• Gratis verzenden vanaf € 50,-

Verzorgingsconcept

Your skin knows.

Je huid en jij: jullie zijn steeds onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom kijken we bij Dr. Hauschka niet alleen naar wat je huid nodig heeft. We kijken ook naar jou als mens. Let op de signalen van je huid, op invloeden van buitenaf en op innerlijke uitdagingen! En voel aan waar je huid juist nu behoefte aan heeft.

Weet je nog …?

Jij en je huid hebben samen veel meegemaakt. Jullie hebben lachrimpels en ook littekens verzameld. Hebben zonnige dagen op het strand doorgebracht en hele nachten doorgedanst. Voor welke uitdaging je je huid ook hebt gesteld: ze wist steeds precies wat ze nodig heeft om sterk te zijn en te blijven stralen. Vertrouw je huid dus. Dat doen wij ook.

 

Wat je raakt, gaat dieper.

Zon in het gezicht, zand tussen de tenen. Wat je op de huid voelt, blijft niet alleen aan het oppervlak. Een aanraking kan je vanbinnen raken, wekt emoties in je op. Omdat het leven ook onder de huid doorgaat, maken we cosmetica die dieper werkt. Die de eigen krachten van de huid stimuleert en haar van binnenuit versterkt.

Hoe lekker zit je in je vel?

Ben je op zoek naar rust, naar frisse energie? Ben je helemaal met jezelf in balans gekomen? Veel behoeften die je huid heeft, kan ze helemaal vanzelf vervullen. Maar ook al blinkt je huid uit in het helen van zichzelf: toch heeft ze af en toe een beetje hulp nodig. Dan helpt Dr. Hauschka Cosmetica met verschillende samenstellingen van extracten uit heilzame planten die je huid elke dag een extra stimulans geven: ze geven je een energieboost, beschermen haar of brengen weer in balans. Zodat jij weer goed in je vel zit.

 

Jouw contact met de wereld.

De huid geeft je binnenste ruimte, maar is tegelijk de grens tot de buitenwereld. Elke windvlaag in het gezicht, elke vluchtige aanraking brengt je meteen in contact met de wereld. En dat is soms ook aan je huid te zien. Als de kriebels in je buik je kippenvel geven. Of als je wangen gloeien van opwinding.

In het ritme blijven.

Repareren, regenereren, vernieuwen: je huid is je hele leven lang actief. Geen wonder dat haar behoeften in de loop der jaren steeds weer veranderen. En soms zelfs van het ene op het andere moment. We helpen je huid in haar verschillende levensfasen. Met een verzorging die net zo ritmisch is als het leven zelf.

 

Denk in mogelijkheden.

Je ontwikkelt je, groeit door uitdagingen aan te gaan en ervaring op te doen. En zo verandert je huid ook. Een vette tienerhuid kan bijvoorbeeld uitgroeien tot een veeleisende, vaak droge huid. Daarom richten we ons niet op de tekortkomingen van je huid. Maar ondersteunen haar erbij haar innerlijke kracht terug te vinden. En op eigen kracht weer in balans te komen.