Een prachtige transformatie

Het is zomer! Tips voor een stralende zomerhuid.

Zomer: een tijd van energie en groei - zowel in de natuur als in onszelf. Het is het moment om naar buiten te brengen wat je hebt gekoesterd, gezaaid en verzorgd.

De zomer brengt een prachtige transformatie met zich mee. De bloemen bloeien in volle glorie, de bomen zijn bedekt met weelderige bladeren en ook de lucht gonst van leven. Terwijl de natuur bloeit, herinnert ze ons er ook aan om goed voor onszelf te zorgen.

Tijd om te stralen.

De zomer is het ideale seizoen om je van je beste, meest stralende kant te laten zien. Jij bent natuurlijk al helemaal klaar voor zon, zee en strand, maar is je huid dat ook? Zomerhitte heeft een weerslag op je huid: ze verlangt naar extra verzorging, bescherming en hydratatie. Wij geven je graag wat tips & tricks voor een stralende, frisse zomerhuid.

Natuurlijke, minerale zonverzorging.

Onze 100% natuurlijke, minerale zonverzorgingsproducten bieden de perfecte mix van bescherming, verzorging en regeneratie voor een ontspannen zomerhuid. Voor onze zonverzorging hebben wij een vijfvoudige, doeltreffende en geneeskrachtige plantencompositie ontwikkeld, die de talenten van heilzame planten optimaal combineert. De unieke samenstelling met abrikoos, cactusvijg, calendula, wondklaver en hoogwaardige oliën beschermt en versterkt het huideigen vermogen zich te beschermen in de omgang met zonlicht.

De Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30 tovert een frisse teint tevoorschijn. Tegelijkertijd beschermt de crème tegen zonkracht en voorkomt het door licht veroorzaakte huidveroudering.

Na een warme zomerdag verlangt de huid naar ontspanning en rust. De After Sun Lotion verkoelt, verfrist en voedt de huid. Bovendien activeert het haar eigen herstellend vermogen.

Het Vitaliserend Masker kalmeert, verfrist en verkoelt de door de zon gestreste huid merkbaar. Met plantaardige oliën van hoge kwaliteit uit jojoba, abrikozenpitten en tarwekiemen, helpt het de huid om de vochtbalans te herstellen.

De huid gebruikt de nacht om zich van binnenuit te vernieuwen. De Conditioner Gevoelige Huid ondersteunt dit regeneratieproces. De regenererende ampullen verzorgen de door de zon geïrriteerde huid en stimuleren haar eigen krachten.

Nog meer zomerfavorieten.

Met de Gezichtslotion versterk en reguleer je de huid – 's ochtends en 's avonds na de reiniging en ook tussendoor als je hier behoefte aan hebt. Ideaal voor wat verfrissing tijdens een warme zomerdag. De fijne spray bestaat uit een samenstelling met heilzame plantenextracten die dit gezichtswater uniek maakt en je teint een verfijnde uitstraling geeft.

De Dr. Hauschka Oogcompressen bieden effectieve verlichting voor overbelaste en vermoeide ogen - en zijn ook zeer geschikt wanneer je gevoelig bent voor rondzwevende pollen. Mooi meegenomen tijdens de vakantieperiode: het geeft een verfrissend gevoel aan de ogen tijdens lange reizen en zorgt voor een frisse uitstraling. De unieke samenstelling met natuurlijke ingrediënten zoals ogentroost, venkel, kamille en zwarte thee verfrist en kalmeert de gevoelige huid rondom de ogen.

Zon, zeewater en hoge temperaturen - genoeg redenen om je haar en hoofdhuid wat extra liefde en aandacht te geven. De Haarlotion geeft het haar glans, zorgt voor natuurlijk volume en versterkt de hoofdhuid. Ook bij een overmatige vetproductie heeft de olievrije lotion een herstellend en kalmerend effect. Hij is te gebruiken na elke wasbeurt of indien gewenst ook dagelijks om het haar in model te brengen. Tip: kan ook gebruikt worden als verstevigende spray tijdens het föhnen.

Bij hooikoorts kan het fijn zijn om wat Lippenbalsem op je neusvleugels te smeren, zodat het stuifmeel wordt tegengehouden. Bovendien bieden de hoogwaardige plantaardige wassen en waardevolle plantaardige oliën in de Lippenbalsem rijke verzorging - en verzacht en bevordert het de genezing van kleine wondjes.

Wat zijn jouw Dr. Hauschka seizoensfavorieten?

Fijne zomer!

Shop the Story

Dr. Hauschka Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30 Gekleurde Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30
ondersteunt de huideigen bescherming tegen de zon, minerale uv-filter
After Sun Lotion » verkoelend & hydraterend After Sun Lotion 150 ml
verkoelt en kalmeert activeert de huideigen vochthuishouding
Dr. Hauschka Vitaliserend Masker - verstevigend gezichtsmasker, verfijnt de gezichtshuid Vitaliserend Masker 30 ml
verstevigende, intensieve verzorging, verfijnt iedere huid
Dr. Hauschka Nacht Conditioner - ampullenkuur Conditioner Gevoelige Huid 50 x 1 ml
kalmerende ampullenkuur, vermindert rode vlekken
Dr. Hauschka Gezichtslotion, activerend, versterkend gezichtswater Gezichtslotion 100 ml
versterkt, hydrateert en vitaliseert je huid
Dr. Hauschka Oogcompressen: kalmeert vermoeide ogen Oogcompressen 10 x 5 ml
vitaliseert en verfrist de vermoeide huid rond de ogen
Haarlotion 100 ml Haarlotion 100 ml
brengt de hoofdhuid in balans, verzorgt en versterkt het haar
Dr. Hauschka Lippenbalsem: regenererende verzorging voor schrale, gebarsten lippen Lippenbalsem 4,5 ml
regenererende intensieve verzorging