Verzorgingsconcept

Gezichtsverzorging voor mannen?

Mannenhuid? Wij maken geen onderscheid. Gezichtsverzorging speciaal voor mannen is dan ook niet bij ons te vinden. Dr. Hauschka kijkt naar de mens als geheel, ongeacht genderidentiteit. Voor ons zijn huidbeelden belangrijker dan lichamelijke kenmerken, en zo is het altijd al geweest. Daarmee zijn we pioniers op het gebied van genderneutrale huidverzorging – en dat al sinds 1967.

Mooi zoals je bent.

Vrouwen mogen geen rimpels hebben? En mannen geen gevoelige huid? We vinden het niet belangrijk of je aan de traditionele beautynormen voldoet. Willen dat je goed in je vel zit. Want iemand die gezond is en zich goed voelt, straalt dat ook uit. Dat is hoe wij schoonheid zien.

 

Hebben mannen überhaupt gezichtsverzorging nodig?
En als dat zo is, waarom hebben we dan geen gezichtsverzorgingslijn speciaal voor mannen?

Veel mannen reinigen hun gezicht 's ochtends alleen met water. Is dat voldoende of hebben mannen ook een gezichtsverzorgingsroutine nodig? Ons antwoord: ja, ook mannen hebben gezichtsverzorging nodig. Maar dat heeft niets te maken met het geslacht. Want wij zien de mens in zijn geheel, welke genderidentiteit iemand ook heeft. Wat wij ontdekt hebben: huid is huid. Onze verzorgingsproducten zijn daarom gebaseerd op huidbeelden. Dit is de reden waarom wij bewust geen extra gezichtsverzorging voor mannen hebben, zoals veel andere merken dat wel hebben.

 

Huidbeelden in plaats van huidtypen.

Elk mens is uniek. Je huid en jij als persoon zijn niet in één hokje te plaatsen. Daarom gebruiken wij ook het woord huidbeelden in plaats van huidtypen. Want huidbeelden kunnen veranderen, afhankelijk van het seizoen, het moment van de dag, de plek en de levensfase. Bij iedereen.

 

In plaats van gezichtsverzorging voor mannen, gezichtsverzorging voor je huidbeeld.

Net als bij vrouwen, verstoppen invloeden van buitenaf ook de poriën bij mannen. Een onzuivere huid heeft speciale verzorging nodig om haar weer in balans te brengen. De droge huid heeft bescherming en vocht nodig, de gemengde huid egaliserende verzorging. En ook de veeleisende huid van mannen knapt op van de regenererende verzorging. Dr. Hauschka ontwikkelt verzorgingsplannen voor je individuele huidbeeld. Welk huidbeeld je hebt en welk verzorgingsplan daarbij past, ontdek je met onze online huidtest.

 

Shop the Story

Dr. Hauschka Gezichtslotion, activerend, versterkend gezichtswater Gezichtslotion 100 ml
versterkt, hydrateert en vitaliseert je huid
Dr. Hauschka Reinigingscrème, stimulerende gezichtsreiniging voor elk huidbeeld Reinigingscrème 50 ml
verfijnt, vitaliseert en reinigt diep
Dr. Hauschka Gezichtslotion Speciaal, regulerend gezichtswater Gezichtslotion Speciaal 100 ml
verstevigt en kalmeert de vette, onzuivere huid en brengt haar in balans