DE KRACHT VAN ROZEN: Vrouwen zijn net als bloemen, ze zijn er in allerlei soorten en maten en stralen allemaal op hun eigen manier. Geef jij jouw moeder elk jaar een bos bloemen met Moederdag? Verwen haar of een andere belangrijke vrouw in jouw leven dit jaar dan op een andere manier met pure flower power. De set ‘Stralend’ bevat de kracht van rozen in de Rozencrème Light die de huid beschermt en haar een verfijnde, egale teint geeft. De heilzame werking van toverhazelaar in de Gezichtslotion 30 ml verkwikt de huid en stimuleert het zelfherstellende vermogen van de huid. Shop deze cadeauset of een andere cadeauset nu in onze webshop.
MOEDER AARDE: Een van de belangrijkste vrouwen in ons leven, want zonder haar zijn we niets. Ze geeft ons leven en kracht tegelijk. Ze laat ons elke dag zien wat schoonheid is en biedt ons verwondering, maar ook ontspanning. We spreken niet voor niets over 'natuurlijke schoonheid'. We zijn mooi zoals we zijn en allemaal kinderen van Moeder Aarde. Een goede reden waarom wij haar met respect moeten behandelen en koesteren. ‘Goed voor de huid, goed voor de planeet’ is dan ook ons streven. Onze geschiedenis verplicht ons ertoe Moeder Aarde te beschermen en zorgvuldig met natuurlijke hulpmiddelen om te gaan.
FROM ONE GENERATION TO THE NEXT: Ken jij de producten van Dr. Hauschka door je moeder? En brengt de geur van de Rozencrème je direct terug in de tijd toen je aandachtig haar Dr. Hauschka-schoonheidsritueel in je opnam? We horen heel vaak dat de liefde voor 100% natuurlijke cosmetica over gaat van moeder op kind. Niets is mooier dan deze liefde ook weer door te geven aan de volgende generatie. Wist je dat Dr. Hauschka's rozenproducten ook geschikt zijn voor de allerkleinsten? Het Rozen Bad is één van onze favorieten. Deze verzorgende badolie laat het tere huidje van een pasgeboren baby zijdezacht en soepel aanvullen. Maar ook de Rozencrème is geschikt voor kleintjes die last hebben van een droge huid die bescherming nodig heeft. Een perfect cadeau dus voor jong én oud. Shop jouw cadeau via de link in onze bio. Al onze ingrediënten worden uitvoerig getest op verschillende huidbeelden. Hieruit is gebleken dat ook tijdens de zwangerschap of borstvoeding en voor baby’s vanaf 0 jaar onze producten veilig zijn om te gebruiken.
ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE: Een bepaalde liefde die voor velen vanzelfsprekend is en de liefde die sommigen misschien wel missen of hebben gemist. Vraag jij je wel eens af (in beide gevallen) of jij iemand diezelfde liefde kan geven? Wees niet bang, Moeder Natuur geeft elke vrouw het vermogen om onvoorwaardelijk lief te hebben. Of dat nou van je eigen kindje, je neefje of nichtje, een dier of van jezelf is. En bij de een is dit vermogen krachtiger, meer aanwezig of logischer dan bij de ander. Ook dat is oké, want weet dat je kan leren liefhebben van een belangrijk persoon in jouw leven of een moederfiguur. Onvoorwaardelijke liefde kan groeien.
LAAT HAAR STRALEN: Hoe bedank jij jouw moeder of een andere belangrijke vrouw in jouw leven dit jaar voor haar doorzettingsvermogen, luisterend oor en oneindige liefde? Met de set ‘Stralend’ laat je haar dit jaar stralen. Deze set bevat twee onmisbare beautyproducten: de bestseller Rozencrème Light die de huid beschermt en haar een verfijnde, egale teint geeft, en de Gezichtslotion 30 ml die de huid vitaliseert, verkwikt en het zelfherstellende vermogen van de huid stimuleert. Tip: zet jij elk jaar jouw beste vriendin, zus of tante in het zonnetje met Moederdag? Deze set is een mooi cadeau voor elke vrouw. Dus ook voor jezelf, gewoon omdat je het verdient. Shop deze cadeauset nu via de link in onze bio.
DE KRACHT VAN VROUWEN: Die ene dag waarop we extra aandacht geven aan moeders, een andere speciale vrouw in ons leven of stilstaan bij het gemis van een moeder komt steeds dichterbij. Daarom staan we komende twee weken stil bij de wonderbaarlijke kracht van vrouwen. Een kracht die moeder natuur hen gegeven heeft. Ben jij benieuwd naar onze cadeautips? Of wil jij een gezichtsbehandeling in onze pop-up beauty boutique in het Pulitzer Amsterdam winnen voor jouw moeder of een andere belangrijke vrouw in jouw leven? Houd onze Instagram dan in de gaten.
Toon meer

Wij nodigen u uit in de kosmos van onze cosmeticaproducten.
Onze planten, onze mensen, onze wereld.
Dr. Hauschka. Live.

drhauschkanl