Sleedoorn: meester in het behouden van kracht en vitaliteit

Het is al eeuwenlang bekend dat sleedoorn de weerstand verhoogt. Zelfs de Grieken en Romeinen gebruikten sleedoorn al als heilzame plant. De sneeuw is nog niet weg of de eerste bloemen komen al tevoorschijn en ook de vruchten hebben kou nodig om zoet te worden. De sleedoorn weet hoe de huid sterk en vitaal kan blijven en is daarom een belangrijk bestanddeel in de producten uit de lijn Regeneratie Intensief.

We gebruiken eigen extracten uit de bloesem en vruchten van de sleedoorn: de essence uit de sleedoornvruchten zijn rijk aan looistoffen en antioxidanten en geven de huid intensieve bescherming. Het extract van met de hand geplukte sleedoornbloemen versterkt en verstevigt de huid. De dagcrème en het olieserum bevatten bovendien waardevolle oliën. Ze maken de huid soepel, laten haar glad aanvoelen en geven haar langdurige bescherming.

Gezichtsverzorging voor de rijpe huid vanaf 50 jaar

Nu heb je je plek in het leven gevonden. Je hebt veel meegemaakt, pieken en dalen gekend en overal veel van geleerd – en zit lekker in je vel, letterlijk en figuurlijk. Daarom gebruik je ook graag een gezichtsverzorging vanaf 50 jaar die past bij jou en wat je belangrijk vindt: effectief, hoogwaardig, natuurlijk.

 

Alle producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka

 

De amandel: vol opbouwende voedingsstoffen

De amandel is een van de oudste gekweekte planten ter wereld. We gebruiken in de dagcrème een nieuw extract: amandelmelk. De amandelen worden kleingesneden en met water verwarmd. Zo ontstaat dikke, kostbare amandelmelk waarbij het vet en water een uitgebalanceerd en voedend geheel vormen. Het hoogwaardige extract voedt de huid en bouwt haar op. In het olieserum gebruiken we de milde olie uit het zaad van biologische amandelen. De olie vult het tekort aan lipiden aan, laat de huid glad aanvoelen en maakt haar soepel.

De olijf: behoudt levendigheid, tot op hoge leeftijd

De olijfboom wordt al duizenden jaren lang door mensen gebruikt en kan meer dan duizend jaar oud worden. Olijfolie wordt niet zoals bij de meeste andere vette oliën uit de harde pit van de plant geperst, maar wordt voorzichtig koud geperst uit de groeiende, levendige vrucht. Deze groei en levendigheid kan door de olijfolie aan de huid worden doorgegeven. Met zijn hoge vetzuursamenstelling verzorgt de olie de huid en maakt haar soepel.

Tips voor de verzorging van de rijpere huid: je ochtend- en avondroutine met de producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka

Je authentieke uitstraling is fascinerend. Als je 50 bent, sta je midden in het leven en weet je wat er echt toe doet. Je weet dat huidveroudering een natuurlijk proces is. Je rimpels vertellen over het leven, je levenservaring is een waardevolle schat waar je tegenwoordig uit put. Daarom spreken we ook niet van anti-aging. Daarbij is het goed om te weten dat je je rijpere huid met een intensieve gezichtsverzorging vanaf 50 jaar optimaal kunt verzorgen.

 

3 tips voor de gezichtsverzorging vanaf 50 jaar

 • Ben je op zoek naar een verzorgingsbooster?
  Het Regeneratie Olieserum Intensief is een multitalent. Om het verzorgende effect te versterken: meng Regeneratie Olie Intensief met dagcrème. Voor extra bescherming: Breng Regeneratie Olie Intensief direct over de dagcrème aan.

 • Vertoont je rijpere, gemengde huid grote poriën en onzuiverheden? 
  Reinig je huid dan 's ochtends en 's avonds met de Reinigingscrème en breng daarna de Gezichtslotion Speciaal aan. De Vloeibare Dagcrème is geschikt voor de dagverzorging en meng je met de Gezichtsolie. Je huid knapt zichtbaar op van intensieve verzorging met een Reinigend Masker gevolgd door een Vitaliserend Masker. Herhaal dit één à twee keer per week.

