EYECARE: Het oog wil ook wat en daarom bieden wij een speciale lijn met oogverzorging. Kalmerende Oogcompressen, Oogmake-up Remover, maar ook onze Oogcrème en Oogbalsem. Wellicht vraag je je af wat nou precies het verschil is tussen die laatste twee - 𝘸𝘦 𝘨𝘰𝘵 𝘺𝘰𝘶 🤍
HEEMST: Elke tuinliefhebber is kaasjeskruid waarschijnlijk wel eens tegengekomen. Zoals vaak bij familieleden, lijkt heemst - als zusje van kaasjeskruid - veel op deze plant. Heemst heeft geleerd hoe hij moet omgaan met een droge bodem die relatief veel zout bevat. Dat blijkt vooral uit het vermogen van de plant om een vlezige wortel te vormen die veel water vasthoudt. In onze cosmetica worden de bladeren en wortel dan ook gebruikt vanwege de vochtvasthoudende eigenschappen 🤍 Een extract van de heemst is o.a. te vinden in onze Handcrème, Conditioner & Regeneratie Crème Hals en Décolleté.
COMING SOON… 👀 Over 4 dagen lanceren wij iets nieuws. Hint: a touch of gold✨ Wat denk jij dat het is? Laat het ons weten in de comments!
SKINCARE ROUTINE: Na het uitlichten van de juiste volgorde voor je skincare routine in de ochtend, is het natuurlijk ook tijd voor de avondroutine ✨ 🤍 Oogmake-up Remover 🤍 Reinigingsmelk 🤍 Reinigingscrème 🤍 Gezichtslotion 🤍 Nacht Serum Wij zijn benieuwd: wat is jouw favoriete product en waarom?
REINIGEN: Ken je dat gevoel? Een fris, gereinigd en verzorgd gezicht na je skincare-routine - heerlijk! Het voelt goed om jezelf even helemaal te resetten voor de dag begint of juist wanneer je op het punt staat om naar bed te gaan✨ Onze Reinigingsmelk is al jaren favoriet bij zowel mannen als vrouwen en geschikt voor ieder huidbeeld. Het product verwijdert met het grootste gemak make-up en is ‘s ochtends en ‘s avonds te gebruiken als zachte reiniging voor het gezicht. Mannen vinden het prettig dat de Reinigingsmelk ook als scheergel kan worden gebruikt. Iedereen blij in huis! Breng voor het beste resultaat met zachte, cirkelvormige bewegingen aan op een vochtige huid en verwijder vervolgens met water of onze biologisch afbreekbare cosmeticaspons 🤍 Wij zijn benieuwd: gebruik jij de Dr. Hauschka Reinigingsmelk al?
LOOK 4/4: The finishing touch - het is tijd voor de laatste make-uplook in de reeks waarbij we per video steeds 3 producten toevoegen✨ ❥ Eye Definer (06 plum) voor sprekende ogen ❥ Bronzing Powder voor een sun-kissed teint ❥ Gezichtslotion als verzorgende setting spray Benieuwd naar de andere producten? Bekijk dan ook zeker de vorige video’s uit deze reeks 🤍 Welk product zou jij graag proberen?
Toon meer

Volg Dr. Hauschka op Instagram en ontdek meer over onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten, de ingrediënten en heilzame planten uit onze tuinen, het 3-stappen verzorgingsritueel en onze visie en missie. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste acties en nieuwste verzorgingsproducten.

drhauschka.nl