• Gratis verzenden vanaf € 50,-

De kracht van zacht

Dr. Hauschka klassieker: Rozencrème.

De Rozencrème was het eerste product van Dr. Hauschka en vormt sinds 1967 het hart van ons merk. Meer weten over deze klassieker? Wij vertellen je er graag meer over.

Een bijzonder ingrediënt: de roos.

De roos is een bijzonder ingrediënt en wordt al eeuwenlang gewaardeerd voor liefde, schoonheid en puurheid. Ze zorgt voor harmonie en komt voor in bijna alle Dr. Hauschka producten: als etherische rozenolie, rozenwater, rozenwas of rozenbloesemextract.

De roos is krachtig, maar ook zacht, weerbaar maar teder, doornig en tegelijkertijd fluweelachtig, opgeheven en toch verleidelijk. Zulke tegengestelde eigenschappen verenigen en dan ook nog eens in een verschijningsvorm van zuivere schoonheid: dat kan alleen de roos. Het harmonische middelpunt van het plantenrijk.

Dr. Hauschka Rozencrème: sinds 1967.

Als je op zoek bent naar een dagcrème voor de droge, gevoelige huid die extra bescherming nodig heeft, dan is de Rozencrème precies het juiste verzorgingsproduct. De Rozencrème harmoniseert de vet- en vochtbalans van de huid en brengt haar weer naar een staat van evenwicht, vitaliteit en kracht. 

Wist je dat elke tube bestaat uit 35 rozenknoppen van de hoogste kwaliteit? De extracten van edelrozen en wilde rozenbottels komen samen met rozenwater en rozenolie - wat samen met andere hoogwaardige ingrediënten het product vormt waar we allemaal zo van houden.

 

Duurzame partnerschappen.

De roosextracten die gebruikt worden in onze producten komen van teelt-partnerschappen in Ethiopië, Iran en Afghanistan. Samenwerkingen zoals deze betekenen niet alleen dat de biologisch-dynamische landbouw zich uitbreidt, wat goed is voor de aarde, maar ook dat de toekomstige economische en sociale situatie van lokale boeren en gezinnen rooskleuriger wordt.

Meer weten over de partnerschappen? Lees hier verder.

Shop the Story