit te zien, maar steeds beter. De regenererende verzorging van Dr. Hauschka is afgestemd op een huid die minder veerkrachtig en droger wordt, oftewel: haar levenservaring toont. De regeneratieset speciaal voor Singles Day bestaat uit de Regeneratie Dagcrème, het Regeneratie Serum en de Regeneratie Handcrème. In de regeneratieset krijg je de Regeneratie Handcrème ter waarde van €23,95 cadeau

 

BESTEL VOOR € 115,90

 

 

Make-upset

Laat je innerlijke en uiterlijke schoonheid stralen door met de make-uplijn van Dr. Hauschka je persoonlijkheid te benadrukken in plaats van te verhullen. Durf te laten zien wie je bent. De Singles Day make-upset is zeer geschikt wanneer je ook in de herfst wil stralen. De Bronzing Fluid zorgt voor een levendige, stralende teint. Onze bestseller Volume Mascara (black) geeft jouw ogen een magische aantrekkingskracht en de Lip Gloss Radiance maakt jouw herfstproof make-uplook af met een prachtige glans op je lippen. In de make-upset krijg je de Lip Gloss Radiance ter waarde van €16,95 cadeau.

 

BESTEL VOOR € 43,00