Wenkbrauwen

De perfecte omlijning.

Je wenkbrauwen zorgen voor de contouren. Vergeet ze dus niet als je je opmaakt, want zij maken je make-uplook compleet.

Meer weergeven

Voor advies en toepassing van Dr. Hauschka-cosmetica
Tel.: +31 (0)70 3955095
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Producten weergeven
Wij hebben geen resultaten gevonden met dit filter!
Gels Cils & Sourcils Dr. Hauschka Brow & Lash Gel
  • verzorgende wenkbrauwgel
  • voor wimpers en wenkbrauwen
  • vormt en fixeert
  • kleurloos
Inhoud 6 ml
€ 17,95
Palette Yeux & Sourcils Dr. Hauschka Eye & Brow Palette
  • veelzijdig oogschaduw palet
  • met applicator voor oogleden en wenkbrauwen
  • vier zachte, matte kleuren
Inhoud 5,3 g
€ 34,95

Je wenkbrauwen maken je make-uplook compleet.

Als je je wenkbrauwen accentueert, creëer je de contouren van de volledige oogopslag. Net zoals bij een schilderij zorgt de omlijning, de contour, voor het bepalende accent. Daarom is het zo belangrijk dat je bij je make-up ook je wenkbrauwen meeneemt. Je kan ze niet alleen de perfecte vorm en wat meer volume geven, je kan ook met de kleur van je wenkbrauwen spelen.

 

Make-up voor je wenkbrauwen.

Onze wenkbrauwpoeder - het Eye & Brow Palette - is een kleurenpalet bestaande uit vier zachte, matte kleurtinten die geschikt zijn voor elk type wenkbrauwen. En als afwerking hebben wij de engel onder de wenkbrauwproducten: onze Brow & Lash Gel geeft je wenkbrauwen vorm en fixeert de make-up.

 

Natuurlijke wenkbrauwen dankzij onze wenkbrauwpoeder.

Wil je je wenkbrauwen natuurlijk kleuren, gebruik dan onze Wenkbrauwpoeder. Je kan daarvoor het Eye & Brow Palette van Dr. Hauschka gebruiken. Dit kleurenpalet bestaat uit aardkleuren, heeft een poederachtige consistentie en wordt aangebracht met een meegeleverd wenkbrauwpenseel. En aangezien onze Wenkbrauwpoeder gecertificeerd is als natuurcosmetica, is dit mooie product samengesteld uit minerale pigmenten, extracten van heilzame planten en verzorgend zijdepoeder.

Mag het wat meer zijn? In tegenstelling tot pure wenkbrauwpotloden, kan je ons Eye & Brow Palette ook gebruiken om je oogleden op te maken. Het meegeleverde penseel heeft een afgeronde zijde, zodat je de make-up op je oogleden kan aanbrengen. De schuine zijde is bedoeld voor je wenkbrauwen.