Omdat de zon ons leven mooier maakt

100% natuurlijke, minerale zonverzorging.

Goedemorgen, zonneschijn. Warme zonnestralen op je gezicht. Sprankelend in het licht. Zodra de zon de wereld uit haar winterslaap haalt, worden de dagen langer. Als we ons klaarwakker en springlevend voelen, klaar voor al het nieuwe dat komt. We genieten van de zon, maar we weten ook dat te veel zon onze huid kan beschadigen. De juiste zonverzorging laat ons genieten van het licht - gezond en zorgeloos. Op die manier beschermen we onze huid, zonder haar vitaal zonlicht te ontnemen. Zodat we in balans blijven. Met de zon. Met de natuur. Met onszelf.

Sprankelend in het licht.

Zonlicht is meer dan alleen straling, het is een allesomvattende levensdonor. Niet alleen voelen we ons opgewekter en energieker, ook reguleert het onze lichaamsfuncties en ons slaappatroon. Zonlicht is een belangrijk bestanddeel van een gezond leven, maar we moeten ons ook tegen zonkracht beschermen.

Natuurlijke, minerale zonverzorging.

Onze natuurlijke, minerale zonverzorging versterkt de huideigen bescherming tegen de zon. Als de huid langzaam aan de zon went, kan ze haar bescherming opbouwen en een natuurlijke teint ontwikkelen.

Voor onze zonverzorging hebben wij een vijfvoudig doeltreffend en geneeskrachtige plantencompositie ontwikkeld, die de talenten van heilzame planten optimaal combineert. De unieke samenstelling met abrikoos, cactusvijg, calendula, wondklaver en hoogwaardige oliën beschermt en versterkt het huideigen vermogen zich te beschermen in de omgang met zonlicht.

Bovendien gebruiken wij natuurlijke mineralen in plaats van synthetische uv-filters, die onmiddellijk na het aanbrengen werkzaam zijn, goed door de huid worden verdragen en niet hormoon-actief zijn. Zij voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen en zijn gecertificeerd volgens de NATRUE-norm voor natuurlijke cosmetica. Geneeskrachtige plantenextracten versterken ook het huideigen vochtgehalte en voeden de huid rijkelijk.

Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30.

De Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30 tovert een frisse teint tevoorschijn. Tegelijkertijd beschermt de crème tegen zonkracht en voorkomt het door licht veroorzaakte huidveroudering.

After Sun Lotion.

Na een warme zomerdag verlangt de huid naar ontspanning en rust. De After Sun Lotion verkoelt, verfrist en voedt de huid. Bovendien activeert het haar eigen herstellend vermogen.

After Sun Gezicht: Vitaliserend Masker.

De After Sun Gezicht kalmeert, verfrist en verkoelt de door de zon gestreste huid merkbaar. Met plantaardige oliën van hoge kwaliteit uit jojoba, abrikozenpitten en tarwekiemen, helpt het de huid de vochtbalans te herstellen.

Zon Regenererende Ampullen: Conditioner Gevoelige Huid.

De huid gebruikt de nacht om zich van binnenuit te vernieuwen. De Zon Regenererende Ampullen ondersteunen dit regeneratieproces. De regenererende ampullen verzorgen de door de zon geïrriteerde huid en stimuleren haar eigen krachten.

De perfecte combinatie van bescherming, verzorging en regeneratie voor een ontspannen zomerhuid.

In balans met de zon.

Omdat onze producten de huid activeren om zichzelf te beschermen tegen de zon, hoeft zonbescherming volgens onze visie niet dagelijks gebruikt te worden. Wij adviseren om een gezonde balans te vinden met de zon. Dit betekent de zon vermijden rond het middaguur en uv-werende kleding te dragen wanneer de zonkracht te sterk is.

Voor ons houdt zonbescherming niet op bij het aanbrengen van een zonverzorgingscrème. Een gezonde omgang met de zon, respect voor de natuur en het behoud van de biodiversiteit zijn voor ons net zo belangrijk. Waarom speelt dit ook een rol als het gaat om zonverzorging? Omdat we de schadelijke effecten van chemische zonnefilters op ons milieu kennen. Dit betekent voor Dr. Hauschka dat wij onze verantwoordelijkheid nemen en synthetische uv-filters, minerale olie, siliconen en microplastics vermijden; in plaats daarvan geven wij de voorkeur aan minerale zonbescherming. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen wat goed is voor onze wereld, ook goed is voor onszelf.

Beschermen. Verzorgen. Regenereren.

Maak kennis met de 100% natuurlijke zonverzorging van Dr. Hauschka. Onze producten bieden de perfecte combinatie van bescherming, verzorging en regeneratie voor een ontspannen zomerhuid.

Shop the Story

Dr. Hauschka Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30 Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30
ondersteunt de huideigen bescherming tegen de zon, minerale uv-filter
After Sun Lotion » verkoelend & hydraterend After Sun Lotion 150 ml
verkoelt en kalmeert activeert de huideigen vochthuishouding