• Gratis verzenden vanaf € 50,-

Verzorgingsconcept

Trouw is voor ons de beste trend.

Vitamine C is de nieuwe radicalenvanger, barnsteenzuur dé peelingster van 2022 en de powervitamine niacinamide helpt bij de onzuivere huid. De cosmeticabranche bloeit met steeds nieuwe wondermiddelen die een strakkere huid en minder rimpels beloven. Terwijl de ene beautytrend de andere opvolgt, blijven wij gewoon onszelf en onze heilzame planten trouw. Sinds 1967 en in de toekomst.

Veel helpt veel?

Zogenaamde boosters zitten vol werkzame stoffen en beloven in kortere tijd meer voor elkaar te krijgen. Bij Dr. Hauschka gaan we voor langdurige impulsen, niet kortstondige effecten. Daarom stellen we onze recepturen zo samen dat hier precies de hoeveelheid plantenkracht in zit die de huid nodig heeft. Niet meer, niet minder.

 

Vrijheid voor de huid?

Als zachte peeling moet barnsteenzuur de huid van afgestorven huidcellen ontdoen. Peeling? Die vind je bij Dr. Hauschka niet. Wij vinden een natuurlijke huidbarrière namelijk heel belangrijk en willen haar versterken en ondersteunen, niet zwakker maken.

 

Skinimalism?

Vaarwel complexe verzorgingsprogramma's, hallo enkele, maar goede producten: skinimalism heet de nieuwe beautytrend. Bij ons heet dit het Dr. Hauschka verzorgingsconcept. Reinigen, versterken, verzorgen. Drie producten, optimale werking. En dat is geen trend, maar decennialange ervaring.

 

Regionale plantenkracht?

Sommige wondermiddelen van ons zijn lokale gewassen: ze heten bijvoorbeeld toverhazelaar, Oost-Indische kers of wondklaver en komen uit onze tuin met heilzame planten of van biologische boeren in de buurt. Voor duurzaam beheer en korte lijnen.

 

Synthetische wondermiddelen?

Niacinamide is de nieuwe beautystar. Het verfijnt de poriën en reguleert de talgproductie. Het vitamine- B3-derivaat komt in de natuur voor, maar wordt voor de cosmeticabranche synthetisch gemaakt. Onze cosmeticaproducten zijn natuurlijk, en dat merk je. Want uiteindelijk smaakt een appel ook beter dan welk vitaminepreparaat dan ook.