De rode klaver: vol vitaliteit en vernieuwingskracht

De rode klaver is een plant die van mei tot september vrijwel in elke weide bloeit en in deze periode meermaals wordt gemaaid. Zo weet de plant als geen ander hoe deze zich moet vernieuwen. Daarom is de buitengewoon vitale rode klaver ook een belangrijk bestanddeel in de lijn Regeneratie van Dr. Hauschka.

In de regeneratieproducten zit een plantenextract van rode klaver. Een waterige substantie van de rode klaver rijpt zeven dagen lang in grote stenen potten. 's Ochtends en 's avonds wordt de substantie stevig met de hand omgeroerd. Zo ontstaat een kostbare essence die het herstellend vermogen van de rode klaver in zich draagt. Dit extract geeft de huid vitale impulsen die een positieve invloed op leeftijdsgerelateerde veranderingen hebben. Zo kan vroegtijdige rimpelvorming worden voorkomen en kan de versterkte huid de dagelijkse uitdagingen het hoofd bieden.

Gezichtsverzorging voor de huid vanaf 40 jaar

Rond de tweede helft van je leven breekt er een fase van een bijzondere kwaliteit aan: je bent actief en zit vol energie. Je geniet van alle facetten van het leven en je neemt je toekomst in eigen hand. Je zit vol plannen en voert je ideeën vol vuur, enthousiasme en creativiteit uit.

Ook aan je huid is te zien dat je vol levensvreugde zit. De eerste lijntjes en rimpels dienen zich aan. Een teken van wijsheid. Dit gebeurt vaak rond de leeftijd van 40 jaar. Met een effectieve gezichtsverzorging vanaf 40 jaar wordt rekening gehouden met deze veranderingen. We kunnen de tijd niet terugdraaien – en dat willen we ook helemaal niet. We spreken liever van de best mogelijke huid, op elke leeftijd.

 

Alle producten uit de lijn Dr. Hauschka Regeneratie voor gezicht en lichaam

 

De bryophyllum: houdt vocht vast en geeft het indien nodig af

Deze plant komt uit de tropen en weet vocht vast te houden. Zo kan hij voor een langere perioden zonder water overleven. Zijn bladeren en stengels kunnen water vasthouden en indien nodig afgeven – een vaardigheid die de rijpere huid ten goede komt.

In de Dr. Hauschka regeneratieproducten worden extracten van bryophyllum gebruikt die met speciale ritmische procedés zelf worden geproduceerd.

Tips voor de verzorging van de huid vanaf 40 jaar: je ochtend- en avondroutine met Dr. Hauschka Regeneratie

Onze gezichtsverzorging vanaf 40 jaar ondersteunt je huid die afhankelijk van het moment van de dag, het seizoen of de gevoeligheid andere behoeften heeft. Zorgvuldig. Zacht. Natuurlijk. 

Zodat je huid de vitaliserende impulsen krijgt die ze nu nodig heeft. 
Zodat je huid de opbouwende verzorging krijgt die ze verdient. 
En om jou te laten stralen. Op elk moment.

 

3 tips voor de gezichtsverzorging voor vanaf 40 jaar

 • Heb je vanaf je 40e last van een gevoelige huid met rimpels en rode vlekjes?
  Wij raden de Conditioner Gevoelige Huid, een ampullenkuur van 28 dagen, aan. Deze kuur kalmeert je huid en laat rode vlekjes verdwijnen.

 • Wil je de huid rondom de ogen verstevigen?
  Het Verstevigend Masker is hiervoor heel geschikt. Deze intensieve verzorging maakt de rijpere huid glad en versterkt haar. Je kunt het masker één à twee keer per week op het hele gezicht (ook op de huid rond de ogen), de hals en het decolleté aanbrengen.

 • Heb je snel een onzuivere huid en wil je een verzorgingsproduct speciaal voor je decolleté?
  Als je last hebt van onzuiverheden op je decolleté raden we je aan de Dr. Hauschka Gezichtslotion Speciaal 's ochtends op dit deel van de huid te sprayen. De Dr. Hauschka Regeneratie Crème Hals en Decolleté is de perfecte verzorging voor de hals en het decolleté. De heilzame plantenextracten van akkerpaardenstaart, berkenbladeren en heemst laten de huid strakker en gladder aanvoelen.

