Je huid is uniek

Je huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Dr. Hauschka Cosmetica ondersteunt jouw huid hierbij met kostbare samenstellingen van natuurzuivere ingrediënten, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten. Het verzorgingsconcept van Dr. Hauschka Cosmetica streeft ernaar om deze balans te ondersteunen en de weerstand tegen invloeden van buitenaf te verbeteren. Om het natuurlijke ritme van je huid te ondersteunen, biedt Dr. Hauschka Cosmetica het ritmische verzorgingsconcept reinigen, versterken en verzorgen. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging.

Vraag je je af welk huidbeeld jij hebt?
Kijk in het overzicht hieronder en kijk welk huidbeeld het beste bij je past. Twijfel je? Neem dan contact op met onze opgeleide huidexperts: +31 (0)70 3955095

 

Huidbeeld                                                    Omschrijving
Vette huid met onzuiverheden Olieachtig glanzende huid, snel last van onzuiverheden zoals gesloten mee-eters en verhardingen.
Gemengde huid vet, olieachtig met onzuiverheden Glanzende T-zone, wordt snel onzuiver met bijvoorbeeld puistjes en een oneffen teint.
normaal tot droog Glanzende T-zone, droge huid bij de wangen, weinig tot geen onzuiverheden. Ook voor de normale huid.
Normale huid eenvoudig te verzorgen Normaal tot vochtarme huid.
Vochtarme huid met bleke vermoeide teint Tijdelijk tot lang aanhoudend trekkerig gevoel, vet- en vochtarm. Ook voor de normale huid die snel droog wordt.
vertoont snel rode vlekken Tijdelijk trekkerig gevoel, gevoelig en mogelijk verwijde adertjes.
Normale tot droge huid vertoont snel rode vlekken Huid die snel trekkerig aanvoelt, gevoelig, heeft bescherming nodig.
Droge tot zeer droge huid vertoont snel rode vlekken Lang aanhoudend trekkerig gevoel, gevoelig en mogelijk verwijde adertjes.
Rijpe huid voor vrouwen vanaf 40 jaar, met fijne rimpels en vitaliteitsverlies Bleek en dof, onrustig huidbeeld, bijvoorbeeld met pigmentvlekken.
voor vrouwen vanaf 50 jaar, met rimpels en verminderde veerkracht In toenemende mate droger en gevoeliger, veeleisend, behoefte aan intensieve bescherming en verzorging.

Zeer droge huid, neurodermitis

  Fijne poriën, dunne huid, zeer vet- en vochtarm, vroegtijdige rimpelvorming, jeukende, schilferige huid, rode vlekken, snel last van ontsteking en eczeem.
Meer informatie