Prijzen en awards

Kwaliteit wordt gewaardeerd

Het assortiment van Dr. Hauschka Cosmetica draagt het NATRUE-label voor natuurlijke en biologische cosmetica. De kwaliteit van Dr. Hauschka Cosmetica overtuigt ook in onafhankelijke testen.

 

 

DUITSLAND 2018

testrapport van Öko-Test:

zeer goed voor Dr. Hauschka Lipstick 03 "De meeste conventionele lippenstiften zijn op basis van paraffine, m.a.w. vetten vervaardigd van aardolie. Wilt u het risico van een belasting met potentieel kankerverwekkende stoffen uitsluiten? Dan gebruikt u beter natuurlijke cosmetica." schrijft ÖKO-TEST.

ONTDEK NU DE LIPSTICK 03

ZWITSERLAND 2018

Annabelle: Prix de Beauté 2018

De redactie van Annabelle schrijft: "Voorbij met droge, gebarsten handen: de rijke oliën en wassen van de balsem verzorgen en beschermen de huid intensief.” Olivia Goricanec, beauty-redactrice van Annabelle schrijft verder: “Een heerlijke textuur die mijn handen intensief verzorgt en glad doet aanvoelen, met een handige pompflacon die prettig in de hand ligt."

ONTDEK NU DE REGENARATIE HANDCREME

DUITSLAND 2017

testrapport van Öko-Test:

zeer goed voor de Dr. Hauschka Lippenverzorgingsstift "... vooral bij lippenbalsem, die deels wordt ingeslikt, is het van groot belang dat de fabrikant op zuivere grondstoffen let" schrijft Öko- Test en bevestigt met het testresultaat dat de Dr. Hauschka Lippenverzorgingsstift geen paraffine en geen op aardolie gebaseerde ingrediënten bevat. Daarom is het testresultaat: ‘zeer goed’.

ONTDEK NU DE LIPPENVERZORGINGSSTIFT

DUITSLAND 2017

testrapport van Öko-Test:

zeer goed voor de Dr. Hauschka Bodycrème Rozen De Dr. Hauschka Bodycrème Rozen kreeg de onderscheiding ‘zeer goed’ voor zijn ingrediënten en in het bijzonder voor de eerlijke voorwaarden waaronder het product wordt geproduceerd.

ONTDEK NU DE BODYCREME ROZEN

 

ESTLAND 2017

Magazine Anne & Stiil: Biologische producten: Colour Correcting Powder, make-up producten: Lip Line Definer 

 

DUITSLAND 2017

Öko-Test testverslag: Voetcrème beoordeeld als zeer goed.

„Regelmatige voetmassages zijn niet alleen aangenaam, ze bevorderen ook de bloedcirculatie, zorgen ervoor dat de voeten beter van voedingsstoffen worden voorzien, werken spierontspannend en kunnen pijn verlichten“, zegt ÖKO-TEST.

ONTDEK NU DE VOETCRÈME

DUITSLAND 2017

Öko-Test testverslag: ‘zeer goed‘ voor de Foundation

“Natuurlijke cosmetica overtuigt – opnieuw.“

ONTDEK NU DE FOUNDATION

DUITSLAND 2017

Stiftung Warentest: zeer goede lippenverzorging

De Lippenbalsem van Dr. Hauschka wordt door de Stiftung Warentest aanbevolen.

Wij adviseren om voor de lippen principieel gecertificeerde natuurlijke cosmetica te gebruiken ...", is de conclusie na een test van 35 lippenverzorgingsproducten. De producten werden onderzocht op kritische oliecomponenten.

ONTDEK NU DE LIPPENBALSEM

DUITSLAND 2017

Vivaness: Best New Product Awards

De Colour Correcting Powder van Dr. Hauschka heeft gewonnen! 

Deze poeder werd door de bezoekers van de vakbeurs Vivaness verkozen tot Best New Product op het gebied van decoratieve cosmetica. De elfde Vivaness, internationale vakbeurs voor natuurlijke cosmetica in Neurenberg, werd van 15 tot 18 februari 2017 gehouden.

ONTDEK NU DE COLOUR CORRECTING POWDER

DUITSLAND 2017

Stichting Reformhaus Fachakademie: reformartikel van het jaar

De jury verkoos het Hydraterend Masker tot natuurlijk cosmetisch product van het jaar 2017, omdat het de droge, gevoelige en belaste huid – vooral tijdens de koudere maanden – optimaal beschermt.

ONTDEK NU HET HYDRATEREND MASKER

FRANKRIJK 2017

L´Observatoire des Cosmétiques

L'Observatoire des Cosmétiques is een onafhankelijke website voor cosmetische producten.