 

 

Wij staan voor je klaar.

Als je een vraag hebt over de gezichtsverzorging vanaf 40 jaar of graag wilt weten welke gezichtscrème voor jou de juiste is, helpen de therapeuten van het Dr. Hauschka online huidadviesteam je graag verder. Veel antwoorden zijn ook in de FAQ te vinden. Of trakteer jezelf meteen op persoonlijk advies en een persoonlijke behandeling van je rijpere huid bij een Dr. Hauschka-therapeut bij jou in de buurt.

 

Daarom spreken we ook niet van anti-aging. Wij vragen ons af: waar heeft je huid behoefte aan als je 40 jaar of ouder bent?

Huidveroudering is een natuurlijk proces. Dat kan niet worden gestopt of ongedaan worden gemaakt. Daarom spreken we niet van anti-agingcosmetica. We willen met de producten uit de lijnen Dr. Hauschka Regeneratie en Dr.  Hauschka Regeneratie Intensief rimpels niet bestrijden, maar de authentieke uitstraling van de huid accentueren. Het gaat er tenslotte niet om er steeds jonger uit te zien. Het gaat erom er steeds beter uit te zien. Wat je leeftijd ook is.

Je huid heeft verzorging nodig om stevig en levendig te blijven en mooi oud te worden. Want hier mag je op vertrouwen: je cellen hebben niets verleerd. In je cellen is juist de kennis en kracht gebundeld om zichzelf te vernieuwen. Maar in het vaak hectische dagelijks leven moeten we de huid zo nu en dan weer even wakker schudden.

Met de Dr. Hauschka producten voor de gezichtsverzorging vanaf 40 jaar voldoen we aan deze behoeften. Deze doeltreffende preparaten in de lijn Regeneratie van Dr. Hauschka geven de huid een opkikker, verstevigen en stimuleren haar om vocht vast te houden. De huid krijgt vitaliserende impulsen die de regeneratiecyclus doelgericht in gang zetten en activeren. De afbrekende krachten worden tegengegaan en vroegtijdige rimpelvorming wordt voorkomen. Je huid wordt ondersteund, maar mag actief blijven. Ze ziet er stralend en verzorgd uit en past bij elk individu en elke situatie.

Bewezen effectief.*

 • Stimuleert de natuurlijke vernieuwingskracht.
 • Reguleert de vochtbalans.
 • De huid voelt steviger en gladder aan.
 • Vitaliseert en stimuleert de huid.

*Of onze crème de beste is? In wetenschappelijke onderzoeken van onafhankelijke instituten is aangetoond dat de producten effectief zijn en dit wordt door proefpersonen in veldonderzoeken bevestigd.

Heilzame planten voor de rijpe huid vanaf 40 jaar

 

De ochtendroutine: verfrissende huidverzorging in 3 stappen

Hello beautiful! Als je 40 jaar of ouder bent, weet je dat het beste moment om iets goeds voor je huid te doen nu is. Met een milde reiniging en weldadige gezichtsverzorging in de ochtend begin je je dag goed: gewoon natuurlijk mooi en kalm.

Stap 1: reinigen.

De Reinigingscrème van Dr. Hauschka reinigt en zuivert, werkt regulerend en egaliserend en zorgt voor een verfijnde en stralende teint – als je 40 jaar of ouder bent, weet je dat te waarderen.

Stap 2: versterken.

Met de Dr. Hauschka Gezichtslotion geef je je huid nieuwe kracht. De fijne spray bestaat uit een samenstelling van heilzame planten die deze toner uniek maakt en je teint een frisse uitstraling geeft. Vooral 's ochtends doet dat je goed.

Vitaliseer en versterk je huid nu met het Dr. Hauschka Regeneratie Serum. Breng in de ochtend voor je dagverzorging aan om je huid de impuls te geven om zich op eigen kracht te regenereren. Je zult merken dat je huid strakker aanvoelt en je huidbeeld verfijnt.

