Dagelijkse basisverzorging voor ’s avonds
Een nachtverzorging die je huid vrij laat ademen.

Je gezichtsverzorging in de ochtend en avond verschilt als dag en nacht, want je huid heeft dan hele andere behoeften: overdag wordt de huid gevoed en tegen invloeden van buitenaf beschermd, ’s nachts moet ze vooral vrij kunnen ademen. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar?

Voor de nachtverzorging van Dr. Hauschka worden alleen vitaliserende impulsen en lichte texturen gebruikt. Zo doet je huid ’s nachts wat ze moet doen. Terwijl jij slaapt, is je huid actief: ze voert ongewenste afvalstoffen af en regenereert op eigen kracht, elke nacht weer. Daarvoor moet ze open zijn en vrij kunnen ademen. Met onze heerlijk geurende basisproducten voor de nacht en aanvullende kuren ondersteun je haar daarbij. Je huid is je dankbaar, want ze komt weer in een gezond evenwicht en ziet er de volgende morgen weer stralend en fris uit.

 

 

Stap 2 van de nachtverzorging: versterken.

Na de reiniging is je huid klaar voor de tweede stap van de nachtverzorging. Ze geniet nu van verfrissende en versterkende impulsen, want ze heeft ’s nachts het één en ander te doen. Hiervoor kun je onze Gezichtslotion gebruiken. Je sprayt het gezichtswater rechtstreeks op de huid en drukt het met de handen zacht in, een wattenschijfje heb je niet nodig. Ook dat maakt Dr. Hauschka bijzonder.

 

Stap 3 van de nachtverzorging: vitaliseren.

Tijdens de derde stap stimuleer je het zelfherstellend vermogen van je huid. Met een Nacht Serum naar keuze geef je haar een vitaliserende boost voor haar nachtdienst. Nu kun je lekker gaan slapen en je huid haar werk laten doen.

Op dit punt vindt u daadwerkelijk een geschikte video. Helaas kunnen we je dit alleen laten zien als je de marketingcookies voor deze website accepteert. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid Herziening Toestemming

 

Aanvulling op je dagelijkse nachtverzorging: waarom gun je je huid niet eens een weldadige kuur?

Wat verwacht je zelf van een kuur? Een momentje voor jezelf, herstel en nieuwe impulsen? Dat is precies wat onze huidkuren bieden. Ze ondersteunen je huid als geheel, voor een langdurig resultaat. Elke kuur van Dr. Hauschka geeft andere impulsen gedurende 28 dagen. Dat is precies de tijd die huidcellen nodig hebben om te vernieuwen.

 

Tips voor een goede nachtverzorging.

  • Stap over op de nachtverzorging van Dr. Hauschka: geef jezelf en je huid tijd om te wennen.
    Als je eerst een nachtcrème hebt gebruikt, moet je misschien even wennen aan de nachtverzorging met een licht serum. Als je overstapt, kun je eerst een initiële achteruitgang in de vorm van een trekkerig gevoel ervaren. Dat is heel normaal. Je huid moet namelijk weer leren zichzelf te herstellen. Je kunt ’s avonds een verzorgend gezichtsmasker aanbrengen (en het voor het slapengaan eraf halen) en je huid daarna verwennen met ons Nacht Serum. Zo help je haar om haar natuurlijke balans terug te vinden. 

  • Lichaam en geest verbinden: vind je wellnessritueel voor de avond.
    Met de nachtverzorging van Dr. Hauschka is je gezicht optimaal verzorgd. Maar je bent veel meer dan je gezicht. Je hele lichaam geniet van aandacht en verzorging en je geest van de ontspanning die het daardoor vindt. Een bodyolie beschermt en voelt prettig aan. Een voetenbad helpt je ’s avonds nieuwe energie te krijgen en weer tot jezelf te komen. En als je vanbinnen ontspannen bent, straal je dat ook naar buiten toe uit. 

  • Nu is het perfecte moment: nog wat beauty voor het slapengaan.
    Maar wie zegt dat schoonheid alleen iets is voor overdag? ’s Avonds is een perfect moment om alles onder handen te nemen. De Dr. Hauschka Acute Lipverzorging verzorgt je lippen intensief terwijl je slaapt. De Nageloliestift verzorgt de nagels en nagelriemen – als een manicure voor ’s nachts. En de Voetcrème is een weldaad en intensieve verzorging voor iedereen die overdag veel op de been was.

 

 

Stap 1 van de nachtverzorging: reinigen.

Het is heel belangrijk dat je je gezicht ’s avonds reinigt om haar op de regeneratie van de nacht voor te bereiden. Zo wordt je huid ontdaan van vuildeeltjes, zweet, talg, make-up of zonbescherming. Onze producten reinigen mild en grondig – zonder de hydrolipidenmantel van de huid aan te tasten.

Laatst bekeken
Meer informatie