Effectief en essentieel
Dr. Hauschka Regeneratie

Je staat midden in het leven. Je weet wat er echt toedoet. Je geniet met volle teugen van het leven en blijft steeds trouw aan jezelf. En je bent je ervan bewust dat je huid andere behoeftes heeft dan enkele jaren geleden. Elke huid wordt op den duur droger, dunner en minder elastisch. Ze heeft meer bescherming nodig en de eerste rimpels dienen zich aan. Dat komt doordat de stofwisseling van de huid vertraagt. Dr. Hauschka weet waarom en geeft de huid met de regenererende verzorging precies wat ze nodig heeft – en waar ze van opknapt.

 

Optimale verzorging voor de rijpe huid vanaf 40, 50, 60 of 70 jaar

Maar niet elke rijpe huid is hetzelfde. Daarom bieden we met de lijnen Regeneratie en Regeneratie Intensief verschillende recepturen en werkwijzen aan. Ze geven de rijpere huid precies waar ze behoefte aan heeft en helpen de huid haar verschillende levensfasen door. De twee lijnen, Regeneratie en Regeneratie Intensief, hebben verschillende verzorgingsconcepten voor de huid die steeds rijper wordt.

  • De vitaliserende gezichtscrèmes uit de regeneratielijn van Dr. Hauschka zijn ontwikkeld voor de veeleisender wordende huid vanaf 40 jaar en ondersteunen de huid om actief te blijven. Als de eerste lijntjes en rimpels zich al aandienen als je 35 bent of juist pas verschijnen als je 45 bent, kun je je huid behandelen met de impulsrijke recepturen voor een stevigere, gladdere huid.
  • Wordt je huid steeds droger en gevoeliger, dan bieden de producten uit de Regeneratie Intensief-lijn van Dr. Hauschka intensieve verzorging en bescherming. De veerkracht van de huid wordt ondersteund en de huidbarrière wordt verstevigd. De huid heeft soms al behoefte aan deze zeer rijke producten als je 50 bent. De minder veeleisende huid heeft pas als je 60 bent meer bescherming nodig.

 

We spreken niet van anti-aging

Huidveroudering is een natuurlijk proces. Dat kan niet worden gestopt of zelfs ongedaan worden gemaakt. Daarom spreken we niet van anti-agingcosmetica. En daarom willen we met onze regeneratielijnen geen rimpels bestrijden, maar de authentieke uitstraling van de huid accentueren. Het gaat er tenslotte niet om er steeds jonger uit te zien. Het gaat erom er steeds beter uit te zien. Wat je leeftijd ook is.

 

Alle producten uit de Dr. Hauschka Regeneratielijn voor gezicht en lichaam

 

Laatst bekeken
Meer informatie