Sleedoorn: meester in het behouden van kracht en vitaliteit

Het is al eeuwenlang bekend dat sleedoorn de weerstand verhoogt. Zelfs de Grieken en Romeinen gebruikten sleedoorn al als heilzame plant. De sneeuw is nog niet weg of de eerste bloemen komen al tevoorschijn en ook de vruchten hebben kou nodig om zoet te worden. De sleedoorn weet hoe de huid sterk en vitaal kan blijven en is daarom een belangrijk bestanddeel in de producten uit de lijn Regeneratie Intensief.

We gebruiken WALA-eigen extracten uit de bloesem en vruchten van de sleedoorn: de essence uit de sleedoornvruchten zijn rijk aan looistoffen en antioxidanten en geven de huid intensieve bescherming. Het extract van met de hand geplukte sleedoornbloemen versterkt en verstevigt de huid. De dagcrème en de olie bevatten bovendien waardevolle oliën. Ze maken de huid soepel, laten haar glad aanvoelen en geven haar langdurige bescherming.

Verstevigende gezichtsverzorging voor de rijpe huid vanaf 60 jaar

Experimenteren met gezichtsverzorging? Dat is niet meer nodig. Je kent jezelf door en door. Je weet wat je goed doet en volgt consequent je behoeften. Ook bij je verzorgingsroutine. Genieten van wat je hebt bereikt, uit ervaring putten en daarbij de eigen grenzen bewaken. Dat is wat nu telt. Je mag gerust veeleisend zijn – je huid is dat ook.

 

Alle producten van Regeneratie Intensief-lijn

 

De amandel: vol opbouwende voedingsstoffen

De amandel is een van de oudste gekweekte planten ter wereld. We gebruiken in de dagcrème een nieuw WALA-eigen extract: amandelmelk. De amandelen worden kleingesneden en met water verwarmd. Zo ontstaat dikke, kostbare amandelmelk waarbij het vet en water een uitgebalanceerd en voedend geheel vormen. Het hoogwaardige extract voedt de huid en bouwt haar op. In de Regeneratie Olie Intensief gebruiken we de milde olie uit het zaad van biologische amandelen. De olie vult het tekort aan lipiden aan, laat de huid glad aanvoelen en maakt haar soepel.

De olijf: behoudt levendigheid, tot op hoge leeftijd

De olijfboom wordt al duizenden jaren lang door mensen gebruikt en kan meer dan duizend jaar oud worden. Olijfolie wordt niet zoals bij de meeste andere vette oliën uit de harde pit van de plant geperst, maar wordt voorzichtig koud geperst uit de groeiende, levendige vrucht. Deze groei en levendigheid kan door de olijfolie aan de huid worden doorgegeven. Met zijn hoge vetzuursamenstelling verzorgt de olie de huid en maakt haar soepel.

Voor ons Regeneratie Intensief Nacht Serum hebben we zelfs een compleet nieuw ingrediënt van de olijf gebruikt dat speciaal voor dit product is ontwikkeld - een vitaliserend olijfextract. De hele vrucht, inclusief de pit, wordt geplet tot een papperige consistentie en dan geperst. Dit olijfextract bevat alle vitaliteit van met de hand geoogste olijven.

Tips voor de verzorging van de rijpere huid: Je ochtend- en avondroutine met Dr. Hauschka Regeneratie Intensief

Een anti-aging effect vind je bij ons niet. We kunnen de tijd namelijk niet terugdraaien – en dat willen we ook helemaal niet. We gaan in plaats daarvan uit van de behoeften van je huid.
Naarmate we ouder worden, wordt onze huid droger, dunner en heeft ze meer bescherming nodig. Ze heeft een doordacht verzorgingsconcept nodig dat haar stofwisseling stimuleert. Zo wordt de huid zichtbaar veerkrachtiger, intensief gehydrateerd, de huidbarrière wordt versterkt en de huid wordt betrouwbaar beschermd tegen invloeden van buitenaf.
Daar zorgt Dr. Hauschka Regeneratie Intensief allemaal voor – dag na dag, nacht na nacht.

 

3 tips voor gezichtsverzorging vanaf 60 jaar

 • Heb je een rijpere huid en snel last van couperose?
  's Avonds reinig je de huid met de Dr. Hauschka Reinigingsmelk en daarna breng je één tot twee ampullen van de Conditioner Gevoelige Huid aan. Daarbij moet je de vloeistof goed laten intrekken door deze zacht in je huid te kloppen, zodat je huid niet nog meer uitdroogt.

