Sleedoorn: meester in het behouden van kracht en vitaliteit

Het is al eeuwenlang bekend dat sleedoorn de weerstand verhoogt. Zelfs de Grieken en Romeinen gebruikten sleedoorn al als heilzame plant. De sneeuw is nog niet weg of de eerste bloemen komen al tevoorschijn en ook de vruchten hebben kou nodig om zoet te worden. De sleedoorn weet hoe de huid sterk en vitaal kan blijven en is daarom een belangrijk bestanddeel in de producten uit de lijn Regeneratie Intensief. 

We gebruiken eigen extracten uit de bloesem en vruchten van de sleedoorn: de essence uit de sleedoornvruchten zijn rijk aan looistoffen en antioxidanten en geven de huid intensieve bescherming. Het extract van met de hand geplukte sleedoornbloemen versterkt en verstevigt de huid. De dagcrème en de olie bevatten bovendien waardevolle oliën. Ze maken de huid soepel, laten haar glad aanvoelen en geven haar langdurige bescherming. 

Gezichtsverzorging voor de rijpere huid vanaf 60 jaar

Experimenteren met gezichtsverzorging? Dat is niet meer nodig. Nu heb je eindelijk je plek in het leven gevonden. Je weet wat je goed doet en volgt consequent je behoeften. Ook bij je verzorgingsroutine. Genieten van wat je hebt bereikt, uit ervaring putten en daarbij de eigen grenzen bewaken. Dat is wat nu telt voor jou. Je mag gerust veeleisend zijn – je huid is dat tenslotte ook.

 

Alle producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka

 

De amandel: vol opbouwende voedingsstoffen

De amandel is een van de oudste gekweekte planten ter wereld. We gebruiken in de dagcrème een nieuw extract: amandelmelk. De amandelen worden kleingesneden en met water verwarmd. Zo ontstaat dikke, kostbare amandelmelk waarbij het vet en water een uitgebalanceerd en voedend geheel vormen. Het hoogwaardige extract voedt de huid en bouwt haar op. In de Regeneratie Olie Intensief gebruiken we de milde olie uit het zaad van biologische amandelen. De olie vult het tekort aan lipiden aan, laat de huid glad aanvoelen en maakt haar soepel.

De olijf: behoudt levendigheid, tot op hoge leeftijd

De olijfboom wordt al duizenden jaren lang door mensen gebruikt en kan meer dan duizend jaar oud worden. Olijfolie wordt niet zoals bij de meeste andere vette oliën uit de harde pit van de plant geperst, maar wordt voorzichtig koud geperst uit de groeiende, levendige vrucht. Deze groei en levendigheid kan door de olijfolie aan de huid worden doorgegeven. Met zijn hoge vetzuursamenstelling verzorgt de olie de huid en maakt haar soepel.

Tips voor de verzorging van de rijpere huid: je ochtend- en avondroutine met de producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka

Een anti-aging effect vind je bij ons niet. We kunnen de tijd namelijk niet terugdraaien – en dat willen we ook helemaal niet. We gaan in plaats daarvan uit van de behoeften van je huid. Want ook de rijpere huid is niet altijd hetzelfde: ze heeft afhankelijk van het moment van de dag, het seizoen of de gevoeligheid andere behoeften. De huid heeft soms behoefte aan vitaliserende impulsen en soms aan rijke verzorging die de stevigheid voelbaar ondersteunt. Maar soms is onze lichte, vloeibare dagcrème precies wat ze nodig heeft.

 

3 tips voor de gezichtsverzorging vanaf 60 jaar

 • Heb je een rijpere huid en snel last van couperose?
  's Avonds reinig je de huid met de Dr. Hauschka Reinigingsmelk en daarna breng je één tot twee ampullen van de Conditioner Gevoelige Huid aan. Daarbij moet je de vloeistof goed laten intrekken door deze zacht in de huid te kloppen, zodat je huid niet nog meer uitdroogt.

 • Voelt de huid rond je ogen en mond overdag gespannen aan?
  Vooral de gevoelige huid rond de ogen en lippen heeft extra rijke verzorging nodig. Probeer onze Oogbalsem en Lippenbalsem. Pak wat Oogbalsem ter grootte van een rijstkorrel en verwarm deze tussen de toppen van je ringvingers. Breng de olieachtige substantie daarna voorzichtig op de gereinigde oogleden aan. Breng daarna zoals normaal de dagverzorging op het gezicht en de Lippenbalsem op de lippen aan. Dit kun je gedurende de dag herhalen.

 • Ben je op zoek naar een verzorgingsbooster?
  Het Regeneratie Olie Intensief is een multitalent.  Om het verzorgende effect te versterken meng je de Regeneratie Olie Intensief met jouw dagcrème. Voor extra bescherming breng je de Regeneratie Olie Intensief direct over de dagcrème aan.

 

 

Wij staan voor je klaar. 

Als je een vraag hebt over de gezichtsverzorging voor de rijpere huid vanaf 60 jaar, helpen de therapeuten van het Dr. Hauschka online huidadviesteam je graag verder. Veel antwoorden zijn ook in de FAQ te vinden. Of trakteer jezelf meteen op persoonlijk advies en een persoonlijke behandeling van je rijpere huid bij een Dr. Hauschka-therapeut bij jou in de buurt.

 

 

Heilzame planten voor de rijpere huid vanaf 60 jaar

 

De ochtendroutine – huidverzorging voor de dag in 3 stappen 

Begin de dag met een lach. Met de ochtendroutine van Dr. Hauschka is dat heel eenvoudig: geniet van een vitaliserende reiniging, verfrissende versterking en rijke verzorging. Het gevoel om geweldig verzorgd en langdurig beschermd te zijn. De dag kan beginnen!

