Sleedoorn: meester in het behouden van kracht en vitaliteit

Het is al eeuwenlang bekend dat sleedoorn de weerstand verhoogt. Zelfs de Grieken en Romeinen gebruikten sleedoorn al als heilzame plant. De sneeuw is nog niet weg of de eerste bloemen komen al tevoorschijn en ook de vruchten hebben kou nodig om zoet te worden. De sleedoorn weet hoe de huid sterk en vitaal kan blijven en is daarom een belangrijk bestanddeel in de producten uit de lijn Regeneratie Intensief.

We gebruiken WALA-eigen extracten uit de bloesem en vruchten van de sleedoorn: de essence uit de sleedoornvruchten zijn rijk aan looistoffen en antioxidanten en geven de huid intensieve bescherming. Het extract van met de hand geplukte sleedoornbloemen versterkt en verstevigt de huid. De dagcrème en de olie bevatten bovendien waardevolle oliën. Ze maken de huid soepel, laten haar glad aanvoelen en geven haar langdurige bescherming.

Gezichtsverzorging voor de rijpe huid vanaf 50 jaar

Je kent jezelf door en door. Je hebt veel meegemaakt, pieken en dalen gekend en overal veel van geleerd – en zit lekker in je vel, letterlijk en figuurlijk. Onze gezichtsverzorging voldoet aan je behoeften: effectief, hoogwaardig, natuurlijk.

 

Alle producten van de Dr. Hauschka Regeneratie Intensief-lijn

 

De amandel: vol opbouwende voedingsstoffen

De amandel is een van de oudste gekweekte planten ter wereld. We gebruiken in de dagcrème een nieuw WALA-eigen extract: amandelmelk. De amandelen worden kleingesneden en met water verwarmd. Zo ontstaat dikke, kostbare amandelmelk waarbij het vet en water een uitgebalanceerd en voedend geheel vormen. Het hoogwaardige extract voedt de huid en bouwt haar op. In de Regeneratie Olie Intensief gebruiken we de milde olie uit het zaad van biologische amandelen. De olie vult het tekort aan lipiden aan, laat de huid glad aanvoelen en maakt haar soepel.

De olijf: behoudt levendigheid, tot op hoge leeftijd

De olijfboom wordt al duizenden jaren lang door mensen gebruikt en kan meer dan duizend jaar oud worden. Olijfolie wordt niet zoals bij de meeste andere vette oliën uit de harde pit van de plant geperst, maar wordt voorzichtig koud geperst uit de groeiende, levendige vrucht. Deze groei en levendigheid kan door de olijfolie aan de huid worden doorgegeven. Met zijn hoge vetzuursamenstelling verzorgt de olie de huid en maakt haar soepel. Voor ons Regeneratie Intensief Nacht Serum hebben we zelfs een compleet nieuw ingrediënt van de olijf gebruikt dat speciaal voor dit product is ontwikkeld - een vitaliserend olijfextract. De hele vrucht, inclusief de pit, wordt geplet tot een papperige consistentie en dan geperst. Dit olijfextract bevat alle vitaliteit van met de hand geoogste olijven.

Tips voor de verzorging van de rijpere huid: Je ochtend- en avondroutine met Dr. Hauschka Regeneratie Intensief

Je authentieke uitstraling is fascinerend. Als je 50 bent, sta je midden in het leven en weet je wat er echt toe doet. Je weet dat huidveroudering een natuurlijk proces is. Je rimpels vertellen over het leven, je levenservaring is een waardevolle schat waar je tegenwoordig uit put. Daarom spreken we ook niet van anti-aging. Hoe kun je je huid optimaliseren met intensieve gezichtsverzorging?

 

3 tips voor de gezichtsverzorging vanaf 50 jaar

 • Heeft Dr. Hauschka een verzorgende booster?
  Het Regeneratie Intensief Olie-elixer is een multitalent. Om het verzorgende effect te versterken breng je de olie en dagcrème samen aan. Voor extra bescherming: breng Regeneratie Intensief Olie-elixer direct over de dagcrème aan.

 • Vertoont je rijpere, gemengde huid grote poriën en onzuiverheden?
  Reinig je huid dan 's ochtends en 's avonds met de Reinigingscrème en breng daarna de Gezichtslotion Speciaal aan. De Activerende Vloeibare Dagcrème is geschikt voor de dagverzorging en meng je met de Gezichtsolie. Je huid knapt één à twee keer per week zichtbaar op van intensieve verzorging met een Reinigend Masker gevolgd door een Vitaliserend Masker.

 • Heb je nog nooit Dr. Hauschka gebruikt en wil je nu overstappen?
  Om je huid weer in balans te brengen, raden wij je aan om de Herstellende Nacht Conditioner te gebruiken. Deze korte kuur duurt 28 dagen en stimuleert de eigen krachten van de huid. Voor je verzorgingsrituelen voor 's ochtends en 's avonds kun je bovenstaande tips volgen. Verder raden we je aan de huid twee keer per week met het Vitaliserend Masker te verzorgen.

