Oogschaduw

Alle kleuren van de regenboog voor je ogen.

Geef je oogopslag een andere kleur dan je eigen oogkleur. Kies een van onze natuurlijke kleurschakeringen uit ons kleurenpalet.

Meer weergeven

Voor advies en toepassing van Dr. Hauschka-cosmetica
Tel.: +31 (0)70 3955095
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Producten weergeven
Wij hebben geen resultaten gevonden met dit filter!
Palette Yeux & Sourcils Dr. Hauschka Eye & Brow Palette
 • veelzijdig oogschaduw palet
 • met applicator voor oogleden en wenkbrauwen
 • vier zachte, matte kleuren
Inhoud 5,3 g
€ 34,95
Ombre à Paupières Dr. Hauschka Eyeshadow
 • glanzende eyeshadow
 • voor expressieve accenten
 • met minerale pigmenten
 • vijf intensieve kleuren
Inhoud 1,4 g
€ 14,95
Trio Ombres à Paupières Dr. Hauschka Eyeshadow Trio
 • oogschaduwpalet met elk 3 kleuren
 • voor perfecte oogmake-up
 • zijdezachte, verzorgende samenstelling
 • in 4 kleurencombinaties
Inhoud 4,4 g
€ 29,95

Van eenkleurige oogschaduw tot een meerkleurig palet.

De eenkleurige oogschaduw van Dr. Hauschka, Eyeshadow, laat je ogen schitteren en maakt ze expressief. Kies een van de vijf intensieve kleurschakeringen of combineer ze met een van onze oogschaduwpaletten, want ook bij de kleurenpaletten kan je een keuze maken. Wij hebben vier Eyeshadow Trio's, allemaal harmonische kleurenpaletten met telkens drie kleurencombinaties. En er is ook nog het Dr. Hauschka Eye & Brow Palette met vier zachte, matte aardtinten.

 

Dr. Hauschka Natuurcosmetica: Oogschaduw zo zacht als zijde.

Dr. Hauschka Oogschaduw bevat minerale pigmenten, extracten van heilzame planten en zijdepoeder. Op tedere wijze hecht deze oogschaduw zich op de gevoelige huid rondom de ogen en net zoals je mag verwachten van natuurlijke cosmetica, heeft ook deze oogschaduw een verzorgende werking. Wat de Dr. Hauschka Oogschaduw zo bijzonder maakt, zijn de door ons samengestelde extracten van heilzame planten. Voor onze oogmake-up kozen wij met name voor zwarte thee, omdat die een kalmerende en versterkende werking heeft.

 

Wat past bij mijn look? Blauwe oogschaduw of toch liever een huidskleurtint?

Blauwe oogschaduw is een klassieker, dus het is logisch dat je die ook in ons assortiment kan vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van onze eenkleurige oogschaduw in fel aquablauw? Of de Eye Shadow Trio saphire? In elk van onze Trio's, maar ook in ons Eye & Brow Palette, vind je universele felle kleurtinten. Dus er is voor iedereen een perfecte nude kleur, ongeacht je huidtype.

 

Oogschaduw aanbrengen is echt niet moeilijk.

Oogschaduw breng je het best aan met een oogschaduwpenseel, zoals onze Eyeshadow Blender Brush. Ben je onderweg, gebruik dan de dubbele applicator die je vindt in elk oogschaduwpalet van Dr. Hauschka. Bij de eenkleurige oogschaduw vind je een klein penseel. En om je ogen heel precies te kunnen opmaken, vind je bij elke Dr. Hauschka Oogschaduw ook een spiegeltje. Als dat niet mooi meegenomen is!