Advies over huidbeelden.

De behoeften van je huid kunnen veranderen: in de winter heeft ze een andere verzorging nodig dan in de zomer. Bij Dr. Hauschka gebruiken wij daarom ook het woord huidbeelden, in plaats van vaststaande huidtypen. Huidbeelden treden op en verdwijnen weer. Let op de signalen van je teint, op invloeden van buitenaf en op innerlijke uitdagingen. Voel aan waar je huid juist nu behoefte aan heeft. En ontdek de gezichtsverzorging die perfect bij jou en je huidbeeld past. Wil jij weten wat jouw huidbeeld is? Doe hier de skincare-test.

 

 

Couperose en rosacea

Roodheid klinkt als rozige wangen en een frisse teint, maar bij jou ziet het er toch anders uit. Zichtbare adertjes vormen rode vlekken of een netwerk van rode plekken op je wangen en je neus.

Lees meer

Rijpere huid

Geef je rijpere, veeleisende huid de aandacht en verzorging die ze verdient. Dr. Hauschka Regeneratie heeft een zachte, romige textuur die de rijpere huid helpt zich te ontspannen en haar elasticiteit te hervinden.

Lees meer

Bleke huid

Voel je je fris en uitgerust, maar ziet je huid er bleek en vermoeid uit? Is je teint zelf na een zomervakantie nog vaal? Als je gezichtshuid bleek is, kan dat verschillende oorzaken hebben.

Lees meer

Onzuivere huid

Heb jij een vette huid en last van puistjes en/of mee-eters? Als jouw huid uit balans is geraakt, brengt de gezichtsverzorging van Dr. Hauschka je huid weer in balans. Met de juiste make-up is zelfs opmaken geen probleem. Lees hoe jouw onzuivere huid binnen drie stappen weer zal stralen.

Lees meer

Vochtarme huid

Heeft jouw huid te weinig vocht, dan ervaar je een gevoel van spanning. Meestal gaat dat snel voorbij, maar soms houdt het langer aan.

Lees meer

Zeer droge huid en neurodermitis

Mensen met een zeer droge huid of neurodermitis kennen terugkerende fases met een jeukende, schilferige huid maar al te goed. De speciale systeemverzorging van Dr. Hauschka MED geeft extra ondersteuning. De effectiviteit van zulke huidverzorging is wetenschappelijk aangetoond.

Lees meer

Vette huid

Heb je vaak last van een glimmende huid? Vertoont je huid mee-eters, verwijde poriën of verhardingen? Dan is je huid uit balans en probeert ze weer in evenwicht te komen, maar slaat ze daar wat in door.

Lees meer

Gemengde huid

Jouw huid toont meerdere persoonlijkheden en is allesbehalve eendimensionaal. Naast fijne poriën liggen zones met onzuiverheden en mee-eters. De ene plek voelt droog aan en de andere juist vettig.

Lees meer

Droge huid

De ene droge huid is de andere niet. Sommige mensen hebben een huidtype dat slechts af toe gespannen aanvoelt en rode vlekken vertoont en zich eenvoudig laat verzorgen. Anderen hebben een huid die voortdurend droog aanvoelt en meer bescherming nodig heeft.

Lees meer

Normale huid

Een evenwichtige huid reageert minder gevoelig op omgevingsinvloeden. De juiste verzorgingsproducten helpen je dat evenwicht te bewaren.

Lees meer

Laatst bekeken