 

 

We zijn er voor je.

Als je een vraag hebt over de gezichtsverzorging voor vrouwen vanaf 50 jaar, helpen onze huidexperts je graag verder. Veel antwoorden zijn ook in de FAQ te vinden. Of trakteer jezelf meteen op persoonlijk advies en een persoonlijke behandeling van je rijpere huid bij een Dr. Hauschka Therapeut bij jou in de buurt.

 

 

Heilzame planten voor de huid vanaf 50 jaar

 

De ochtendroutine – huidverzorging voor de dag in 3 stappen

Het mooie aan het leven van een 50-jarige vrouw is dat ze weet wat ze wil en wat ze nodig heeft. Dat is onder andere een gezichtsverzorging die flexibel op verschillende behoeften reageert. Want de ene dag is de andere niet. Pas je verzorging met de producten uit de Regeneratie Intensief-lijn gewoon aan je eigen routine aan. Hallo leven!

 

De avondroutine – huidverzorging voor de nacht in 3 stappen

Als je 50 bent, is het de hoogste tijd om tijd voor jezelf te maken. Tot rust komen, diep ademhalen, de drukte van de dag van je af laten glijden en jezelf in de watten leggen. Als je 's avonds in bad gaat, kun je hier je geheel eigen ‘welterustenritueel’ van maken. Met zorgvuldige aanrakingen en een momentje voor jezelf. Vooral de gezichtsverzorging die je voor het slapengaan aanbrengt, kan lang haar werk verrichten. Gun jezelf deze bewuste momenten. Op een goede nachtrust en een mooie ochtend!

Terwijl jij slaapt, is je huid actief: ze voert ongewenste afvalstoffen af en regenereert op eigen kracht, elke nacht weer. Daarvoor moet ze open zijn en vrij kunnen ademen.

Onze revitaliserende serums voor de rijpere huid stimuleren de nachtelijke regeneratie en ondersteunen tegelijkertijd de dunner wordende huid die bescherming nodig heeft.

 

 

De producten uit de Regeneratie Intensief-lijn voor je ochtendroutine

 

Reinigen
Dr. Hauschka Reinigingscrème
Reinigingscrème
 • voor alle huidbeelden
 • reinigt en stimuleert
 • zorgt voor een zuivere teint
 • vult een tekort aan lipiden aan
Inhoud 50 ml
€ 19,50
Dr. Hauschka Reinigingsmelk - natuurlijke cosmetica - milde reiniging
Reinigingsmelk
 • voor elk huidbeeld als make-upremover
 • reinigt en verzorgt
 • vult een tekort aan lipiden aan
 • voor de droge, gevoelige en normale huid
Inhoud 145 ml
€ 26,50
Dr. Hauschka Reinigingsbalsem - verfrissende wasgel
Reinigingsbalsem
 • voor ieder huidbeeld
 • reinigt diep, verzorgt mild
 • verwijdert lichte make-up
 • verfrissende melkgel-textuur
Inhoud 75 ml
€ 19,50

 

De producten uit de Regeneratie Intensief-lijn voor je avondroutine

 

Reinigen
Dr. Hauschka Oogmake-up Remover 20 ml
Oogmake-up Remover
 • verwijdert oog make-up op milde wijze
 • twee actieve fasen
 • verzorgt de gevoelige huid rond de ogen
 • voor elk huidbeeld
Inhoud 75 ml
€ 24,50
Dr. Hauschka Reinigingsmelk - natuurlijke cosmetica - milde reiniging
Reinigingsmelk
 • voor elk huidbeeld als make-upremover
 • reinigt en verzorgt
 • vult een tekort aan lipiden aan
 • voor de droge, gevoelige en normale huid
Inhoud 145 ml
€ 26,50
Dr. Hauschka Reinigingscrème
Reinigingscrème
 • voor alle huidbeelden
 • reinigt en stimuleert
 • zorgt voor een zuivere teint
 • vult een tekort aan lipiden aan
Inhoud 50 ml
€ 19,50
Dr. Hauschka Reinigingsbalsem - verfrissende wasgel
Reinigingsbalsem
 • voor ieder huidbeeld
 • reinigt diep, verzorgt mild
 • verwijdert lichte make-up
 • verfrissende melkgel-textuur
Inhoud 75 ml
€ 19,50

Natuurlijk effectieve gezichtsverzorging: producten uit de lijn Regeneratie Intensief.

De zeer goed verdraagzame producten uit de Regeneratie Intensief-lijn an Dr. Hauschka voldoen aan deze speciale behoeften voor gezichtsverzorging vanaf 50 jaar. In onze laboratoria hebben we gewerkt aan intensieve verzorgingsproducten met een lichte textuur. Daar hebben we hebben moeiteloos absorberende en toch langhoudende, rijk voedende en heerlijk luchtige samenstellingen gecreëerd. De producten zijn rijk, verzorgen intensief en bieden langdurige bescherming. Ze maken de huid ook steviger, versterken de huidbarrière, verhogen de weerstand en ondersteunen bij verminderde veerkracht en elasticiteit. Je huid is de hele dag door optimaal verzorgd en voelt glad, soepel en strakker aan.