 • Heb je nog nooit Dr. Hauschka gebruikt en wil je nu overstappen?
  Dan moet je ter voorbereiding beginnen met de Herstellende Nacht Conditioner. Deze kuur duurt 28 dagen en stimuleert de eigen krachten van de huid. Voor je verzorgingsrituelen voor 's ochtends en 's avonds kun je bovenstaande tips volgen. Verder raden we je aan de huid twee keer per week met het Vitaliserend Masker intensief te verzorgen. 

 

 

Wij staan voor je klaar.

Als je een vraag hebt over de gezichtsverzorging vanaf 50 jaar, helpen de therapeuten van het Dr. Hauschka online huidadviesteam je graag verder. Veel antwoorden zijn ook in de FAQ te vinden. Of trakteer jezelf meteen op persoonlijk advies en een persoonlijke behandeling voor je rijpere huid bij een Dr. Hauschka-therapeut bij jou in de buurt.

 

 

Heilzame planten voor de rijpe huid vanaf 50 jaar

 

De ochtendroutine – huidverzorging voor de dag in 3 stappen

Het mooie aan het leven van een 50-jarige vrouw is dat ze weet wat ze wil en wat ze nodig heeft. Dat is onder andere een gezichtsverzorging die flexibel op verschillende behoeften reageert. Want de ene dag is de andere niet. Pas je verzorging met de producten uit de lijn Regeneratie Intensief gewoon aan aan je eigen routine.

Stap 1: reinigen.

Begin je ochtendritueel in de badkamer met de Dr. Hauschka Reinigingscrème: ze reinigt, zuivert, egaliseert en verfijnt. Je huid kan diep ademhalen.

Als je huid gevoelig is, raden we de Reinigingsmelk aan om je huid voorzichtig te reinigen. Hier zorgen wondklaver, jojoba- en amandelolie ervoor dat de natuurlijke hydrolipidenmantel van de huid wordt beschermd.

Stap 2: versterken. 

Na de reiniging volgt de verfrissing. De Dr. Hauschka Gezichtslotion versterkt de huid die behoefte heeft aan regeneratie en stimuleert haar eigen krachten. Spray de Gezichtslotion direct op het gereinigde gezicht en dep de lotion zacht in. Het resultaat: een rozige teint met een levendige uitstraling. Het Regeneratie Serum zorgt indien nodig voor een extra portie vitaliteit. Ook je decolleté knapt zichtbaar op van de waardevolle impulsen voor vernieuwing. 

 

De avondroutine – huidverzorging voor de nacht in 3 stappen

Als je 50 bent, is het de hoogste tijd om tijd voor jezelf te maken. Tot rust komen, diep ademhalen, de drukte van de dag van je af laten glijden en jezelf in de watten leggen. Als je 's avonds in bad gaat, kun je hier je geheel eigen ‘welterustenritueel’ van maken. Vooral de gezichtsverzorging die je voor het slapengaan aanbrengt, kan lang haar werk verrichten. Gun jezelf dus deze bewuste momenten. Op een goede nachtrust en een mooie ochtend!

Stap 1: reinigen. 

Oogschaduw, mascara, oogpotlood: overdag worden we er blij van, maar als we naar bed gaan willen we er ook weer vanaf. De Oogmake-up Remover van Dr. Hauschka reinigt voorzichtig en grondig en verwijdert zelfs waterproof make-up. De Oogmake-up Remover harmoniseert, kalmeert en verzorgt de gevoelige huid rond de ogen. 

Vooral bij de veeleisende huid vanaf 50 jaar raden we de Dr. Hauschka Reinigingsmelk aan. De samenstelling met wondklaver, jojoba- en amandelolie zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Maar je kunt de Dr. Hauschka Reinigingscrème waar je de dag mee bent begonnen natuurlijk ook 's avonds gebruiken.

 

Stap 3:  verzorgen en beschermen.

Tot slot zorgt de Regeneratie Dagcrème Intensief ervoor dat je rijpere huid de hele dag goed is verzorgd. De gezichtscrème trekt snel in en is daarmee een ideale basis voor make-up. Gebruik je liever een CC cream als natuurlijke cosmetica? Dan kun je het best de Regeneratie Dagcrème Egaliserend kiezen. De licht reflecterende mineralen van de gezichtscrème zorgen voor een lichte, optisch egale teint en laten elke huid stralen.

