Verras je geliefden of jezelf

Feestelijke cadeaus, duurzaam én 100% natuurlijk.

De feestdagen staan voor de deur. Tijd om even extra stil te staan bij de mensen om je heen en na te denken waar je hen mee kan verrassen. Of jezelf!

Wil jij jouw dierbaren een écht mooi cadeau geven met het allerbeste dat de natuur te bieden heeft? Een cadeau dat niet alleen goed is voor hen, maar ook voor het welzijn van onze planeet en wordt geproduceerd via de biodynamische landbouw? Ontdek dan nu onze 100% natuurlijke cadeaus. Speciaal voor jou hebben wij de mooiste verzorgingsproducten geselecteerd.

Dr. Hauschka Baden.

Dr. Hauschka biedt heerlijk geurende baden aan in een feestelijke verpakking, met ieder een eigen functie.

Het Moor Lavendelbad kalmeert, verzorgt en brengt ontspanning. Heerlijk om te gebruiken na een lange werkdag. Het Rozen Bad versterkt, regenereert en harmoniseert lichaam en geest. Dit bad is ook geschikt voor baby’s. Het Salie Bad verwarmt en verfrist en werkt deodoriserend. Dit bad is perfect om te nemen na lichamelijke inspanning, zoals sport of een koude herfstwandeling. 

Cadeausets.

Ben je op zoek naar een klein maar fijn cadeau voor in je Sinterklaas surprise of voor onder de Kerstboom? Of wil je de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka zelf leren kennen? Met onze geschenk- en cosmeticasets zit je altijd goed.

Cadeaus voor iedereen.

Mannenhuid? Vrouwenhuid? Wij maken geen onderscheid. Dr. Hauschka kijkt naar de mens als geheel, ongeacht gender. Voor ons zijn huidbeelden belangrijker dan lichamelijke kenmerken, en zo is het altijd al geweest. Voor mannen is het echter altijd lastiger om een cadeau te vinden. We helpen je daarom graag op weg!

Favorieten van de man.

Wil jij een sportieve man een cadeautje geven? De Bodyolie Berken Arnica is een fijne ondersteuning voor het verhelpen van spierpijn én het voorkomen ervan.

De Kweepeercrème behoort tot de favoriet van veel mannen. Deze natuurlijke dagcrème is geschikt voor een normaal huidbeeld, gemakkelijk over de huid te verdelen, trekt snel in en ruikt lekker fris.

Met de Reinigingsmelk geef je twee cadeaus in één, want dit product kun je ook als scheercrème gebruiken. Daarnaast is de Reinigingsmelk een basisverzorgingsproduct en zowel 's morgens als 's avonds aan te raden voor de zachte reiniging van je gezicht.

Favorieten van de vrouw.

Voor de vrouw is het een stuk minder ingewikkeld om een passend geschenk te vinden. Van gezichtsmaskers tot Bodyolie: voor iedere vrouw is er een heerlijk 100% natuurlijk cadeau te vinden in onze webshop.

Make-up cadeaus.

Met de make-uplijn van Dr. Hauschka kun je laten zien wie je bent, en laat jij je innerlijke en uiterlijke schoonheid stralen. Ontdek zelf hoe onze natuurlijke make-up een persoonlijkheid benadrukt, in plaats van verhult. Wat dacht je van onze Blush als cadeau, de sprankelende Illuminating Fluid of Highlighter?

Cadeaus voor de allerkleinsten.

Ben je op zoek naar een cadeautje voor de allerkleinsten? Ontdek hier geschikte producten.

Shop the Story

Dr. Hauschka Reinigingsmelk: milde reiniging, verwijdert make-up en verzorgt de huid Reinigingsmelk 145 ml
zachte verzorging, make-up remover
Dr. Hauschka Bodyolie Berken Arnica: vitaliserende berken-arnica-olie Bodyolie Berken Arnica 75 ml
biedt ondersteuning vóór, tijdens en na het sporten