Lippenstift

Kus de wereld wakker.

Een beetje lippenstift en je komt helemaal anders over. En als je Dr. Hauschka Lippenstift gebruikt, worden je lippen ook nog eens verzorgd. Onze lippenstift is verkrijgbaar in een heleboel kleuren.

Meer weergeven

Voor advies en toepassing van Dr. Hauschka-cosmetica
Tel.: +31 (0)70 3955095
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Producten weergeven
Wij hebben geen resultaten gevonden met dit filter!
Dr. Hauschka Rouge à Lèvres 24 oyat Lipstick
  • intensieve kleur, zachte glans
  • verzorgt de lippen
  • met minerale pigmenten
  • natuurlijke lipstick in 18 kleuren
Inhoud 4,1 g
€ 22,50
Rouge à Lèvres Lumière Dr. Hauschka Sheer Lipstick
  • romige, lichte textuur
  • met glanzende, minerale pigmenten
  • kan zonder spiegel worden aangebracht
  • in zes kleuren
Inhoud 2 g
€ 19,50

Een rode lippenstift of liever een nude kleur? Of iets daartussen?

Dr. Hauschka Lipstick is verkrijgbaar in verschillende kleuren: van roze tot rood, maar ook aardkleuren of bessenkleuren en de klassieke huidskleurtinten. Alle kleurschakeringen laten je lippen op een natuurlijke wijze stralen. Bovendien is al onze lip make-up te combineren met onze natuurcosmetica. Maak een stralende, mooiere ik van jezelf met onze producten.

 

Crèmige, lichte tint of een intense kleur? Dr. Hauschka heeft verschillende types lippenstift.

Zo zijn er onze klassieke Lipsticks , maar je kan ook kiezen voor lippenstiften met een intense kleur en een zijdezachte glans. En er zijn ook nog onze Sheer Lipsticks die met hun crèmige, lichte textuur in zachte kleuren je lippen letterlijk en figuurlijk laten schitteren. Al onze lipproducten staan garant voor een verzorgende werking zoals je gewend bent van onze hoogwaardige natuurcosmetica.

 

100% natuurlijke cosmetica: lippenstift met kostbare bestanddelen.

Een lippenstift van Dr. Hauschka maakt je lippen mooi en houdt ze soepel, want wij combineren minerale pigmenten en extracten van heilzame planten met hoogwaardige was en oliën. De door ons gebruikte argan- en amandelolie, maar ook de carnauba- en bijenwas, rozenbloesem en rozenbottel zijn voor zover mogelijk biologisch. Dr. Hauschka heeft een gecertificeerde natuurcosmeticalijn en biedt ook lip make-up aan die valt onder deze noemer.

 

Kies je het liefst een matte lippenstift?

De Lipstick van Dr. Hauschka combineert een intense kleur met een zijdezachte glans. Als je vindt dat een matte lippenstift beter bij je look past, dan kan je ook gewoon wat rouge op je opgemaakte lippen aanbrengen. Of gebruik een Lipliner in plaats van een lippenstift. Met een lipliner kan je immers niet alleen contouren aanbrengen, maar je kan hem ook gebruiken om je lippen zelf mee te kleuren. Lipliner houdt heel goed en oogt, net als een lippenstift, heel mooi mat.