Van de experts voor natuurlijke cosmetica

Make-up by Dr. Hauschka.

Mooi voor jou, goed voor de planeet: onze make-up is puur natuur. Met heilzame planten en de beste grondstoffen, waar mogelijk biologisch geteeld. Onze beauty-essentials zijn kleur en verzorging in één: lichte texturen zijn zacht voor de huid en natuurlijke minerale pigmenten benadrukken je schoonheid. Voor individuele looks, voor elke dag.

 

 

 

Make-up en verzorging in één.

Gemaakt met jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging – met waardevolle heilzame planten en natuurlijke oliën en wassen. Onze make-up biedt net als alle andere producten van Dr. Hauschka de verzorgende eigenschappen van zuivere natuurlijke cosmetica.

Met Foundation, Concealer en poeder camoufleer je rode vlekjes en onzuiverheden en krijgt je huid een egale teint. En wordt ze tegelijk verzorgd. Onze poeder verzorgt bijvoorbeeld met extracten van wondklaver en toverhazelaar - zelfs voor de droge en gevoelige huid. Eyeshadow, Mascara en Eyebrow Definer omlijsten de ogen en laten ze nog meer spreken. Onze Mascara bevat extracten van ogentroost en andere heilzame planten met een kalmerende werking. En ook bij onze Lipsticks worden rijke kleuren met rijke verzorging gecombineerd, met name met jojoba- en amandelolie, rozen- en bijenwas.

 

Meer dan minerale make-up: 100% gecertificeerde natuurlijke cosmetica.

Onze make-up is 100% gecertificeerde natuurlijke cosmetica uit de beste grondstoffen, waar mogelijk biologisch geteeld. Oliën en wassen beschermen de huid, heilzame planten verzorgen en minerale pigmenten zorgen voor natuurlijke kleuren. Met bestanddelen uit eerlijke handel en verantwoorde productie.

Sinds de oprichting van Dr. Hauschka Cosmetica in 1967 doen wij een beroep op de natuur. Voor onze formules gebruiken we zo'n 500 verschillende natuurlijke grondstoffen. Meer dan 80% van onze plantaardige grondstoffen is biologisch geteeld. En het is de bedoeling dat dit percentage nog stijgt en dat wij steeds meer samenwerken met landbouwbedrijven met Demeter-keurmerk. Onze cosmetica bevat 0% minerale oliën, siliconen, PEG en synthetische conserveringsmiddelen. Glycerine en vetten winnen we alleen uit planten. Onze make-upproducten zijn natuurlijk door NATRUE gecertificeerd, net als onze producten voor gezichts- en lichaamsverzorging.

 

 

Wat Dr. Hauschka make-up zo bijzonder maakt.

 

Dr. Hauschka Make-up Bestseller
Dr. Hauschka Lipstick 02 mandevilla 
Lipstick
 • intensieve kleur, zachte glans
 • verzorgt de lippen
 • met minerale pigmenten
 • natuurlijke lipstick in 10 kleuren
Inhoud 4,1 g
€ 23,00
Dr. Hauschka Volume Mascara 01 black - zwarte volumemascara
Volume Mascara
 • voor gevoelige ogen
 • verzorgt de fijne wimperharen
 • door oogartsen getest
 • twee kleuren
Inhoud 8 ml
€ 24,00
Dr. Hauschka Iluminating Fluid - Liquid highlighter
Illuminating Fluid
 • Liquid highlighter
 • geeft je een stralende gloed
 • verzorgt de huid
Inhoud 30 ml
€ 31,50
Dr. Hauschka oogpotlood - Eye Definer
Eye Definer
 • zacht eyeliner potlood met applicator
 • voor strakke lijnen en vloeiende overgangen
 • verzorgt de huid rond je ogen
 • in drie natuurlijke kleuren
Inhoud 1,05 g
€ 16,50
Dr. Hauschka make-up Concealer natuurlijke cosmetica
Concealer
 • betere dekking
 • precies aan te brengen
 • ideaal voor kleinere correcties
 • in twee natuurlijke kleuren
Inhoud 2,5 ml
€ 18,50

Op PETA-lijst

 

 

Verzorgend

 

 

100% gecertificeerde natuurlijke cosmetica

 

 

Duurzame partnerschappen

 

 

 

Individuele schoonheid en een natuurlijke glow voor elke dag.

Of je nu elke dag make-up opdoet, of maar af en toe: bij ons vind je make-up-essentials die je individuele schoonheid naar voren brengen en je laten stralen. Minerale pigmenten versmelten optisch met je teint zonder je eigen huidskleur te bedekken.

Wil je accenten aanbrengen? Met onze Lipsticks, Eyeshadows of Blushes met veel pigment ga je voor kleur – modern en moedig. En ook jij kunt een mooi kleurtje krijgen, als je wilt. Highlighter en Illuminating Fluid zorgen voor een natuurlijke, stralende gloed – geheel naar wens als poeder of als crème. En hiermee kun je ook doelgericht accenten aanbrengen of je teint meteen meer glans geven.

 

Verantwoordelijkheid zit in onze aard.

Elke aankoop heeft gevolgen voor de wereld waarin we leven. Wij staan voor eerlijke handelsbetrekkingen die worden gekenmerkt door wederzijds vertrouwen. Onze partners verbouwen veelal biologisch en de samenwerking met hen is daarom gestoeld op continuïteit van de relatie. Bijvoorbeeld met onze partners voor amandelen en olijven in Spanje, voor wolwas in Argentinië en voor macadamianoten in Kenia.

Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk dat onze producten op een verantwoorde en natuurvriendelijke manier worden geproduceerd. En dat betekent natuurlijk ook dat we vanaf de allereerste Rozencrème tot het nieuwste product voor Dr. Hauschka Cosmetica geen dierproeven uitvoeren. Niet door ons zelf, maar ook niet in opdracht van ons. Alle cosmeticaproducten van Dr. Hauschka staan daarom op de PETA-lijst 'Cosmetica zonder dierproeven'.

Ontdek onze make-up

 

 

 

 

Onze belofte

Laatst bekeken