Retourneren

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Het is niet mogelijk om producten te ruilen.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Let op: cosmetica mag voor een volledige terugbetaling niet gebruikt of geopend zijn. Vanwege hygiëne is cosmetica niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

Indien er binnen de retourtermijn een allergische reactie optreedt, dan kan er contact worden opgenomen met onze Klantenservice via info@drhauschka.nl. 

Als je een product retour wilt sturen, gebruik dan het retourformulier dat bij je order zat of download deze hier.

Zodra we je retour hebben ontvangen, ontvang je hiervan een bericht en een creditnota. Vervolgens wordt het bedrag uiterlijk binnen 30 dagen teruggestort via het betaalmiddel waarmee je jouw bestelling hebt gedaan. 

Retourneren per post

Retourneren van je bestelling bij Dr. Hauschka kan snel en eenvoudig:

  • Vul het formulier volledig in
  • Verpak de producten in dezelfde doos (of een andere stevige doos)
  • Stuur je pakket kosteloos naar het volgende retouradres:

Dr. Hauschka Benelux
Antwoordnummer 10120
2280 WB Rijswijk

 

Contact

Heb je nog vragen over je bestelling of over het retourneren van producten, neem dan contact op met onze Klantenservice.
Telefoon: +31 (0)70 3955095 of per e-mail: info@drhauschka.nl. Onze Klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 - 17:00u.