Op dagen waarop je huid wat meer zorg nodig heeft – of als het kouder wordt – kun je de gezichtsverzorging uitbreiden met de Regeneratie Olie Intensief. Het is ons multitalent, want de intensieve verzorging van een olie wordt gecombineerd met de kracht van een serum. Dit serum is optimaal afgestemd op de Regeneratie Dagcrème Intensief en versterkt zo het verzorgende effect. Je kunt ze ook mengen. Of je kunt, voor intensievere bescherming, eerst de dagcrème en dan het olieserum aanbrengen.

De Regeneratie Oogcrème verzorgt de gevoelige huid rond je ogen. Ze werkt ontzwellend en gladmakend en verfijnt de huid rond de ogen. Voor een frisse huid en een stralende oogopslag. De crème is door oogartsen getest, is zeer goed te verdragen en is ook geschikt voor mensen die contactlenzen dragen. De Regeneratie Oogcrème trekt snel in en daardoor kun je meteen na de Oogcrème oogmake-up aanbrengen. In de winter verzorgt de Oogbalsem de huid rond je ogen intensief tegen invloeden van buitenaf. De gevoelige huid rond je ogen wordt door de rijke samenstelling versterkt en glad gemaakt.

De Regeneratie Crème Hals en Decolleté verfijnt de huid, maakt ze strak en vermindert rimpels. De crème trekt snel in en laat geen laagje achter op de huid. Zo kun je zelfs fijne kledingstukken meteen aantrekken – of je decolleté helemaal vrij laten en met de goed verzorgde huid pronken.

 

Stap 2: versterken. 

Wat 's ochtends werkt, doet ook 's avonds goed. Dat geldt in ieder geval voor onze Gezichtslotion. De heilzame plantenextracten in deze lotion ondersteunen de opbouwende krachten van de huid zacht en doeltreffend.

Stap 3:  vitaliseren. 

Tot slot: een extra portie kracht uit de natuur! Het Dr. Hauschka Regeneratie Serum
kan nu nog één keer zijn bijzondere werking laten zien. Gebruik het serum als impulsrijke nachtverzorging

 

 

De producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka voor je ochtendroutine

 

 

De producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka voor je avondroutine

 

Natuurlijk effectieve gezichtsverzorging: producten uit de lijn Regeneratie Intensief.

De zeer goed verdraagzame producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka voldoen aan deze speciale behoeften voor de gezichtsverzorging vanaf 50 jaar. De producten zijn rijk, verzorgen intensief en bieden langdurige bescherming. Ze maken de huid ook aantoonbaar steviger, versterken de huidbarrière, verhogen de weerstand en ondersteunen bij verminderde veerkracht en elasticiteit. Je huid is de hele dag door optimaal verzorgd en voelt glad, soepel en strakker aan.

Bewezen effectief.*

 • Maakt de huid steviger.
 • Verhoogt de weerstand.
 • Biedt langdurige bescherming.
 • Houdt vocht vast.

*Of onze crème de beste is? In wetenschappelijke onderzoeken van onafhankelijke instituten is aangetoond dat de producten effectief zijn en dit wordt door proefpersonen in veldonderzoek bevestigd.

 

 

Waar heeft je huid behoefte aan als je 50 jaar bent? 

Naarmate je ouder wordt, gaan de levensprocessen in het lichaam ook trager werken. Dit is ook te zien aan de huid. Lijntjes en rimpels zijn nu deel van jouw persoonlijkheid. De huideigen beschermingsbarrière wordt zwakker, het bindweefsel is minder elastisch en de huid wordt droger, dunner en gevoeliger. Dit gebeurt vaak na de overgang, zo rond de leeftijd van 55 jaar. De huid heeft nu vooral langdurige bescherming en rijke verzorging nodig.

 

Op dit punt vindt u daadwerkelijk een geschikte video. Helaas kunnen we je dit alleen laten zien als je de marketingcookies voor deze website accepteert. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid Herziening Toestemming

 

De juiste verzorging voor de veeleisende, rijpere huid – Dr. Hauschka Regeneratie Intensief