CADEAU: Seasons Cadeaupakket voor de feestdagen - nu voor €15 (i.p.v. €25) 🤍 Het cadeaupakket is verpakt in een door Seasons ontworpen, exclusieve envelop met de tekst: ‘Prettige feestdagen’ en bevat: ✨ 1x Seasons speciale kersteditie ✨ Cadeaubon voor 2 extra nummers van Seasons ✨ 3 exclusieve kerstprenten op A5-formaat. Om te versturen of in te lijsten, want zo mooi zijn ze! Je scoort het Seasons Cadeaupakket via deze link > bit.ly/3UeaICh
CADEAU: Ken jij alle voordelen van natuurlijke haarverzorging al? Goede haarverzorging begint bij de hoofdhuid - waar elk haartje wordt gevormd. Door een goede basis voor gezonde haargroei te creëren, ontstaat de basis voor mooi haar 🤍 Alleen deze week ontvang je een full size Haarolie (t.w.v. €18,50) cadeau bij besteding vanaf €60,- in de webshop. De Haarolie revitaliseert, versoepelt en geeft zelfs beschadigd haar weer fut. Gebruik tijdens het afrekenen de vouchercode: HAAROLIE ✨ *Actie is geldig t/m zondag 11 december - vergeet de vouchercode niet te verzilveren tijdens het afrekenproces.
*GESLOTEN De winnaar heeft een berichtje ontvangen. ⸺ WINACTIE: 1x een jaar lang vitamine D3 & K2 druppels van Vitakruid 🤍 In Nederland is de zon slechts vijf maanden per jaar fel genoeg om de huid in haar stralingsbehoefte te voorzien. D3 suppletie lijkt dus voor iedereen een behoefte, in plaats van een luxe. Bovendien zijn de gezondheidsbevorderende effecten van vitamine D3 eindeloos. K2 een calciumdistributeur die zorgt voor de opname van calcium in het botweefsel, de plek waar het mineraal nodig is. Een ideale combinatie. Kans maken? ✨ Like dit bericht ✨ Volg @drhauschka.nl en @vitakruid ✨ Laat ons in een reactie weten waarom jij óf iemand anders moet winnen Enthousiast? Deel dit bericht dan in je story en vergeet ons niet te taggen. *De winnaar wordt morgen bekendgemaakt. Fingers crossed!
Voor jou, mij en de planeet. Bij ons is duurzaamheid geen begrip, maar een alledaags gegeven. Wil jij ook bewuste, duurzame keuzes maken? Wij inspireren je graag, want soms is een duurzaam leven dichterbij dan je denkt. De dagelijkse keuzes die we maken, groot én klein, maken het verschil. We schreven er een blog over - link in bio. Wij zijn benieuwd: welke duurzame keuzes maak jij dagelijks?
*GESLOTEN De winnaars hebben een berichtje ontvangen. ⸺ WINACTIE: 3x agenda ‘Koester jouw tijd’ 🤍 Heb je behoefte aan wat meer ruimte voor jezelf? Zodat je weer kunt opladen of gewoon even stil kunt zijn met wat voor jou belangrijk is? Deze agenda geeft je die ruimte en kwam er op verzoek van mensen zoals jij. Met elke week inspirerende tekstjes, tips en fijne foto’s. Koester jouw tijd heeft een heldere weekindeling, veel schrijfruimte en is duurzaam gemaakt. Een dierbare plek voor jezelf! Kans maken? ✨ Like dit bericht ✨ Volg @drhauschka.nl en @vonkplaats ✨ Laat ons in een reactie weten waarom jij óf iemand anders moet winnen Enthousiast? Deel dit bericht dan in je story en vergeet ons niet te taggen. *De winnaars worden morgen bekendgemaakt. Fingers crossed!
*GESLOTEN De winnaar heeft een berichtje ontvangen. ⸺ WINACTIE: 1x jaarabonnement op Seizoener (4 nummers - m.i.v. het aankomende winternummer) ✨ De Seizoener is een ''glossy met inhoud'' voor de Waldorfwereld. De artikelen zijn gebaseerd op de pedagogische inzichten van Rudolf Steiner en de mensvisie vanuit de antroposofie. Kans maken? 🤍 Like dit bericht 🤍 Volg @drhauschka.nl en @seizoener 🤍 Laat ons in een reactie weten waarom jij óf iemand anders moet winnen Enthousiast? Deel dit bericht dan in je story en vergeet ons niet te taggen. *De winnaar wordt morgen bekendgemaakt. Fingers crossed!
Toon meer

Volg Dr. Hauschka op Instagram en ontdek meer over onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten, de ingrediënten en heilzame planten uit onze tuinen, het 3-stappen verzorgingsritueel en onze visie en missie. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste acties en nieuwste verzorgingsproducten.

drhauschka.nl