DUITSLAND 2016

Öko-Test testverslag: 'zeer goed' voor Rozencrème

Öko-Test onderzocht gezichtscrèmes en stelde zich de vraag of verschillen in kwaliteit grote prijsverschillen rechtvaardigen. Conclusie: ´Voor grootse product claims zou je niet meer moeten betalen… Een hogere prijs voor cosmetica is geen garantie voor goede kwalteit.`

De Rozencrème overtuigde alle testpersonen met effectieve ingrediënten en het feit dat de crème doet wat het belooft.

ONTDEK NU DE ROZENCRÈME

RUSLAND 2016

Ons product Bodyolie Citroen Lemongrass ontving de Allure Best of Beauty Award verwijderen in de categorie ’Pharma-Beauty’.

Het bekende damesblad Allure bekroont elk jaar de favoriete producten van de redactrices en lezeressen.

BODYOLIE CITROEN LEMONGRASS

DUITSLAND 2016

testrapport van Öko-Test:

zeer goed voor Volume Mascara 01 "Natuurcosmetica-mascara’s zorgen met onberispelijke ingrediënten voor de percecte oogopslag."

ONTDEK NU DE VOLUME MASCARA

NIEUW-ZEELAND 2016

NZ Best In Beauty 2016

Het Dr. Hauschka Nacht Serum heeft de New Zealand Best in Beauty Awards 2016 in de categorie „Best Serum“ gewonnen.
Sinds vijf jaar organiseert Bauer magazines deze competitie, waarvoor redacteuren van het tijdschrift hun favoriete producten noemen. De lezers bepalen wie de winnaar is uit deze lijst.

ONTDEK NU HET NACHT SERUM

GROOT-BRITTANNIË 2016

CEW Beauty Awards 2016

Wij zijn enorm blij dat ons Nacht Serum bekroond is met de CEW Beauty Award voor HET BESTE NIEUWE GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE HUIDVERZORGINGS-PRODUCT: De CEW Beauty Awards staan bekend als de ‘Oscars van de Beauty Industry’ en zijn voor het eerst toegekend in het Verenigd Koninkrijk in 2006 om bijzondere productinnovaties en creativiteit te belonen.

ONTDEK NU HET NACHT SERUM

GROOT-BRITTANNIË 2016

Natural Health International Beauty Awards 2016

De prestigieuze Natural Health International Beauty Awards bestaat al 11 jaar, omvat meer dan 40 categorieën en bekroont meer dan 150 natuurlijke cosmeticaproducten. De prijs wordt in de hele sector erkend en gerespecteerd. De categorieën worden beoordeeld door een vakkundige jury van redactionele en beautexperts. In sommige categorieën stemmen de lezers en geven ze zo hun goedkeuring. De onderstaande producten zijn allemaal gekozen door lezers van het Natural Health Magazine.

Winnaars

Ten zeerste aanbevolen

GROOT-BRITTANNIË 2016

Beauty Shortlist Awards 2016

De Beauty Shortlist is gekozen tot de beste beautyblog van het Verenigde Koninkrijk van 2015. De blog, opgericht door de beautyjournaliste Fiona Klonarides, loofde in maart voor de vijfde keer ‘The Best in Beauty’ uit.

Winnaars

‘Beste nachtverzorging’ – Nacht Serum

‘Beste internationaal natuurcosmeticamerk‘ – Dr. Hauschka / Weleda

ONTDEK NU HET NACHT SERUM

ZWITSERLAND 2016

Annabelle - Prix de Beauté 2016

Hier konden we maar liefst twee successen boeken: het Nacht Serum van Dr. Hauschka was genomineerd in de categorie Natuurlijke Cosmetica Prestige en Populair en het Reinigend Masker kreeg als favoriete gezichtsmasker een nominatie voor de lezersprijs van Prix de Beauté 2016.

ZUID-AFRIKA 2016

ELLE - South Africa Beauty Awards

De beautyredactie van de Zuid-Afrikaanse ELLE heeft de Bodycrème Rozen van Dr. Hauschka bekroond met de prestigieuze ELLE Beauty Awards 2016. Hartelijk bedankt – we zijn er erg blij mee!

ONTDEK NU DE ROZEN BODYCRÈME

DUITSLAND 2016

Reformproduct van het jaar, categorie natuurlijke cosmetica: Nacht Serum

Dit zei de jury: ”De producten van het Reformhaus®-assortiment zijn steeds weer innovatief. Het reformproduct van het jaar 2016 in de categorie natuurlijke cosmetica overtuigt door het gebruik van de energie van de appel. De bloesem en de vrucht zorgen dat de huid tijdens de nacht weer fris wordt en zich merkbaar herstelt.”

