Producten voor een sun-kissed glow

Een vleugje zon op je gezicht.

Elke dag de deur uitwandelen met een frisse en zomerse glow op je gezicht? Yes please! Kan jouw bleke, vermoeide teint wel een oppepper gebruiken? Met deze producten loop je de deur uit met een frisse, lichtgebruinde glow. Ook als het lentezonnetje zich nog even niet laat zien.

Bronzing Fluid.

Maak je klaar om te stralen met onze Bronzing Fluid. Dit multifunctionele product kan worden gemengd met je dagverzorging voor een zongebruinde basis, of worden aangebracht over een foundation voor een natuurlijke, subtiele contour.

Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30.

Een levendige, stralende teint én beschermende verzorging. Kan het nog beter? In de Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30 worden minerale UV-filters gecombineerd met antioxidantrijke ingrediënten, waaronder wondklaver, abrikoos en cactusvijg.

Bronzing Powder.

Breng wat bronzer aan en je hebt binnen een handomdraai een gezonde, stralende teint. Onze Bronzing Powder kun je meteen op de huid aanbrengen voor een levendige teint of als subtiele, matte finish voor make-up.

Gekleurde Dagcrème.

Geniet van een rijke dagverzorging die je huid versterkt, harmoniseert en tegen uitdrogen beschermt. Anderzijds versmelt de textuur van de Gekleurde Dagcrème moeiteloos met een lichte huidskleur en werkt het oneffenheden weg. Een vleugje vakantie!

Shop the Story

Dr. Hauschka Bronzing Fluid: gezichtsfluïde, 100% gecertificeerde, natuurlijke cosmetica Bronzing Fluid naar wens te mengen
levendige, stralende teint, geeft elke dagverzorging een gezonde gloed
Dr. Hauschka Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30 Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30
ondersteunt de huideigen bescherming tegen de zon, minerale uv-filter
Dr. Hauschka Gekleurde Dagcrème: gekleurde dagcrème voor het gezicht Gekleurde Dagcrème chestnut
rijke dagverzorging, natuurlijke teint