Dagelijkse basisverzorging voor ’s morgens
In drie stappen verzorgd en klaar voor de dag.

Wens je je huid eigenlijk ‘goedemorgen’? Ondersteun je haar bij de overgang van haar nachtelijke taken naar de uitdagingen van de dag? Het is de moeite waard. Je huid knapt op van je aandacht en ontspant daardoor zichtbaar. Onze basisverzorging in drie stappen is daarbij dag en nacht aan je zijde.

Basisverzorging betekent: verzorging voor elke dag, voor zomer en winter, voor alle levensfasen. De Dr. Hauschka basisverzorging geeft je de ruimte om je eigen verzorgingsritueel te ontwikkelen. Zo zit je goed in je vel en kom je weer in balans. Drie stappen: reinigen, versterken en verzorgen of vitaliseren, lopen daarbij als een rode draad door onze dag- en nachtverzorging.

Maar jij bent het belangrijkst: want hoe bewuster en enthousiaster jij deze stappen toepast, hoe meer effect ze zullen hebben.

 

 

Stap 2 van de basisverzorging: versterken en activeren.

Je huid is nu optimaal voorbereid om versterkende impulsen te ontvangen. Daar is ons gezichtswater voor gemaakt. In elke Dr. Hauschka lotion zit een specifieke samenstelling van extracten uit heilzame planten. Spray op je gezicht, druk in en geniet.

 

Stap 3 van de basisverzorging: verzorgen en beschermen.

En nu: een (dag)crème of olie. Afhankelijk van waar je behoefte aan hebt, kun je uit verschillende dagverzorgingsproducten kiezen. Voor de huid met speciale behoeften heeft Dr. Hauschka eigen lijnen ontwikkeld: Dr. Hauschka Regeneratie voor de rijpere huid en onze specialistische verzorging, Dr. Hauschka MED, voor de neurodermitische huid.

Op dit punt vindt u daadwerkelijk een geschikte video. Helaas kunnen we je dit alleen laten zien als je de marketingcookies voor deze website accepteert. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid Herziening Toestemming

 

Vind de verzorging die bij jou past.

Weet je niet welke producten bij jou en jouw huidbeeld passen? Dan helpt onze online skincare-test je verder. Bij Advies kun je meer informatie en antwoorden op je vragen vinden.

 

Mooie finale: onze make-up is decoratief maar ook verzorgend.

Misschien wil je je ochtendroutine wel uitbreiden met een vierde stap? En je mooie verzorgde huid echt laten stralen? De make-up van Dr. Hauschka sluit naadloos aan op de drie stappen van de basisverzorging en bevat ook waardevolle extracten uit heilzame planten, oliën en wassen. Wij vinden namelijk dat schoonheid vanbinnen en vanbuiten bij elkaar horen en dat bijvoorbeeld een felrode lippenstift je lippen niet alleen moet accentueren, maar ook moet verzorgen. Make-up van Dr. Hauschka is decoratief, maar ook verzorgend. En net als al onze andere producten gecertificeerd als natuurlijke cosmetica.

 

Tips voor nog meer schoonheid overdag.

  • Dr. Hauschka behandelingen: de kunst van aanraking.
    Heb je jezelf al eens getrakteerd op een Dr. Hauschka behandeling? Door ons geschoolde schoonheidsspecialisten nemen je mee in de wereld van onze verzorging. Een klassieke behandeling begint met een voetenbad, stimuleert je huid met zachte strijkbewegingen, reinigt en verzorgt haar intensief en eindigt met een allesomvattend gevoel van ontspanning. 

  • Onze intensieve verzorging: effectieve aanvulling op de basisverzorging.
    Soms heeft je huid meer nodig dan gewone basisverzorging alleen. Steeds als ze behoefte heeft aan meer verzorging, helpen onze gezichtsmaskers en kuren haar weer in balans te komen. Kies uit producten voor verschillende huidbeelden en levensfasen. 

  • Basisverzorging voor het lichaam: maakt de verzorging compleet.
    Je kunt je dagelijkse verzorgingsritueel met Dr. Hauschka uitbreiden tot in je vingertoppen en de puntjes van je tenen. Want de gezichts- en lichaamsverzorging sluiten perfect op elkaar aan. Verzorgingsrituelen verbinden hoofd en lichaam met elkaar.

 

 

Stap 1 van de basisverzorging: reinigen.

In elke verzorgingsroutine moet reinigen altijd de eerste stap zijn. Want je huid heeft ’s nachts hard gewerkt en haalt diep adem als je ‘s morgens de afvalstoffen van de nacht wegveegt. Een goede gezichtsreiniging doet dit zonder de hydrolipidenmantel van de huid aan te tasten.

Meer informatie