Jouw nieuwe beauty routine

Je huid is je grootste orgaan en is heel precies ingesteld. Ze volgt verschillende ritmes en heeft verschillende behoeften. Gedurende de dag profiteert de huid bijvoorbeeld van een beschermende huidverzorging en 's nachts van een bevrijdende, impulsrijke nachtverzorging.

Jouw ochtend routine 
Reinigen, versterken, verzorgen

Dr. Hauschka’s gezichtsverzorging ondersteunt het zelfherstellend vermogen van jouw huid. Waardevolle planten met een helende werking en de beste natuurlijke samenstellingen, reinigen, versterken en verzorgen jouw huid op een manier die de natuurlijke processen van de huid versterkt en ondersteunt.

Stap 1: Reinigen
First things first! Start en eindig je dag altijd met de juiste reiniging van jouw huid. Zo geef je jouw huid een frisse start van de dag en een goed herstel tijdens de nacht.

Stap 2: Versterken
Een product dat je huid helpt de vochtbalans te behouden, oppept én versterkt? Dr. Hauschka Gezichtslotion en Gezichtslotion Speciaal kunnen het allemaal! 

Stap 3: Verzorgen
Of je nu een gevoelige, gecombineerde of vette huid hebt: bij Dr. Hauschka is er voor elk huidbeeld wat wils. Overdag kies je uit een van onze dagcrèmes.

 

Reinigen, versterken, verzorgen
Jouw avond routine

Een goede nachtrust. We kunnen niet zonder. Want terwijl jij ligt te slapen gaan jouw lichaam en huid snachts hard aan de slag. 

Stap 1: Reinigen
Verwijder je oogmake-up met de Oogmake-up Remover. Bevrijd je huid van vuildeeltjes en make-upsporen met de  Reinigingsmelk en zorg met Reinigingscrème voor een zachte, maar krachtige dieptereiniging

Stap 2: Versterken
Versterk je huid  en help de vochtbalans te behouden, oppeppen én versterkten Dr. Hauschka Gezichtslotion en Gezichtslotion Speciaal kunnen het allemaal!

Stap 3: Verzorgen
Ben jij gewend om voor de nacht een vette crème aan te brengen? Een absolute ‘no-go’ voor een healthy glow. Waarom? Ook ‘s nachts moet je huid goed kunnen ademen om te regenereren en zich van afvalstoffen te kunnen ontdoen. Dus voordat je de lichten uitdoet, verzorg je jouw huid het beste met onze vetvrije nachtverzorging: Nacht Serum. Een kleine tube boordevol heilzame plantenextracten, die jouw huid helpt zich op haar eigen kracht te herstellen.