Verzorgingsproducten

4 tips voor stralende lippen. 

Misschien heb je er nooit bij stilgestaan, maar weet jij waarom je lippen rood zijn? De reden voor deze rode kleur is dat je lippen bestaan uit maar 3 tot 5 cellagen, terwijl de rest van je gezicht wel 16 cellagen heeft. De huid van je lippen is dus erg dun waardoor je het bloed beter ziet doorschijnen. Deze dunne huid is ook de reden waarom je je lippen in de zomer extra aandacht moet geven. Dunne huid is kwetsbaar in de zon en moet goed verzorgd worden. Hoe? Met de vier onderstaande tips heb je binnen no-time gegarandeerd zijdezachte, stralende lippen.

Tip 1:
Je lippen zijn gevoelig voor extreme weersinvloeden zoals zonlicht, maar ook een zomerse regenbui of een koude nacht. Om droge, ruwe lippen te voorkomen is intensieve verzorging belangrijk. De Dr. Hauschka Lippenbalsem en Lippenverzorgingsstift bieden bescherming. Hoogwaardige wassen met rijke oliën en geselecteerde heilzame plantenextracten als wondklaver, goudsbloem en St. Janskruid, herstellen de droge en ruwe lippen en bieden dagelijkse bescherming.

Merk je dat je van sommige lipverzorgingsproducten afhankelijk wordt? Dan is het goed om de overstap naar 100% natuurlijke lipverzorging te maken. Onze producten ondersteunen de functies van de huid in plaats van deze over te nemen. Want wist je dat jouw lichaam het allemaal prima zelf kan, mits je het de juiste impulsen geeft?

You may also like.

Shop the Story

"Merk je dat je van sommige lipverzorgingsproducten afhankelijk wordt? Dan is het goed om de overstap naar 100% natuurlijke lipverzorging te maken."

Tip 3:
Wil je het uiterste uit je lip-look halen? Dan is dit de belangrijkste stap. Want door je lippen voor te bereiden op je Lipstick zorg je ervoor dat je heel de dag kunt genieten van het kleurtje op je lippen.
De Dr. Hauschka Loose Powder maakt jouw lippen iets stroever en voorkomt dat ze nog vochtig zijn wanneer je je Lipstick aanbrengt. Zo blijft het net iets beter ‘plakken’. Wil je zeker weten dat je Lipstick tot het einde van de dag perfect blijft zitten? Breng dan ook een dun laagje van dit transparante poeder aan over je Lipstick, zo heb je ook op die zwoele zomeravond nog een stralende lach.

Tip 2:
Heb je last van extreem droge lippen doordat je misschien iets te veel in de zon hebt gezeten en je eigenlijk niet 2 liter water per dag hebt gedronken? Geef je lippen dan een masker: je leest het goed. Dr. Hauschka’s Hydraterend Masker is niet alleen ideaal voor de droge huid, maar ook voor jouw droge lippen. Breng het masker aan op je lippen voor het slapengaan en wordt wakker met een stralende en soepele lach.

 

Tip 4:
Merk je dat je wel eens last hebt van Lipstick die uitloopt of is gaan vlekken? Dr. Hauschka’s Lip Line Definer to the rescue! Met deze kleurloze lipliner trek je een beschermende lijn langs de contouren van je lippen en voorkom je dat je Lipstick zal uitlopen in fijne lijntjes.

Wist je dat…
… Dr. Hauschka al sinds 1981 make-up producten maakt? Een van de eerste producten waren de lipsticks. In de loop der jaren zijn er prachtige kleuren bijgekomen en is de formulering steeds verbeterd. In januari 2021 hebben we 6 nieuwe kleuren toegevoegd aan het huidige assortiment, and we love it.
Met de Dr. Hauschka Lipsticks kun je laten zien wie je bent en je innerlijke en uiterlijke schoonheid laten stralen, want ook wanneer je misschien niet in de mood bent voor stralende lippen, kan een kleurtje je helpen een beter gevoel te krijgen over jezelf.
Goed om te weten: al onze lipsticks bevatten minerale pigmenten, heilzame plantenextracten, oliën en wassen die ervoor zorgen dat je lippen niet alleen stralen, maar ook worden verzorgd.