 • Voelt de huid rond je ogen en mond overdag gespannen aan?
  Vooral de gevoelige huid rond de ogen en lippen heeft extra rijke verzorging nodig. Probeer onze Oogbalsem en Lippenbalsem. Pak wat Oogbalsem ter grootte van een rijstkorrel en verwarm deze tussen de toppen van je ringvingers. Breng de olieachtige substantie daarna voorzichtig op de gereinigde oogleden aan. Breng daarna zoals normaal de dagverzorging op het gezicht en de Lippenbalsem op de lippen aan. Dit kun je gedurende de dag herhalen.

 • Heeft Dr. Hauschka een verzorgende booster?
  Het Regeneratie Intensief Olie-elixer is een multitalent. Om het verzorgende effect te versterken: Meng de Regeneratie Intensief Olie-elixer met je dagcrème. Voor extra bescherming: Breng Regeneratie Intensief Olie-elixer direct over de dagcrème aan.

 

 

We zijn er voor je.

Als je een vraag hebt over de gezichtsverzorging voor de rijpere huid vanaf 60 jaar, helpen onze huidexperts je graag verder. Veel antwoorden zijn ook in de FAQ te vinden. Of trakteer jezelf meteen op persoonlijk advies en een persoonlijke behandeling van je rijpere huid bij een Dr. Hauschka Therapeut bij jou in de buurt.

 

 

Heilzame planten voor de huid vanaf 60 jaar

 

De ochtendroutine – huidverzorging voor de dag in 3 stappen

Begin de dag met een lach. Geniet van een vitaliserende reiniging, verfrissende versterking en rijke verzorging. Het gevoel om geweldig verzorgd en langdurig beschermd te zijn. De dag kan beginnen!

 

De avondroutine – huidverzorging voor de nacht in 3 stappen

De dag is voorbij. De nacht komt. Tijd om tot rust te komen. Weer helemaal jezelf zijn. De drukte van de dag achter je laten en tijd nemen voor geliefde avondrituelen: een kop thee met een stuk chocolade en zorgvuldige gezichtsverzorging. Ben je klaar voor de nacht? Je huid in elk geval.

Terwijl jij slaapt, is je huid actief: ze voert ongewenste afvalstoffen af en regenereert op eigen kracht, elke nacht weer. Daarvoor moet ze open zijn en vrij kunnen ademen. Onze revitaliserende serums voor de rijpere huid stimuleren de nachtelijke regeneratie en ondersteunen tegelijkertijd de dunner wordende huid die bescherming nodig heeft.

 

 

De producten uit de Dr. Hauschka Regeneratie Intensief-lijn voor je ochtendroutine

 

Reinigen
Dr. Hauschka Reinigingscrème
Reinigingscrème
 • voor alle huidbeelden
 • reinigt en stimuleert
 • zorgt voor een zuivere teint
 • vult een tekort aan lipiden aan
Inhoud 50 ml
€ 19,50
Dr. Hauschka Reinigingsbalsem - verfrissende wasgel
Reinigingsbalsem
 • voor ieder huidbeeld
 • reinigt diep, verzorgt mild
 • verwijdert lichte make-up
 • verfrissende melkgel-textuur
Inhoud 75 ml
€ 19,50
Dr. Hauschka Reinigingsmelk - natuurlijke cosmetica - milde reiniging
Reinigingsmelk
 • voor elk huidbeeld als make-upremover
 • reinigt en verzorgt
 • vult een tekort aan lipiden aan
 • voor de droge, gevoelige en normale huid
Inhoud 145 ml
€ 26,50

 

De producten uit de Dr. Hauschka Regeneratie Intensief-lijn voor je avondroutine

 

Reinigen
Dr. Hauschka Reinigingsbalsem - verfrissende wasgel
Reinigingsbalsem
 • voor ieder huidbeeld
 • reinigt diep, verzorgt mild
 • verwijdert lichte make-up
 • verfrissende melkgel-textuur
Inhoud 75 ml
€ 19,50
Dr. Hauschka Reinigingscrème
Reinigingscrème
 • voor alle huidbeelden
 • reinigt en stimuleert
 • zorgt voor een zuivere teint
 • vult een tekort aan lipiden aan
Inhoud 50 ml
€ 19,50
Dr. Hauschka Reinigingsmelk - natuurlijke cosmetica - milde reiniging
Reinigingsmelk
 • voor elk huidbeeld als make-upremover
 • reinigt en verzorgt
 • vult een tekort aan lipiden aan
 • voor de droge, gevoelige en normale huid
Inhoud 145 ml
€ 26,50
Dr. Hauschka Oogmake-up Remover 20 ml
Oogmake-up Remover
 • verwijdert oog make-up op milde wijze
 • twee actieve fasen
 • verzorgt de gevoelige huid rond de ogen
 • voor elk huidbeeld
Inhoud 75 ml
€ 24,50

Waar heeft je huid behoefte aan als je 60 jaar bent?

