Rode klaver: vol levendigheid en activiteit

De rode klaver is een plant die van mei tot september vrijwel in elke wei bloeit en in deze periode meermaals wordt gemaaid. Zo weet de plant als geen ander hoe deze zich moet vernieuwen. Daarom is de buitengewoon vitale rode klaver ook een belangrijk bestanddeel in de lijn Regeneratie van Dr. Hauschka.

In de recepturen van deze producten zit een WALA-eigen plantenextract van rode klaver. Een waterige substantie van de rode klaver rijpt zeven dagen lang in grote stenen potten. 's Morgens en 's avonds wordt de substantie stevig met de hand omgeroerd. Zo ontstaat een kostbare essence die het herstellend vermogen van de rode klaver in zich draagt. Dit extract geeft de huid vitale impulsen die een positieve invloed op leeftijdsgerelateerde veranderingen hebben. Zo kan vroegtijdige rimpelvorming worden voorkomen en kan de huid de dagelijkse uitdagingen het hoofd bieden.

 

Dr. Hauschka Regeneratie:
vitaliteit & herstellend vermogen voor de rijpe huid van vrouwen vanaf 40 jaar

Je staat midden in het leven en een fase van bijzondere kwaliteit breekt aan: je bent actief en zit vol energie. Je geniet van alle facetten van het leven en je neemt je toekomst in eigen hand. Je zit vol plannen en voert je ideeën vol vuur, enthousiasme en creativiteit uit.

Ook aan je huid is te zien dat je vol levensvreugde zit. De eerste lijntjes en rimpels dienen zich aan. Maar dat hoort erbij en is een teken van wijsheid. Dit gebeurt vaak rond de leeftijd van 40 jaar. Je huid heeft nu verzorging nodig om stevig en levendig te blijven en mooi oud te worden. Want hier mag je op rekenen: je cellen hebben niets verleerd. In je cellen is juist de kennis en kracht gebundeld om zichzelf te vernieuwen. Maar in het vaak hectische dagelijks leven moeten we de huid zo nu en dan wakker schudden. Dit doen we met de doeltreffende preparaten in de lijn Regeneratie van Dr. Hauschka: ze geven de huid een opkikker en stimuleren haar zo vocht vast te houden en strak te blijven. De huid krijgt vitaliserende impulsen die de regeneratiecyclus doelgericht in gang zetten en activeren. Je huid wordt ondersteund, maar mag actief blijven.

 

 

Dr. Hauschka Regeneratie

 

Meer informatie