• Gratis verzenden vanaf € 50,-

Me-time: tijd voor jezelf met Dr. Hauschka

Opladen & ontspannen.

Gezond en fris het nieuwe jaar in, dat is wat de meesten van ons zouden willen doen. Maar de eindsprint van december laat ook zijn sporen na, dit zie je vaak terug door een bleke en onzuivere huid. Het begin van het jaar is daarom perfect voor een intensief verzorgingsritueel van Dr. Hauschka met onze Baden & Gezichtsmaskers. Zo ben je helemaal klaar om stralend, opgeladen en ontspannen het nieuwe jaar in te gaan.

Dompel jezelf onder in bad en kom tot rust

Maak van jouw ligbad een spa. Dompel jezelf onder in heerlijk geurend water. Verwen jezelf met natuurlijke ingrediënten en kom tot jezelf. De dagelijkse hectiek blijft met de nodige me-time buiten de badkamerdeur. Heb je geen bad? Dan kun je jezelf ook verwennen met een heerlijk voetenbad. 

Een warm bad heeft een positieve invloed op ons gestel. Zowel mentaal als lichamelijk. Een warm bad helpt uiteraard om te ontspannen, maar wist je dat het ook bijdraagt aan een betere bloedsomloop en dat je zelfs calorieën verbrandt? Door de warme temperatuur ga je ook meer zweten, wat belangrijk is om afvalstoffen uit te scheiden.

Nu de dagen wat kouder zijn, helpt het Dr. Hauschka Moor Lavendel Bad om volledig te ontspannen. Onze badmelk ontvangt je met een warme geur. Ze geeft kracht, kalmeert en bereidt je voor op een goede nachtrust. De basis van deze fijn afgestemde samenstelling met extracten van paardenkastanje en paardenstaart is een moorextract dat bereid is volgens een eigen ritmisch procedé. Het biedt een omhullende bescherming, vooral in combinatie met warm water. Amandel- en avocado-olie verzorgen je huid op zachte wijze.

Vind hier al onze Badolie & Badmelk.

Een extra portie verzorging

Een klein momentje voor jezelf kan een groot effect hebben: De Dr. Hauschka gezichtsmaskers geven jouw huid een extra portie verzorging. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten brengen jouw huid in evenwicht en zorgen voor een langdurig stralende en ontspannen teint.

Verfrissend veelzijdig: het Dr. Hauschka Vitaliserend Masker.

Je voelt meteen hoe het vitaliserend masker je huid kalmeert en verfrist. Het zorgt voor een egale teint en een stevig huidgevoel van gezicht en decolleté. Ook als je huid gevoelig is voor onzuiverheden en couperose, of als je huid blootgesteld was aan felle zon, reguleert en koelt het anti aging masker. Mannen waarderen het Vitaliserend Masker als dagcrème na het scheren. En als je dit veelzijdige masker vermengt met Dr. Hauschka Gezichtsolie, heb je een dagverzorging voor de gevoelige, onzuivere huid.

Pure ontspanning: het Dr. Hauschka Kalmerend Masker.

Als je huid gevoelig is, snel irriteert en reageert op stress, biedt het Kalmerend Masker een heerlijke ontspanning. Het Gezichtsmasker brengt je huid weer in evenwicht. Het hydrateert en is ook geschikt voor couperose. Je kunt het Kalmerend Masker traditioneel aanbrengen als gezichtsmasker of als dun laagje onder je dagverzorging.

Langdurige regeneratie: het Dr. Hauschka Verstevigend Masker.

Ons Verstevigend Masker verwent je huid, die na elk gebruik merkbaar glad en verfrist aanvoelt. Bovendien zorgt het gezichtsmasker voor een langdurig herstellend effect, want het helpt je huid om op eigen kracht te regenereren en vocht op te slaan. Je kunt het Dr. Hauschka Verstevigend Masker ook dun aanbrengen onder je dagverzorging of in plaats van je dagverzorging als intensief verzorgend product tijdens een behandelingskuur van 4 tot 6 weken. Vooral de gevoelige huid rond de ogen profiteert van deze herstellende verzorging.

Een comfortabel gevoel: Dr. Hauschka Hydraterend Masker.

Intensieve bescherming en rustgevend comfort bieden – dat is de taak van het vochtinbrengend masker. Als je huid droog en gevoelig is en behoefte heeft aan regeneratie, profiteert ze van deze speciale verzorging, die meer is dan een hydraterend masker. Het Hydraterend Masker vormt immer niet alleen een beschermend laagje op je huid, maar activeert ook het huideigen vermogen om vocht op te slaan. Zo kun je je huid langdurig beschermen tegen uitdroging en belastende invloeden van buitenaf. Geschikt als klassiek gezichtsmasker of als dun laagje onder je dagverzorging.

Vind hier al onze Gezichtsmaskers.

Een reinigend ritueel

Merk je dat je huid wat onzuiverder is geworden? Dan is ons Gezichtsdampbad + Reinigend Masker de perfecte combinatie voor ultieme ontspanning en een stralende huid.  Met het Gezichtsdampbad neem je een beetje tijd voor jezelf. Je bent even helemaal bij jezelf, terwijl extracten van heilzame planten samen met warme damp opstijgen en hun werking ontplooien. Het Gezichtsdampbad van Dr. Hauschka activeert de stofwisseling van de huid, opent je poriën en laat onzuiverheden verdwijnen. Als je niet alleen in je gezicht last hebt van onzuiverheden, kun je het dampbad ook gebruiken als kompres voor decolleté en rug.

Na een heerlijk dampbad volgt het Reinigend Masker. Dit is het enige kleimasker van Dr. Hauschka dat je zelf losroert direct voor het aanbrengen.  Het masker zuivert tot diep in de poriën en absorbeert talg. Ons gezichtsmasker voor de onzuivere huid is geschikt voor elke huid en is een gezichtsmasker dat ook mannen graag gebruiken. Als je het Dr. Hauschka Reinigend Masker niet alleen met water, maar ook met een beetje Gezichtslotion vermengt, versterk je het effect.

Shop the Story

Dr. Hauschka Reinigend Masker - reinigend gezichtsmasker Reinigend Masker 90 g
voor een diepe reiniging, zuivert en verfijnt iedere huid
Dr. Hauschka Crèmemasker Rijk: intensief verzorgend gezichtsmasker voor de droge huid Hydraterend Masker 30 ml
hydrateert intensief, beschermt de droge huid
Dr. Hauschka Kalmerend Masker: gezichtsmasker, helpt het natuurlijke evenwicht van de gevoelige huid te herstellen Kalmerend Masker 30 ml
kalmerende, intensieve verzorging, verstevigt de gevoelige huid
Dr. Hauschka Verstevigend Masker Verstevigend Masker 30 ml
intensieve verzorging voor de rijpere huid, verfijnt dunne lijntjes en rimpeltjes
Dr. Hauschka Vitaliserend Masker - verstevigend gezichtsmasker, verfijnt de gezichtshuid Vitaliserend Masker 30 ml
verstevigende, intensieve verzorging, verfijnt iedere huid