Verzorgingsconcept

Veeleisende huid? Geen wonder.

Nee, we beloven geen wonderen. En al helemaal niet tegen rimpels. Waarom zouden we? We willen je veeleisende huid weer doen stralen - daarbij spelen rimpels geen rol. Je kent je huid het best. En wij ontwikkelen verzorgingsproducten die op je individuele behoeften is afgestemd. Dat beloven we graag.

Wat betekent hier veeleisend?

In de loop der jaren wordt je huid dunner en gevoeliger. Er ontstaan rimpels. De cellen worden minder snel vernieuwd en dat merk je aan het feit dat kleine wonden langzamer helen. De huid kan ook moeilijker weerstand en bescherming bieden. Daarom is ze sneller geïrriteerd, bijvoorbeeld door zonlicht of cosmetica. Bij het kiezen van verzorgingsproducten mag je gerust wat veeleisender zijn – je huid is dat ten slotte ook.

 

Anti-aging? Niet bij ons.

We kunnen de tijd niet terugdraaien – en willen dat ook helemaal niet. We spreken liever van de best mogelijke huid, op elke leeftijd. De rijpe huid heeft afhankelijk van het moment van de dag, het seizoen of de gevoeligheid andere behoeften. De huid heeft soms behoefte aan vitaliserende impulsen en soms aan rijke verzorging die de stevigheid ondersteunt. En soms is een vloeibare dagcrème precies wat ze nodig heeft.

 

Twee schoonheden.

Elisabeth Sigmund, onze mede-oprichtster, heeft ooit gezegd: 'De mens heeft twee soorten schoonheden nodig, schoonheid vanbinnen en schoonheid vanbuiten. ' Ze horen bij elkaar. Daarom respecteren onze verzorgingsproducten je innerlijke ontwikkeling en laten dit naar buiten uitstralen.

 

Steeds beter.

Wie wil er met 50 nog uitzien als 20? We hebben veel voor elkaar gekregen en veel meegemaakt. We zijn in rustiger, ander vaarwater terechtgekomen. Waarom moeten we dat verstoppen? We willen laten zien hoe mooi we zijn. Het gaat er niet om er steeds jonger uit te zien. Het gaat erom er steeds beter uit te zien.

 

Ons team om aan de hoogste eisen te voldoen.

De belangrijkste medewerkers in onze cosmetica zijn de heilzame planten. In onze regenerende verzorging is de rode klaver een van de beste medewerkers. Hij kent het geheim van vernieuwing en geeft je huid vitale impulsen. Aan zijn zijde staat bryophyllum,die de huid laat zien hoe ze vocht vasthoudt. De sleedoorn is een meester in het behouden van vitaliteit en de amandel maakt glad en maakt je huid heerlijk soepel. Samen het beste team voor je veeleisende huid.

 

Shop the Story

Dr. Hauschka Regeneratie Oogcrème: verfijnt, verzorgt en vervaagt rimpels en lijntjes voor de rijpere huid Regeneratie Oogcrème 15 ml
verfijnt dunne lijntjes en rimpeltjes
Regeneratie Olie Intensief Dr. Hauschka: Beschermt de huid en verhoogt de weerstand Regeneratie Olie Intensief 20 ml
verstevigende dagverzorging, heeft een veerkrachtig effect, versterkt de huidbarrière
Dr. Hauschka Regeneration Dagcrème Egaliserend: gladmakende gezichtsverzorging met minerale pigmenten, voor een egalere teint Regeneratie Dagcrème Egaliserend met pigmenten
gladmakende gezichtsverzorging met minerale pigmenten, voor een egalere teint
Dr. Hauschka Regeneratie Dagcrème: gezichtscrème voor een zichtbaar gladde huid Regeneratie Dagcrème 40 ml
versterkt, verstevigt en verfijnt dunne lijntjes en rimpeltjes