Make-up van Dr. Hauschka: we hebben het assortiment verkleind.

Detox voor je beauty bag.

Of je nu elke dag make-up opdoet, of maar af en toe: bij Dr. Hauschka vind je vanaf nu alleen nog make-up-essentials die echt niet in je beauty bag mogen ontbreken. Voor individuele looks, voor elke dag.

Minder producten, meer overzicht.

Je hoeft niet meer lang te zoeken in overvolle lades naar lippenstift of mascara en hebt meer plaats in je toilettas: in het make-up-assortiment van Dr. Hauschka vind je vanaf nu alleen nog maar producten die je echt voor je dagelijkse beautyroutine nodig hebt. Onze zorgvuldig uitgekozen make-up-essentials bieden je namelijk eindeloos veel mogelijkheden. Of je nu de nadruk op je lippen of ogen wilt leggen, of juist voor een natuurlijke no-make-up-look met een egale teint gaat.

 

Deze producten verdwijnen uit het assortiment.

Sommige producten verdwijnen volledig en bij andere producten bieden we minder kleuren aan. Lip Gloss, Sheer Lipstick en Eye Shadow Trio verdwijnen helemaal uit het assortiment. En bij Liquid Eyeliner, Eye Definer, Volume Mascara, Defining Mascara, Eyeshadow, Lipstick, Lip Liner, Compact Powder en Concealer hebben we afscheid genomen van enkele kleuren. Verdwijnt jouw favoriet? In deze lijst zie je welke producten uit het assortiment gaan.

 • Liquid Eyeliner 02
 • Eye Definer 00, 03, 04, 06
 • Volume Mascara 03
 • Defining Mascara 03
 • Eyeshadow 06, 09
 • Eyeshadow Trio  01, 02, 03, 04
 • Lip Liner 02, 03, 05
 • Lipstick 05, 12, 17, 18, 21, 23, 24, 25
 • Lip Gloss 00, 01, 02, 03, 04, 05, 06
 • Sheer Lipstick 01, 02, 03, 04, 05, 06
 • Compact Powder 01, 02, 03
 • Concealer 001, 03, 04
 • Foundation 07

 

Waarom hebben we het make-up-assortiment van Dr. Hauschka verkleind?

Moet er echt nog een twintigste rode lippenstift in je beauty bag en heb je oogschaduw in alle kleuren van de regenboog nodig? Je kiest toch vaak voor de bekende basics en je favoriete kleuren, vooral voor de dagelijkse make-up en als je haast hebt 's morgens. Ook wij zijn van mening dat minder hier echt meer is. En daarom willen we geen enorm groot assortiment aanbieden, maar ons juist onderscheiden door onze kwaliteit. Al onze make-up-producten hebben de verzorgende eigenschappen van zuivere natuurlijke cosmetica. Gemaakt met jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging – met waardevolle heilzame planten en natuurlijke oliën en wassen. En met minerale pigmenten voor creatieve kleurencombinaties.

 

Gezocht en gevonden: als je favoriete producten uit het assortiment zijn.

Wordt je favoriete lippenstift niet meer verkocht? Dan vind je vast een nieuwe favoriet. Let daarbij op de kleur van je ogen: bij bruine ogen passen alle kleuren, bij blauwe ogen staat lichte lippenstift mooi en groene ogen komen het best tot hun recht met roodtinten. Mis je de Lip Gloss of de glanzende Sheer Lipstick? Breng dan eerst lippenstift aan en dep er daarna nog wat Lippenbalsem op voor een glanzende finishing touch. Sommige Eyeshadows en Eye Definers zijn ook uit het assortiment verdwenen. Combineer beide producten en je krijgt vanzelf een nieuwe kleur. Eye Definer black onder de groene Eyeshadow 04 levert bijvoorbeeld een zachte groene glans op.

 

Populaire producten in een nieuw design.

Kun je je Foundation niet meer vinden? Deze heeft vanaf nu een nieuw design, in een witte tube. Als je de nieuwe tubes in de winkel ziet, kun je meteen testen of je de juiste tint gebruikt. Breng daarvoor een dun streepje Foundation van het kaakbeen tot de hals aan. Als de kleur verdwijnt en er geen zichtbare lijn overblijft, is de tint perfect. Alle vouwdoosjes, bijvoorbeeld voor poeder en Lipstick, zijn nu ook wit. Dit ziet er niet alleen modern en aantrekkelijk uit, maar is ook beter voor het milieu omdat we inkt besparen.

 

Nieuwe producten, veel mogelijkheden.

In het veranderde make-up-assortiment van Dr. Hauschka is ook plaats voor wat nieuws: de populaire Illuminating Fluid, die eerst alleen als limited edition verkrijgbaar was, is vanaf nu in het vaste assortiment opgenomen. Daarmee breng je stralende accenten of een subtiele glow op je gezicht of lichaam aan. En helemaal nieuw in het assortiment is de Eyebrow Definer, die in twee tinten verkrijgbaar is.

 

Shop the Story