Stap 1: reinigen. 

 's Ochtends reinig je je gezicht met de vitaliserende Reinigingscrème. Meng de crème met wat water in je handen tot een gladde substantie en geniet daarna van de werking: Reinigingscrème van Dr. Hauschka reinigt en zuivert, werkt regulerend en egaliserend en zorgt voor een verfijnde en stralende teint

Voor de gevoelige huid raden we de milde Reinigingsmelk aan. Deze verwijdert vuil, verzorgt zacht en bereidt de huid voor op de volgende verzorgingsstappen.

Stap 2: versterken.

De Dr.Hauschka Gezichtslotion zorgt voor verfrissing en versterking. Deze toner stimuleert de eigen krachten van de huid op een zachte manier en zorgt voor een rozige teint met een levendige uitstraling. Vooral voor de huid die behoefte heeft aan regeneratie, is de Gezichtslotion de perfecte versterkende basisverzorging.

Voor een extra portie vitaliteit raden we het Regeneratie Serum aan. Het vitaliseert en versterkt je rijpere huid. Vooral het gezicht en decolleté knappen zichtbaar op van de waardevolle impulsen voor vernieuwing

 

De avondroutine – huidverzorging voor de nacht in 3 stappen

De dag is voorbij. De nacht komt. Tijd om tot rust te komen. Weer helemaal jezelf zijn. De drukte van de dag achter je laten en tijd nemen voor geliefde avondrituelen: een kop thee met een stuk chocolade en zorgvuldige gezichtsverzorging. Ben je klaar voor de nacht? Je huid wel.

Stap 1: reinigen. 

 's Avonds reinig je je gezicht met de vitaliserende Reinigingscrème. Ze reinigt en zuivert, werkt regulerend en egaliserend en zorgt voor een verfijnde en stralende teint.

Voor de gevoelige huid of als je make-up gebruikt, raden we de milde Reinigingsmelk aan. Deze verwijdert vuil, verzorgt zacht en bereidt de huid voor op de volgende verzorgingsstappen voor de nacht.

De Oogmake-up Remover reinigt mild en grondig en verwijdert zelfs waterproof make-up. Oogheelkundige en dermatologische testen bevestigen de uitstekende tolerantie.

 

Stap 3: verzorgen en beschermen.

De Regeneratie Dagcrème Intensief zorgt voor een intensieve verzorging en maakt de huid strak en stevig. Deze crème breng je na de versterking op de huid aan. De crème verstevigt en bevordert de veerkracht bij verminderde elasticiteit. De crème voelt ondanks zijn rijke samenstelling zacht aan op de huid en trekt snel in.

Als je huid nog extra verzorging nodig heeft, is de Regeneratie Olie Intensief de beste keuze: hier wordt de intensieve verzorging van een olie gecombineerd met de kracht van een serum. Met het Regeneratie Olie Intensief kun je je dagverzorging helemaal op je eigen behoeften afstemmen: voor een intensief verzorgend effect meng je de olie met de dagcrème. Als je de olie over de dagcrème aanbrengt, zorgt het voor extra bescherming.

 

Stap 2: versterken.

Vooral voor de huid die behoefte heeft aan regeneratie, is de Gezichtslotion de perfecte versterkende basisverzorging. De samenstelling met de heilzame planten toverhazelaar en wondklaver activeert de stofwisseling van de huid – ook 's avonds.

Stap 3: vitaliseren.

Het Regeneratie Serum zorgt voor intensieve regeneratie tijdens de nacht. De impulsrijke samenstelling laat de huid ademen en maakt je rijpere huid strak en vitaal.

 

 

De producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka voor je ochtendroutine

 

 

De producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka voor je avondroutine

 

Waar heeft je huid behoefte aan als je 60 jaar bent?

Na de overgang is je huid waarschijnlijk droger en gevoeliger, je krijgt rimpels en lijntjes die getuigen van de pieken en dalen van het leven. Vaak is het dan niet meer voldoende om het huideigen herstellend vermogen te vertrouwen en te activeren. Bescherming en verzorging van buitenaf doen nu goed. Gun je huid rijke gezichtsverzorging die verstevigt en de elasticiteit verbetert. Geniet na elke verzorgingsroutine van een glad en verzorgd aanvoelende huid.

 

 

De juiste verzorging voor de veeleisende, rijpere huid – Dr. Hauschka Regeneratie Intensief

 

 

Op dit punt vindt u daadwerkelijk een geschikte video. Helaas kunnen we je dit alleen laten zien als je de marketingcookies voor deze website accepteert. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid Herziening Toestemming

Ben je op zoek naar een goede Dr. Hauschka gezichtscrème voor de rijpere huid vanaf 60 jaar?

De zeer goed verdraagzame producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka voldoen aan deze speciale behoeften voor de gezichtsverzorging vanaf 60 jaar. De producten zijn rijk, verzorgen intensief en bieden langdurige bescherming. Ze maken de huid ook voelbaar steviger, versterken de huidbarrière, verhogen de weerstand en ondersteunen bij verminderde veerkracht en elasticiteit. Je huid is de hele dag door optimaal verzorgd en voelt glad, soepel en strakker aan.

Bewezen effectief*.

 • Maakt de huid steviger.
 • Verhoogt de weerstand.
 • Biedt langdurige bescherming.
 • Houdt vocht vast.

*Of onze crème de beste is? In wetenschappelijke onderzoeken van onafhankelijke instituten is aangetoond dat de producten effectief zijn en dit wordt door proefpersonen in veldonderzoek bevestigd.