100% natuurlijke make-up

Niemand is zo mooi als jij.

Wat betekent schoonheid voor jou? Stralen doe je van binnen én van buiten. Als je je goed voelt, straal je dit uit. Met natuurlijke make-up kun je jouw schoonheid benadrukken. Jouw persoonlijkheid en unieke kenmerken accentueren, in plaats van verhullen. Het geheim? Make-up producten die jouw huid laten stralen, maar tegelijkertijd ook verzorgen. Wij inspireren je graag met onze 100% natuurlijke cosmetica - kijk je mee?

Je straalt.

Je uitstraling, een gloed. Een gevoel of sfeer die jij van binnenuit naar buiten uitstraalt. Een vriendelijke glimlach, een ontspannen houding, een toegankelijke blik: uitstraling is krachtig - het zit in alles om je heen. Straal jij uit wie je bent?

Limited Edition: 3-in1 Make-up Palette

Accentueer jouw natuurlijke glow met ons Limited Edition Make-up Palette! Poeder, bronzer en highlighter: drie favorieten in één palette. Perfect voor een natuurlijke, ongecompliceerde look of om je tussendoor even op te frissen. Deze multifunctionele musthave is vanwege het formaat ook ideaal voor onderweg.

Met zachte ogen kijken.

Het geheim van lekker in je vel zitten, ligt ook in de aandacht die je aan jezelf besteedt. Door, ondanks de pieken en dalen van het leven, tijd voor jezelf te nemen. Door jezelf te omarmen en met zachte ogen naar jezelf te kijken.

Eye Definer

Voor elk oog een bijpassende kleur: onze Eye Definer is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en accentueert jouw unieke schoonheid. Het verzorgende oogpotlood is zacht en beschikt zowel over een puntje als een applicator. Zo kun je het perfecte, scherpe lijntje maken, maar kun je ‘m ook naar wens vervagen.

Een betoverende lach.

Er zijn geen regels als het gaat om make-up. Jij bent uniek, jouw uitstraling is uniek en alleen jij bepaalt wat bij jou past. Een touch-up met je favoriete lipkleur, een stralende lach: het doet wonderen voor je uitstraling.

Lip Gloss

Hoe mooi is het als een lipgloss glanzend én verzorgend is? Deze Lip Gloss doet wonderen voor je lippen. Ze zorgt niet alleen voor stralende lippen, maar geeft ook een soepel gevoel.

Laten zien wie je bent.

De meest belangrijke persoon is altijd degene die nu tegenover je staat. Wij vinden dit idee prachtig, krachtig en inspirerend. Jij ook?

''De mens heeft twee schoonheden nodig, een innerlijke en een uiterlijke''
- Elisabeth Sigmund, mede-oprichtster van Dr. Hauschka Cosmetica.

Foundation

Een natuurlijke foundation die onzuiverheden dekt, versmelt met je huidskleur en een verzorgende basis vormt: kan het nog beter? Dr. Hauschka Foundation vormt een verzorgende basis en biedt een egale teint.

Een natuurlijke blos.

De huid is een spiegel van de geest, wordt ook wel gezegd. Volgens Dr. Hauschka is onze huid een gevoelig orgaan dat in het ritme van de natuur verschillende behoeften kan hebben. Luister jij goed naar haar?

Blush

De stap in je dagelijkse routine die echt verschil kan maken: Blush. Hallo frisse look! Blush geeft je gezicht vorm en brengt een gezonde kleur op je wangen. Breng het aan op je neus voor een sunkissed finish, boven je jukbeen voor een lift, of natuurlijk op je wangen voor een natuurlijke blos.

Je bent prachtig!

Wat zijn jouw make-up favorieten?