VOOR IEDERE LEEFTIJD: Ook voor de allerkleinste zijn onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten geschikt. Omdat de babyhuid zo zacht en gevoelig is, heeft je baby de eerste weken bijna geen verzorgingsproducten nodig. Alleen wat Lichaamspoeder voor de kwetsbare babybilletjes. Na enkele maanden maakt je kindje meer contact met zijn of haar omgeving. De rijke Dr. Hauschka Rozencrème is dan geschikt als bescherming tegen gure wind. Het harmoniserende Rozen Bad is zowel voor baby’s als kleuters geschikt. Vanaf de derde maand is een babymassage een heel prettige manier om contact te maken met je kind. Ontdek de natuurlijke kwaliteiten van Bodyolie Rozen. De verwarmende, heerlijke geurende olie omhult jouw kindje met een beschermende laag. Welke producten gebruik jij voor je baby? ​ Shop het Rozen Bad via de link in bio.   ​ ​#drhauschka #cleanbeautycleanconscience #wecarebeyondpersonalcare #natuurlijkehuidverzorging #puurnatuur #dierproefvrij #fairtrade #fairtradecosmetics #huidverbetering #gezichtsverzorging #stralendehuid #huidverzorgingsroutine #skincareroutine #greencosmetics #greenbeauty #ecobeauty #organicbeauty #greenskincare #cleanbeauty #genderless #genderneutraal #highlighter #blush #makeup #greenmakeup #adifferentviewoncosmetics
DE KRACHT VAN BADEN: Een warm bad heeft een positieve invloed op ons gestel. Zowel mentaal als lichamelijk. Een warm bad helpt uiteraard om te ontspannen, maar wist je dat het ook bijdraagt aan een betere bloedsomloop en dat je zelfs calorieën verbrand? Door de warme temperatuur ga je ook meer zweten, wat belangrijk is om afvalstoffen uit te scheiden. Nu de dagen weer wat kouder worden helpt het Dr. Hauschka Moor Lavendel Bad om volledig te ontspannen. Onze badmelk ontvangt je met een warme geur. Ze geeft kracht, kalmeert en bereidt je voor op een goede nachtrust. De basis van deze fijn afgestemde samenstelling met extracten van paardenkastanje en paardenstaart is een moorextract dat bereid is volgens een eigen ritmisch procedé. Het biedt een omhullende bescherming, vooral in combinatie met warm water. Amandel- en avocado-olie verzorgen je huid op zachte wijze. Shop het Moor Lavendel Bad via de link in bio.
HAARLOTION: Merk jij dat je huid ook droger wordt in de herfst? Vooral je hoofdhuid kan extra gevoelig reageren. Versterk je hoofdhuid en haar met Dr. Hauschka Haarlotion. Als versterkend element speelt onze olievrije haarlotion een belangrijke rol binnen het haarverzorgingsassortiment: het activeert en reguleert de hoofdhuid. En aangezien een gezonde hoofdhuid de basis vormt voor gezond haar, voelt je haar gevitaliseerd tot in de punten. Het verfrissende en vitaliserende karakter van de haarlotion wordt onderstreept door de groen-aromatische geur. De vetvrije haarlotion is bijzonder geschikt voor fijn haar of haar dat snel vet wordt, bij roos en een geïrriteerde hoofdhuid. Je kunt het ook als zacht verstevigende haarföhnlotion gebruiken. De handige pompverstuiver die eenvoudig en zuinig in gebruik is, is nieuw.
VOETVERZORGING: Je voeten verdienen een intensieve verzorging met extracten van heilzame planten, waardevolle plantaardige oliën en wassen. Niet alleen in de zomer is een goede voetverzorging belangrijk, óók in de herfst wanneer de dagen weer kouder worden en je huid droger. De Voetcrème van Dr. Hauschka trekt snel in, maar verfrist de droge of ruwe huid van je voeten langdurig. Voetcrème is uitstekend geschikt voor de dagelijkse verzorging van je voeten. Wat dacht je van een heerlijk bad en een voetmassage? Ultieme ontspanning gegarandeerd. Voetcrème biedt ook een intensieve verzorging en trekt door de romige samenstelling meteen in je huid. Verzorg jij je voeten voldoende? Shop de Voetcrème via de link in bio.
WETENSCHAP: Samen met drie jonge wetenschappers van verschillende universiteiten werkt Dr. Hauschka aan nieuwe producten. Planten die van oudsher bekend staan om hun heilzame werking gaan onder de wetenschappelijke loep. De wetenschappers onderzoeken hoe een bepaalde werking van een plant tot stand komt. Zo heeft Duizendblad uit de Alpen een hoge antibacteriële werking, onder meer tegen bacteriën die acne veroorzaken. Dr. Hauschka blijft continu zoeken naar versterking van de effectiviteit van de verzorgingsproducten. En voordat deze op de markt komen, voeren onderzoeksinstituten in opdracht van Dr. Hauschka dermatologische testen uit met vrijwilligers. Deze testen geven duidelijkheid over de verdraagzaamheid van de producten en tegelijkertijd feedback op de effectiviteit ervan.
SCHOONHEID: Hoe definieer jij schoonheid? Wij koesteren individualiteit - daarom is het volstrekt logisch dat onze huidverzorging tegemoetkomt aan jouw individuele huid. Het maakt niet uit of je huid droog, rijp, gevoelig of gestrest is. Wij waarderen diversiteit niet alleen in onze tuinen, maar ook als het om mensen en perspectieven gaat.
Toon meer

Volg Dr. Hauschka op Instagram en ontdek meer over onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten, de ingrediënten en heilzame planten uit onze tuinen, het 3-stappen verzorgingsritueel en onze visie en missie. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste acties en nieuwste verzorgingsproducten.

drhauschkanl