Wenkbrauwen

De perfecte vorm.

Wenkbrauwen geven je gezicht contour. Geef ze vorm en verzorg ze goed- en maak je make-uplook compleet.

 •  
Producten weergeven
Wij hebben geen resultaten gevonden met dit filter!
Wenkbrauw- en wimpergel, eyebrow gel Dr. Hauschka Brow & Lash Gel Brow & Lash Gel
 • verzorgende wenkbrauwgel
 • voor wimpers en wenkbrauwen
 • vormt en fixeert
 • kleurloos
Inhoud 6 ml
€ 18,50
Dr. Hauschka oogschaduwpalet Eye & Brow Palette
 • veelzijdig oogschaduw palet
 • met applicator voor oogleden en wenkbrauwen
 • vier zachte, matte kleuren
Inhoud 5,3 g
€ 36,00
Dr. Hauschka Eye Brow Definer 01 light brown Eyebrow Definer
 • Wenkbrauwpotlood met borsteltje
 • voor volle en gedefinieerde wenkbrauwen
 • in twee tinten
Inhoud 1,05 g
€ 16,50

Waarom wenkbrauwen je make-up compleet maken.

Door je wenkbrauwen te accentueren, benadruk je je hele oogopslag. Als je van nature volle wenkbrauwen hebt, kun je ze eenvoudig in vorm brengen met de Brow & Lash Gel - en tegelijkertijd ook verzorgen. Als je je wenkbrauwen voller wil maken en contouren, zal je dol zijn op het Dr. Hauschka Eye & Brow Palette en de Eyebrow Definer. Wenkbrauwmake-up is niet moeilijk, maar wel heel effectief.

 

Wenkbrauwproducten voor je wenkbrauwmake-up.

Wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder, wenkbrauwgel - ontdek verschillende texturen en combineer de perfect op elkaar afgestemde wenkbrauwproducten van Dr. Hauschka. Het wenkbrauwpotlood - onze Eyebrow Definer - vind je in twee tinten. En ons wenkbrauwpoeder - het Eye & Brow Palette - bestaat uit vier aardetinten waarmee je je wenkbrauwen benadrukt. Voor de afwerking raden we een wenkbrauwgel aan: onze Brow & Lash Gel brengt je wenkbrauwen in vorm en fixeert je wenkbrauwmake-up.

 

Wenkbrauwmake-up - alles wat je nodig hebt.

Je kunt verschillende accenten zetten met je wenkbrauwmake-up: als je je wenkbrauwen op een natuurlijke manier wilt opmaken, is wenkbrauwpoeder ideaal. Je kunt het Eye & Brow Palette van Dr. Hauschka gebruiken, dat ook geschikt is als oogschaduw. De bijgeleverde applicator heeft een kant speciaal voor de oogleden en een afgeschuinde kant voor de wenkbrauwen. Het Palette is een must-have voor je wenkbrauwmake-up, want je creëert er talloze looks mee: van subtiele schaduw tot smokey eyes. Met het wenkbrauwpotlood kun je je wenkbrauwen accentueren - of heel zachte lijnen trekken door ze te vervagen met de geïntegreerde applicator. Natuurlijk is het borsteltje ook ideaal om je wenkbrauwen mooi in vorm te brengen.

 

Onze wenkbrauwmake-up is 100% natuurlijke cosmetica.

Je oogcontour is gevoelig. Daarom bevatten onze wenkbrauwproducten altijd extracten van heilzame planten die we zelf produceren. Dat zijn wondklaver, toverhazelaar en zwarte thee, of neembladeren en ogentroost. Al onze oogmake-up is gecertificeerd als natuurlijke cosmetica.