Reinigen, versterken en verzorgen
Huidverzorging voor gevoelige huid

Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid. De 100% natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke ritme van je gevoelige huid met het verzorgingsconcept reinigen, versterken en verzorgen. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging. Ontdek hier wat jouw huid nodig heeft.

Je hebt een gevoelig huidbeeld. Dan is je huid is over het algemeen dun. De doorbloeding in de huid is goed zichtbaar, vaak op de wangen en de neus. Je huid is snel geprikkeld en kan reageren met jeuk, irritatie, rode vlekken of schilfertjes. Ons verzorgingsritueel bestaat uit 3 stappen en is erop gericht het zelfherstellend vermogen van je huid te ondersteunen en je huid weer in balans te brengen.

 

 

 

Stap 1 is reinigen

 

Dit kan je doen met onze Reinigingscrème en/of -melk en eventueel onze Oogmake-up Remover als je oogmake-up draagt. Voor jou raden we de Reinigingscrème aan. Goed om bij de Reinigingscrème te weten is dat je deze niet als scrub gebruikt. De crème is wellicht een beetje wennen, maar hij doet wonderen en geeft een fantastische glow!

 

 

 

Stap 2 is versterken

 

Dit doe je met de Gezichtslotion. Deze spray je over je gezicht en druk je in. Je kan deze stap eventueel nog een keer herhalen als je merkt dat je huid hier behoefte aan heeft. De Lotion stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid  op een zachte manier en zorgt voor een rozige teint met een frisse uitstraling.

 

Stap 3 is verzorgen

Overdag raden we voor jou onze Rozencrème Light of Rozencrème aan. De Rozencrème is wat voller, vaak horen we dat mensen deze in de winter gebruiken en Rozencrème Light in de zomer. Ook hebben we een Oogcrème die je overdag kunt gebruiken en fijne lijntjes rond je ogen vermindert.

 

 

Maak jouw verzorgingsritueel compleet