 

De avondroutine – huidverzorging voor de nacht in 3 stappen

Good night darling! 's Avonds komen we tot rust en 's nachts komt ons lichaam weer op krachten voor de volgende dag. De verzorging die je voor het slapengaan aanbrengt, kan lang haar werk doen. Dit is dus het perfecte moment om je huid met je eigen routine eens echt in de watten te leggen. Want vanaf 40 jaar wil je ervoor zorgen dat jouw huid extra goed tot rust komt.

Stap 1: reinigen.

Geef je huid een ontspannen, onbezorgd gevoel – als je 40 jaar of ouder bent, weet je zulke momenten te waarderen: de Oogmake-up Remover van Dr. Hauschka verwijdert voorzichtig en grondig make-up van de gevoelige huid rond de ogen, zelfs als het om waterproof oogmake-up gaat. In dezelfde stap verzorgt hij de huid met lichte, snel intrekkende oliën.

De Dr. Hauschka Reinigingsmelk verwijdert vuil en make-up en reinigt de huid mild. Vooral bij de gevoelige huid vanaf 40 jaar raden we dit product aan als reinigende verzorging voor 's avonds.

Profiteer ook ’s avonds van de voordelen die de Dr. Hauschka Reinigingscrème biedt. De hoogwaardige heilzame plantenextracten kunnen op basis van het aangenaam romige amandelmeel hun reinigende en verzorgende krachten onmiddellijk in werking zetten. Je huid haalt diep adem.

 

Stap 3: verzorgen en beschermen.

Wat je nu nog nodig hebt voor een goed begin van de dag? Rijke verzorging, zodat je huid en jij  zich de hele dag goed voelen. Onze Regeneratie Dagcrème bundelt beschermende, stabiliserende en opbouwde krachten voor de verzorging van de huid vanaf 40 jaar, verzacht rimpeltjes en stimuleert de vernieuwingskracht. Zo wordt je huid goed verzorgd met een vitaal, gladder huidbeeld. Heb je graag een lichte zongebruinde teint? Dan raden we in plaats daarvan de Regeneratie Dagcrème Egaliserend aan. De licht reflecterende mineralen van de gezichtscrème zorgen voor een lichte, optisch egale teint en laten elke huid stralen.

Wil je de gevoelige huid rondom je ogen nog een extra portie verzorging geven? Breng dan nog voorzichtig een paar druppels van onze Dr. Hauschka Regeneratie Oogcrème aan. Vooral rond de ogen dienen zich al snel de eerste rimpeltjes aan. Daarom moet je voorzichtig omgaan met dit deel van de huid. De Dr. Hauschka Regeneratie Oogcrème werkt ontzwellend, gladmakend en verfijnt de huid rond de ogen. Voor een frisse huid en een stralende oogopslag. Good Morning sunshine!

 

Stap 2: versterken.

Wat 's ochtends werkt, doet ook 's avonds goed. Dat geldt in ieder geval voor onze Gezichtslotion. De heilzame plantenextracten ondersteunen de opbouwende krachten van de huid. Zacht en doeltreffend.

Stap 3: vitaliseren.

Wat nu nog nodig is? Verzorging natuurlijk! Het Dr. Hauschka Regeneratie Serum kan nu nog één keer zijn bijzondere werking laten zien. Gebruik het serum als impulsrijke nachtverzorging. De gevoelige huid van je gezicht en decolleté zal zichtbaar opknappen van de vernieuwende impulsen. En jij zelf? Jij voelt je gewoon goed.

Kijk je al uit naar morgen?

 

De producten uit de lijn Regeneratie van Dr. Hauschka voor je ochtendroutine

 

 

De producten uit de lijn Regeneratie van Dr. Hauschka voor je avondroutine

 

De akkerpaardenstaart: een stevige en fijnvertakte plant

De akkerpaardenstaart groeit al miljoenen jaren op aarde. In de zomer vormt hij groene, rechte, beweeglijke takken. De stevige, fijnvertakte plant slaat veel kiezelzuur op. In de Dr. Hauschka regeneratieproducten worden extracten van akkerpaardenstaart gebruikt die met speciale ritmische procedés worden geproduceerd.