Rijpere huid.

Heb ik een rijpere huid?

Als het leven kleine plooitjes en fijne lijntjes op je gezicht tekent; als je voelt dat je huid haar elasticiteit en veerkracht verliest; als je huid droger en gevoeliger wordt; dan beantwoordt jouw huid aan de definitie van de rijpere huid. Met de productlijn voor Regenererende verzorging geven wij je rijpere huid precies de herstellende ondersteuning die ze nodig heeft.

 

Voor de rijpere huid die veel eisen stelt.

Het gaat er niet om er steeds jonger uit te zien, maar steeds beter. Goed in je vel zitten, en dat gewoon laten zien. Want levenservaring vormt niet alleen je karakter, maar ook je gezicht. Je huid vraagt wel om speciale aandacht. Met de juiste verzorging straal je tijdloze vitaliteit uit. Dr. Hauschka Regeneratie heeft een zachte, romige textuur die je rijpere huid helpt zich te ontspannen en haar elasticiteit te hervinden.

 

Natuurcosmetica voor je rijpere huid.

Wij waarderen elk afzonderlijk ingrediënt op zijn kenmerkende heilzame waarden, maar het is met name de zorgvuldig afgewogen samenstelling van onze producten die onze natuurcosmetica zo effectief maakt. Wetenschappelijke tests door onafhankelijke instituten tonen aan dat onze Regenererende verzorging echt werkzaam is en proefpersonen in veldonderzoek bevestigen dit.

 

 

Op dit punt vindt u daadwerkelijk een geschikte video. Helaas kunnen we je dit alleen laten zien als je de marketingcookies voor deze website accepteert. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid Herziening Toestemming

 

 

Zoek je een gezichtscrème voor je rijpere huid?

De ene rijpe huid verschilt van de andere. Daarom werken wij niet met één standaardoplossing, maar bieden we je zowel een Regeneratie als een Regeneratie Intensief gezichtscrème, ieder met een volstrekt eigen receptuur en werking. We begeleiden je door verschillende levensfasen en spelen in op de steeds andere eisen die elke fase aan je huid stelt.

 

Verzorgingsrituelen en tips voor je rijpere huid.

Elke huid heeft andere behoeften. In onze adviezen vind je het juiste verzorgingsritueel, tips voor jouw huidtype en informatie over de werking van de heilzame planten die we voor jouw huidtype hebben geselecteerd.

 

Gun je huid af en toe een kuur.

Dr. Hauschka Intensieve Conditioner 40+ en de Intensieve Conditioner Menopauze vormen een ideale aanvulling op je dagelijkse verzorgingsritueel. Zij zijn speciaal op de veeleisende, rijpere huid afgestemd en geven haar een extra impuls om in balans te komen. De Intensieve Conditioner 40+ houdt het vocht vast en heeft een egaliserende en vitaliserende werking. De Intensieve Conditioner Menopauze onderhoudt en bevordert het herstellend vermogen van je huid en brengt de verminderde vitaliteit in evenwicht.