De vouchercode is al toegevoegd aan je winkelmandje. De code wordt automatisch geactiveerd en zichtbaar wanneer je aan de actievoorwaarden hebt voldaan.

Conscious Christmas
Ook duurzaam tijdens de feestdagen

Iets voor een ander doen, extra laten zien dat je iemand waardeert en goed voor je naasten zorgen. Daar draait het om met Kerstmis. De zorgvuldig samengestelde geschenksets 'Stralende Ochtend', 'Pure Weldaad' en 'Winterse Warmte' zijn de perfecte cadeaus om degene van wie je houdt optimaal te verwennen.

 

 Kies jouw kerstset

Dr. Hauschka Calendrier Beauté de l'Avent

Verwen jezelf.
Of een ander.

 

Geniet van deze feestelijke dagen vol verwachting met de gelimiteerde Beauty Adventskalender van Dr. Hauschka. Achter elk deurtje zitten verzorgende producten voor gezicht en lichaam met een totale waarde van meer dan €100,- (adviesprijs). 24 prachtige self-care momenten met kostbare natuurlijke cosmetica die meer raakt dan alleen je huid.

Meer info en bestellen

 

 

Dr. Hauschka 100% natuurlijke cosmetica Kerstsets

andere Kerstcadeaus suggesties

Kerstverpakkking

Wil jij jouw cadeau mooi ingepakt hebben in een fraaie kerst geschenkverpakking? Kies dan een of meerdere producten uit en gebruik tijdens het afrekenen de vouchercode "kerst", dan verpakken wij jouw producten in een mooie geschenkverpakking.

 

BESTEL MET KERSTVERPAKKING