EEN FEESTJE VOOR JE ZINTUIGEN: De zachte geur van rozen en sinaasappels en de zachte ondertoon van hout en vanille laten je wegdromen naar een warme zomerse dag. We zouden maar al te graag de tijd vooruit spoelen en zonder (corona)zorgen in het zonnetje zitten. Maar dat is nou eenmaal niet het ritme van de natuur. Geduldig afwachten en het jezelf zo makkelijk mogelijk maken, is dus het enige wat ons te doen staat. Stap onder de warme douche, neem een warm bad en maak je badkamer gezellig met kaarsen. Zo creëer je een extra ontspannen sfeer. Verwen je huid na het afdrogen met de Regeneratie Bodymilk die ervoor zorgt dat je huid zacht en stevig aanvoelt. Je wordt omringt door de zachte geur die het feestje voor je zintuigen helemaal compleet maakt.
RODE KLAVER: Deze plant zit vol levendigheid. Niet gek dus dat rode klaver een belangrijk bestanddeel is in onze regeneratielijn. Hij bloeit van mei tot september in elke wei. In deze periode wordt er meerdere keren gemaaid wat er voor zorgt dat de rode klaver precies weet hoe hij zich telkens opnieuw moet vernieuwen. Het extract dat wordt gewonnen uit dit rode plantje heeft in onze huidverzorging een positieve invloed op leeftijd gerelateerde veranderingen. Het geeft de huid vitale impulsen en zorgt ervoor dat de huid voelbaar fijner en steviger wordt. Precies wat de rijpere huid nodig heeft.
INTENSIEVE VERZORGING VOOR JE HANDEN: Tijdens ons verzorgingsritueel in de ochtend en in de avond besteden we de meeste aandacht aan de verzorging van het lichaam en gezicht. Maar naast de hals en het decolleté worden de handen vaak vergeten. Terwijl onze handen het soms best zwaar te verduren hebben. Ze worden namelijk dagelijks blootgesteld aan warmte en kou, ze worden meerdere keren per dag gewassen en tegenwoordig worden ze veel gedesinfecteerd met handgel. Ze worden dus blootgesteld aan een hele boel invloeden van buitenaf. Door deze blootstelling raakt de huid beschadigd en verliest ze haar stevigheid en soepelheid. Het is dus heel belangrijk om je handen regelmatig te beschermen en de weerstand van je huid te verhogen. De Dr. Hauschka Regeneratie Handcrème helpt je daarbij. Deze intensieve verzorging trekt snel in en laat je huid nog lang zijdezacht en glad aanvoelen. Shop de Regeneratie Handcrème via de link in onze bio.
HOLISTISCHE AANPAK: Bij Dr. Hauschka werken we vanuit de natuur en zijn we ons ervan bewust dat we onderdeel zijn van het grotere geheel. En zo zien we onze huid ook, onderdeel van een groter geheel. Je kunt je huid niet los zien van je spijsvertering, je hormoonstelsel en je zenuwstelsel. Want hoe het van binnen gesteld is met jouw gezondheid is terug te lezen in jouw huid. Een gezonde, mooie huid gaat dus veel verder dan eindeloos allerlei verschillende crèmes gebruiken. Je moet naar jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid kijken als één geheel. Het eerste wat je jezelf kunt afvragen is of je wel genoeg slaapt. Een slechte nachtrust is gelijk terug te zien in de spiegel en ook op lange termijn kan weinig slaap zorgen voor fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen. Waarschijnlijk is het je ook wel eens opgevallen dat wanneer je stress ervaart je huid hier ook direct op reageert. Een mooie huid begint dus bij op jezelf letten.
CADEAU: Als je het idee hebt dat jouw huid behoefte heeft aan wat extra ondersteuning, maar het eerder nog niet goed voelde om je huidige gezichtsverzorgingsritueel aan te passen, dan is het nu misschien wel het juiste moment. Vanaf vandaag tot eind april krijg je namelijk bij aankoop van de Regeneratie Dagcrème, Regeneratie Dagcrème Egaliserend, Regeneratie Dagcrème Intensief en Regeneratie Olie Intensief een miniatuur van de aanvullende stap cadeau. Zo kan je beide producten goed uitproberen en de resultaten van jouw nieuwe routine zelf ervaren. Shop deze actie via de link in onze bio.
WIJSHEID VAN DE HUID: Rimpels en pigmentvlekken, no thank you! Liever een gladde, jonger uitziende huid. Maar gaat het er niet om dat we er steeds beter uit gaan zien in plaats van jonger? Wijsheid komt met de jaren, zeggen ze. Dat geldt ook voor de huid die door de jaren heen steeds andere behoeftes heeft gekend. Verzorging om stevig en levendig te blijven, dat is wat het nu nodig heeft om mooi oud te worden. Huidveroudering is een natuurlijk proces dat niet gestopt hoeft te worden, vinden wij. Want fijne lijntjes en rimpels laten zien dat je vol levenservaring zit en accentueren jouw authentiek uitstraling. De komende twee weken vertellen we je alles over onze regeneratie lijnen, de holistische kijk op een rijpere huid en de betekenis van rimpels. Stay tuned!
Toon meer

Wij nodigen u uit in de kosmos van onze cosmeticaproducten.
Onze planten, onze mensen, onze wereld.
Dr. Hauschka. Live.

drhauschkanl