Geniet van een frisse, kruidige geur

Nieuw: Bodymilk Bergamot Lemongrass.

Onze nieuwste Bodymilk Bergamot Lemongrass prikkelt de zintuigen met een frisse geur - terwijl oliën en geneeskrachtige plantenextracten de huid intensief verzorgen. Deze verfrissende bodylotion is een waardevolle toevoeging aan ons assortiment van Dr. Hauschka lichaamsverzorging.

Een actieve start van de dag.

Met de Bodymilk Bergamot Lemongrass zorg je voor een actieve start van de dag. De lichte textuur trekt snel in en behoudt de natuurlijke balans van de huid. De samenstelling met sleedoorn, akkerpaardenstaart en kweepeer versterkt de huid. Waardevolle oliën houden het vochtgehalte op peil en geven de huid een soepel gevoel.

Meer over de geur.

Voor deze nieuwe bodylotion creëerde onze parfumeur Jörg Zimmermann een citrusachtige, pittige geur: "In mijn werk put ik uit de volledige overvloed van de natuur en werk ik altijd met verschillende essentiële oliën." Naast de essentiële oliën bevat de nieuwe Dr. Hauschka Bodymilk Bergamot Lemongrass ook een verscheidenheid aan andere oliën en essences die harmonieus samenwerken om hun voedende werking over de huid te ontvouwen.

Een zonnige reis naar Italië.

Ga mee op ontdekkingsreis met de nieuwe Bodymilk Bergamot Lemongrass. De citrusvrucht bergamot komt uit het zuiden van Italië, uit Calabrië. De essentiële olie wordt gewonnen uit de schil van de bergamot en de geur heeft een stimulerend en tegelijkertijd balancerend effect. Wist je dat bergamotolie ook wel het groene goud wordt genoemd?

Geniet van de citrusachtige, kruidige geur en een fluweelzachte textuur van de nieuwe Bodymilk Bergamot Lemongrass.

Shop the Story

Bodymilk Bergamot Lemongrass - verzorgt langdurig met een citrusachtige, kruidige geur Bodymilk Bergamot Lemongrass
lichte, hydraterende verzorging, verfrist en vitaliseert