Feestelijke make-up

Feestelijke make-uplooks.

Bijzondere dagen vragen om bijzondere make-up. Ter gelegenheid van de modeshow ETERNITY by William Fan hebben we voor jou vijf feestelijke make-uplooks gecreëerd.

Look 1: Golden Glow.

Met glanzende lippen en glitters op de ogen gaan we het nieuwe jaar in. Met minerale pigmenten zorgt Dr. Hauschka voor intense kleuren, en de make-up voelt ook nog eens heerlijk zacht aan op de huid.

Belangrijkste product van de look: Eyeshadow 08 golden topaz.
Andere producten: Illuminating Fluid.

Look 2: Blue Eye Rebel.

Eye Definer in stralend blauw met minerale pigmenten en heilzame plantenextracten. Fijn en zacht, met een punt aan de ene kant om het potlood precies aan te brengen en een applicator aan de andere kant om lijntjes te vervagen.

Belangrijkste product van de look: Eye Definer 03 blue.
Andere producten: Eye Shadow Trio 01 saphireBrow & Lash Gel.

Look 3: Glinsterend.

Het winterse Eye Shadow Trio zorgt met de feestdagen voor een wow-effect. Samenstelling met minerale pigmenten en heilzame plantenextracten, vooral van zwarte thee en zijde, verzorgt de gevoelige huid rond de ogen.

Belangrijkste product van de look: Eye Shadow Trio 01 saphire.

Look 4: Diamond Eyes.

Breng Liquid Eyeliner voor een bijzonder effect in de binnenste ooghoek aan. Met het extra fijne penseeltje kun je een dunne lijn trekken. De heilzame plantenextracten, die kenmerkend zijn voor al onze natuurlijke cosmeticaproducten, verzorgen de gevoelige huid rond je ogen. Zo is Liquid Eyeliner ook heel geschikt voor mensen die contactlenzen dragen.

Belangrijkste product van de look: Liquid Eyeliner.
Andere producten: Eyeshadow 08 golden topazIlluminating Fluid.

Look 5: Kom Stralend voor de Dag.

Onze Illuminating Fluid geeft je een individuele gloed: van heel natuurlijk tot intens stralend. De verpakking van de limited edition werd ontworpen door juwelenontwerpster Saskia Diez.

Belangrijkste product van de look: Illuminating Fluid.
Andere producten: Eyeshadow 08 golden topaz.

Shop the Story