Puur natuur

De wonderbaarlijke kracht van vrouwen

In elke vrouw schuilt een powervrouw door de wonderbaarlijke kracht die we van Moeder Aarde hebben gekregen; wie een van de belangrijkste en krachtigste vrouwen in ons leven is, want zonder haar zijn we niets. Ze geeft ons leven, laat elke dag zien wat schoonheid is en biedt ons verwondering, maar ook ontspanning. We spreken niet voor niets over 'natuurlijke schoonheid'. We zijn mooi zoals we zijn en we zijn allemaal kinderen van Moeder Aarde. Een goede reden waarom wij haar met respect moeten behandelen en koesteren.

‘Goed voor de huid, goed voor de planeet’ is dan ook ons streven. Onze geschiedenis verplicht ons ertoe Moeder Aarde te beschermen en zorgvuldig met natuurlijke hulpmiddelen om te gaan.

 

Wie is jouw powervrouw?

Is dat je moeder, zus, tante, beste vriendin of misschien jijzelf? Je dankbaarheid uitspreken naar deze vrouw is altijd belangrijk, maar op Moederdag een beetje meer. Door je dankbaarheid uit te spreken of door een compliment te geven, laat je haar stralen. Het draait er niet om hoe groots het compliment is. Juist door te laten zien dat je jouw powervrouw waardeert voor de grote én kleine dingen die zij voor je doet, zal haar wonderbaarlijke kracht en oneindige liefde blijven groeien. Jezelf complimenteren klinkt misschien gek, maar door naar jezelf in de spiegel te kijken en te focussen op de dingen die je goed doet, kom je in een positieve spiraal. Je wordt je bewust van de dingen die je goed doet, en dat stimuleert je zelfvertrouwen. Wees dus niet te streng voor jezelf, maar wees trots op wie je bent en wat je doet.

 

Laat haar stralen.

Laat de belangrijke vrouw in jouw leven dit jaar extra stralen met één van onze Moederdag-favorieten. De set ‘Stralend’ bevat twee onmisbare beautyproducten: de bestseller Rozencrème Light die de huid beschermt en haar een verfijnde, egale teint geeft, en de Gezichtslotion 30 ml die de huid vitaliseert.

Shop the Story

Gezichtslotion 100 ml Gezichtslotion 100 ml
versterkt, hydrateert en vitaliseert je huid
Rozencrème 30 ml Rozencrème 30 ml
rijke, verzorgende dagcrème