Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte.

In onze wekelijkse nieuwsbrief inspireren we je graag over innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ook blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en aantrekkelijke acties. Extra leuk: schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een 30ml Reinigingsmelk cadeau bij je eerste aankoop in onze webshop.


Ja! Schrijf mij in

Dr. Hauschka Therapeuten

Kom tot rust.

Tijdens een behandeling raken we je niet alleen met zachte handen aan, maar ook met fijne penselen. Een Dr. Hauschka Therapeut laat je kennismaken met de waarde van Diepe Ontspanning en werkzame impulsen, afgestemd op jouw huidbeeld en onze verzorgende producten.

Boek nu

Magazine

Goedemorgen, zonneschijn.

Warme zonnestralen op je gezicht. Sprankelend in het licht. Zodra de zon de wereld uit haar winterslaap haalt, worden de dagen langer. Als we ons klaarwakker en springlevend voelen, klaar voor al het nieuwe dat komt. We genieten van de zon, maar we weten ook dat te veel zon onze huid kan beschadigen. De juiste zonverzorging laat ons genieten van het licht, gezond en zorgeloos - kijk je mee?


Meer weergeven

Pioniers op het gebied van natuurlijke cosmetica.

Natuurlijke cosmetica is een trend
Bij ons al sinds 1967. Maar Dr. Hauschka is veel meer dan cosmetica – het is een ode aan onze aarde: de geselecteerde heilzame planten uit biologische teelt zijn niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen? Hebben we niet. Siliconen, PEG en minerale oliën? Komen er bij ons niet in. Dr. Hauschka Cosmetica bevat uitsluitend het beste dat de natuur te bieden heeft voor jouw huid en is sinds het begin al dierproefvrij. Onze producten zijn 100% natuurzuiver en gecertificeerd volgens het strenge internationale NATRUE-keurmerk. Clean beauty is voor ons immers geen trend, maar een traditie.


Meer weergeven

Dr. Hauschka natuurlijke cosmetica