We geven ook online advies.

We delen onze kennis over de huid graag met je. Zo is het goed om te weten dat je huid op verschillende dagen en plaatsen, in verschillende seizoenen en in verschillende levensfasen steeds een andere verzorging nodig heeft. We raden je voor elke fase de juiste producten aan en hebben verzorgingsconcepten die bij je passen. Want we willen je op je mooist zien – met een verzorgde huid, een stralende oogopslag, gezonde tanden en zachte lippen.

 

 

Een totale verzorging voor de huid

Dr. Hauschka Totale huidverzorging

Onze huid verzorgt en vernieuwt zichzelf. Cosmetica kan en wil deze taak absoluut niet van de huid overnemen. Het doel van het Dr. Hauschka-concept is de huid reinigen, verstevigen, verzorgen en finetunen.

Lees meer

Huidbeeld advies

Je huid en jij als persoon zijn niet in één hokje te plaatsen. Je hebt op verschillende dagen en plekken en in verschillende seizoenen of levensfasen daarop afgestemde huidverzorgingsconcepten nodig. Lees hier waar je huid behoefte aan heeft.

Lees meer

Verzorgingsplannen voor jouw huidbeeld

Dr Hauschka: Verzorgingsplannen voor jouw huidbeeld

Wij hebben verzorgingsplannen uitgewerkt die zijn afgestemd op de verschillende huidbeelden en die je thuis kunt toepassen. Weet je niet welk huidbeeld je momenteel hebt? Dan zijn er drie manieren om erachter te komen.

Lees meer

Online test voor het bepalen van jouw huidbeeld

Ongeacht of je de producten van Dr. Hauschka net hebt ontdekt of al jaren gebruikt, wij ontwikkelen samen met jou een persoonlijk verzorgingsplan dat helemaal op jouw huidige huidbeeld is afgestemd.

Lees meer

Lipblaasjes

Droge lippen? Voelen je lippen gespannen aan, vaak gevolgd door een tintelend gevoel? Jeukende, pijnlijke lipblaasjes? Als je je lippen in de gezonde fase regelmatig verzorgt, kunnen lipblaasjes worden voorkomen.

Lees meer

Tand- en mondverzorging

Dr. Hauschka Med Tand- en mondverzorging

"Je mond en tanden zijn belangrijker voor je gezondheid dan je denkt. Het is daarom belangrijk de weerstand van het tandglazuur en de mondflora te verhogen. Het best is een totaaloplossing", aldus de antroposofische tandarts dr. Güldenstern.

Lees meer

Make-up Looks

Hier vind je vier mooie make-up-looks om zelf te proberen.

Meer lezen

Make-uptips

Laatst bekeken