Bewezen effectief.*

 • Verbetert de dichtheid van de huid.
 • Verhoogt de weerstand.
 • Biedt langdurige bescherming.
 • Houdt het vocht vast.

*Of we winnaar van de test zijn of onze crème de beste is? In wetenschappelijke onderzoeken van onafhankelijke instituten is aangetoond dat de producten effectief zijn en dit wordt door proefpersonen in veldonderzoeken bevestigd.

 

 

Daarom spreken we ook niet van anti-aging. Wij vragen ons af: Waar heeft je huid behoefte aan als je 50 jaar bent?

Naarmate je ouder wordt, gaan de levensprocessen in het lichaam ook trager werken. Dit is ook te zien aan de huid. Lijntjes en rimpels zijn nu deel van jouw persoonlijkheid. De huideigen beschermingsbarrière wordt zwakker, het bindweefsel is minder elastisch en de huid wordt droger, dunner en gevoeliger. Dit gebeurt vaak na de overgang, zo rond de leeftijd van 55 jaar. De huid heeft nu vooral langdurige bescherming en rijke verzorging nodig.

 

Op dit punt vindt u daadwerkelijk een geschikte video. Helaas kunnen we je dit alleen laten zien als je de marketingcookies voor deze website accepteert. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid Herziening Toestemming

 

De juiste verzorging voor de veeleisende, rijpere huid - Dr. Hauschka Regeneratie Intensief

 

 

Versterken
Dr. Hauschka Gezichtslotion
Gezichtslotion
 • voor de normale, droge en gevoelige huid
 • vitaliseert en verkwikt
 • stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid
 • reguleert de vochtbalans
Inhoud 100 ml
€ 28,50
Dr. Hauschka Regeneratie Serum
Regeneratie Serum
 • voor de droge, rijpere huid
 • verstevigt zichtbaar
 • vitaliseert
 • versterkt de huidfuncties
Inhoud 30 ml
€ 65,00
Verzorgen
Dr. Hauschka Regeneration Dagcrème Egaliserend
Regeneratie Dagcrème Egaliserend
 • voor pigmentvlekken
 • met lichtreflecterende pigmenten
 • gladmakende verzorging
 • CC cream als natuurlijke cosmetica
Inhoud 40 ml
€ 65,00
Dr. Huschka Regeneratie Olie Intensief
Regeneratie Olie Intensief
 • voor de rijpere huid die droger en gevoeliger wordt
 • verstevigt en brengt in balans
 • verbetert de weerstand
 • voor een zichtbaar en voelbaar gladdere huid
Inhoud 20 ml
€ 78,00
Dr. Hauschka Regeneratie Oogcrème
Regeneratie Oogcrème
 • voor de rijpere huid
 • intensieve verzorging
 • maakt de huid rond je ogen glad
 • beste oogcrème tegen rimpels
Inhoud 15 ml
€ 63,50
Dr. Hauschka Oogbalsem
Oogbalsem
 • voor elk huidbeeld
 • verzorgt intensief
 • beschermt tegen invloeden van buitenaf
 • ook perfect voor de winter
Inhoud 10 ml
€ 32,50
Dr. Hauschka Regeneratie Crème Hals en Decolleté
Regeneratie Crème Hals en Decolleté
 • maakt strak
 • vermindert rimpels decolleté
 • verfijnt de huidstructuur
 • voor de rijpere huid
Inhoud 40 ml
€ 55,00
Regeneratie Intensief Oogserum - Dr. Hauschka
Regeneratie Intensief Oogserum
 • die steeds droger en gevoeliger wordt
 • beschermt en verzorgt intensief
 • maakt de veeleisende huid rond de ogen strakker
 • heel goed te verdragen
Inhoud 15 ml
€ 74,00
Versterken
Dr. Hauschka Gezichtslotion
Gezichtslotion
 • voor de normale, droge en gevoelige huid
 • vitaliseert en verkwikt
 • stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid
 • reguleert de vochtbalans
Inhoud 100 ml
€ 28,50
Vitaliseren
Dr. Hauschka Regeneratie Serum
Regeneratie Serum
 • voor de droge, rijpere huid
 • verstevigt zichtbaar
 • vitaliseert
 • versterkt de huidfuncties
Inhoud 30 ml
€ 65,00
Regeneratie Intensief Nacht Serum voor de rijpere huid
Regeneratie Intensief Nacht Serum
 • voor de rijpere huid die steeds droger en gevoeliger wordt
 • licht en intensief tegelijk
 • hydrateert
 • laat de huid stevig aanvoelen
Inhoud 30 ml
€ 72,00
Laatst bekeken