Na de overgang is je huid waarschijnlijk droger en gevoeliger, je krijgt rimpels en lijntjes die getuigen van de pieken en dalen van het leven. Vaak is het dan niet meer voldoende om het huideigen herstellend vermogen te vertrouwen en te activeren. Bescherming en intensieve verzorging van buitenaf doen nu goed. Gun je huid rijke gezichtsverzorging, die tegelijkertijd een lichte textuur heeft. Die je huid verstevigt en nieuwe elasticiteit geeft. Geniet na elke verzorgingsroutine van een glad en verzorgd aanvoelende huid.

 

 

De juiste verzorging voor de veeleisende, rijpere huid - Dr. Hauschka Regeneratie Intensief

 

 

Op dit punt vindt u daadwerkelijk een geschikte video. Helaas kunnen we je dit alleen laten zien als je de marketingcookies voor deze website accepteert. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid Herziening Toestemming

Zoek je een goede Dr. Hauschka gezichtscrème voor de rijpere huid vanaf 60 jaar?

De zeer goed verdraagzame producten uit de Regeneratie Intensief-lijn van Dr. Hauschka voldoen aan deze speciale behoeften voor de gezichtsverzorging vanaf 60 jaar. In onze laboratoria hebben we gewerkt aan intensieve verzorgingsproducten met een lichte textuur. Daar hebben we hebben moeiteloos absorberende en toch langhoudende, rijk voedende en heerlijk luchtige samenstellingen gecreëerd. Ze maken de huid ook voelbaar steviger, versterken de huidbarrière, verhogen de weerstand en ondersteunen bij verminderde veerkracht en elasticiteit. Je huid is de hele dag door optimaal beschermd en verzorgd en voelt glad, soepel en strakker aan.
Natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit geven je huid de luxe die ze verdient.

Bewezen effectief*.

 • Verbetert de dichtheid van de huid.
 • Verhoogt de weerstand.
 • Biedt langdurige bescherming.
 • Houdt het vocht vast.

*Of we winnaar van de test zijn of onze crème de beste is? In wetenschappelijke onderzoeken van onafhankelijke instituten is aangetoond dat de producten effectief zijn en dit wordt door proefpersonen in veldonderzoeken bevestigd.

 

 

Versterken
Dr. Hauschka Gezichtslotion
Gezichtslotion
 • voor de normale, droge en gevoelige huid
 • vitaliseert en verkwikt
 • stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid
 • reguleert de vochtbalans
Inhoud 100 ml
€ 28,50
Dr. Hauschka Regeneratie Serum
Regeneratie Serum
 • voor de droge, rijpere huid
 • verstevigt zichtbaar
 • vitaliseert
 • versterkt de huidfuncties
Inhoud 30 ml
€ 65,00
Verzorgen en beschermen
Dr. Hauschka Regeneration Dagcrème Egaliserend
Regeneratie Dagcrème Egaliserend
 • voor pigmentvlekken
 • met lichtreflecterende pigmenten
 • gladmakende verzorging
 • CC cream als natuurlijke cosmetica
Inhoud 40 ml
€ 65,00
Dr. Huschka Regeneratie Olie Intensief
Regeneratie Olie Intensief
 • voor de rijpere huid die droger en gevoeliger wordt
 • verstevigt en brengt in balans
 • verbetert de weerstand
 • voor een zichtbaar en voelbaar gladdere huid
Inhoud 20 ml
€ 78,00
Regeneratie Intensief Oogserum - Dr. Hauschka
Regeneratie Intensief Oogserum
 • die steeds droger en gevoeliger wordt
 • beschermt en verzorgt intensief
 • maakt de veeleisende huid rond de ogen strakker
 • heel goed te verdragen
Inhoud 15 ml
€ 74,00
Versterken
Dr. Hauschka Gezichtslotion
Gezichtslotion
 • voor de normale, droge en gevoelige huid
 • vitaliseert en verkwikt
 • stimuleert het zelfherstellend vermogen van de huid
 • reguleert de vochtbalans
Inhoud 100 ml
€ 28,50
Vitaliseren
Dr. Hauschka Regeneratie Serum
Regeneratie Serum
 • voor de droge, rijpere huid
 • verstevigt zichtbaar
 • vitaliseert
 • versterkt de huidfuncties
Inhoud 30 ml
€ 65,00
Regeneratie Intensief Nacht Serum voor de rijpere huid
Regeneratie Intensief Nacht Serum
 • voor de rijpere huid die steeds droger en gevoeliger wordt
 • licht en intensief tegelijk
 • hydrateert
 • laat de huid stevig aanvoelen
Inhoud 30 ml
€ 72,00