ONTDEK NU HET NACHT SERUM.

ZUID-AFRIKA 2015

ELLE South Africa - Beauty Awards

De Rozencrème is één van de winnaars van de ELLE South Africa Beauty Awards.

“Een hydraterende crème die de huid voedt en de vochtbalans reguleert” – dr. Dilshaad Asmal, dermatoloog.

ONTDEK NU HET ROZENCRÈME

DUITSLAND 2015

Reformproduct van het jaar, categorie natuurlijke cosmetica: reinigingscrème

Het oordeel van de juryleden over de Reinigingscrème: ”de zorgvuldig samengestelde ingrediënten en de holistische benadering van cosmetica maken dit product zo kwalitatief.”

ONTDEK NU DE REINIGINGSCRÈME

GROOT-BRITTANNIË 2015

Ultimate Natural Beauty Bible Award 2015: zeven prijzen

Het boek “The Ultimate Natural Beauty Bible” beschrijft schoonheid die geïnspireerd is door de natuur. Het is geschreven door de bekende journaliste Josephine Fairly en haar collega Sarah Stacey. Bij de prijsuitreiking 2015 bekroonden ze 7 Dr. Hauschka producten.

GROOT-BRITTANNIË 2015

Anti-Ageing Beauty Bible Awards 2015: beste anti-aging oogcrème

Dr. Hauschka is een van de winnaars van de Britse ”Anti-Ageing Beauty Bible Awards 2015” (schoonheidsbijbel voor herstellende verzorging). In de categorie ’herstellende oogcrèmes’ is Regeneratie Oogcrème van Dr. Hauschka met de hoogste onderscheiding bekroond.

ONTDEK NU DE REGENERATIE OOGCRÈME

GROOT-BRITTANNIË 2015

Pure Beauty Awards 2015: zilver voor Nacht Serum

Het Nacht Serum van Dr. Hauschka won zilver bij de Pure Beauty Awards 2015 als het beste gezichtsverzorgingsproduct binnen de natuurlijke cosmetica.

ONTDEK NU HET NACHT SERUM

GROOT-BRITTANNIË 2015

2015 Top 100 van het Women Magazine: beste voetcrème

De Voetcrème van Dr. Hauschka is dit jaar verkozen tot ’beste voetcrème’ bij de Top 100 van het ”Women Magazine”. Volgens de jury van gerenommeerde experts is dit het hoogwaardigste product in deze categorie.

ONTDEK NU DE VOETCRÈME

GROOT-BRITTANNIË 2015

Natural Health International Beauty Awards 2015: best internationaal merk

Dr. Hauschka won bij de ”Natural Health International Beauty Awards 2015” in de categorie ’internationaal merk’ de eerste prijs. De Oogbalsem werd ten zeerste aangeraden (highly recommended).

ONTDEK NU DE OOGBALSEM

DUITSLAND 2015

Öko-Test testverslag: 'zeer goed' voor Deodorant Fris

„Slechts één product kunnen we aanbevelen als ‘zeer goed‘ zonder voorbehoud.”, bijvoorbeeld de Dr. Hauschka Deodorant Fris, de voorganger van de Deodorant Salie Mint.

ONTDEK NU DE DEODORANT SALIE MINT

GROOT-BRITTANNIË 2015

Beauty Shortlist Awards 2015: Douchecrème Amandel ten zeerste aanbevolen

De Douchecrème van Dr. Hauschka is bij de Britse “Beauty Shortlist Awards 2015” als ‘ten zeerste aanbevolen’ gekenmerkt.

GROOT-BRITTANNIË 2015

Tatler Beauty Awards 2015: Vitaliserend Masker ten zeerste aanbevolen

Het Vitaliserend Masker van Dr. Hauschka kreeg bij de Beauty Awards van het Britse Tatler Magazine het predicaat ’ten zeerste aanbevolen’.

ONTDEK NU HET VITALISEREND MASKER

Duitsland 2020

ELLE: Beauty Award Duitsland 2020

Elk jaar kiezen de lezeressen van ELLE de beste beautyproducten uit een groot aantal categorieën. De winnaar in de categorie ECO make-up is de Dr. Hauschka Coverstick 02 sand. Het is een verdiende eerste plaats: de 100% natuurlijke camouflagestift camoufleert effectief en dankzij heilzame plantextracten verdwijnen oneffenheden sneller.

Bron: www.elle.de/beauty-award-2020-nationale-sieger

Ontdek de Coverstick 02